tisdag 8 januari 2019

När kommer superekonomin LO?

Michael Levandi fick den strålande idén att i ett inlägg på Twitter påminna LO om deras påstående de gjorde, december 2015 i Dagens Industri:
Om Sverige lyckas med integrationen av nyanlända flyktingar på arbetsmarknaden kan Sverige om tre-fyra år ha en superekonomi med 4-5 procents tillväxt.” Givetvis undrade Levandi ”Är det någon som ser en superekonomi komma?” LO klarar sig från löftesbrott, med att säga ”om Sverige lyckas med integrationen!”

Alla som hånar LO om superekonomi med "flyktingar" missade kanske poängen. Poängen är kompetensbrist kostar staten 34 miljarder. Samtidigt har man spenderat mer på invandring, än själva kompetensen.
Foliehatten undrar om LO med superekonomi menade, att det är migranter på bidrag?

Har alla klart för sig att, LO är en organisation som inte är folkvald demokratiskt? Deras agenda är, att de lägger sig i inrikespolitiken och ger bidrag till EXPO. De är maktgalna och får utrymme i PK-pressen. I Danmark ägnar sig LO och fackförbunden sig enbart åt medlemmarnas intressen. Inget annat och så skall det vara hos ett fackförbund.
Svenska medlemmar i LO , är nog rejält avundsjuka när de ser att danska LO-medlemmar inte har några karensdagar, 100% sjukersättning, gratis sjukvård och pensioner som en svensk LO-medlem, bara kan drömma om. 

 Istället för att ta vara på sina medlemmars intressen, leker LO nationalekonomer, driva propaganda för massinvandringspolitik och letar nazister med EXPO. Dessutom ger de stora belopp till S och dessa pengar kommer från medlemmarnas avgifter. LO framstår som maktgalna klåpare som gör allt, utom medlemmarnas intressen. LO skall hålla sig borta från politiken, sådant skall skötas varken av fackföreningar, kyrkan, företag eller journalister. LO är Anti-demokrater. 
 
Varför är det Sveriges ansvar att integrera invandrare och inte deras? Varför ställs kravet om "lyckad integration" bara på den ena parten? Vi kan vara världsbäst på att integrera, men om den andra parten inte är kompatibel, så spelar det väl ingen roll vad vi gör.
 
Annika Wallenskog, chefsekonom för SKL, Sveriges kommuner och landsting: ”Bland dem som varit i Sverige tre-fem år är det ganska många(de flesta) som behöver ekonomiskt bistånd!”
SKL har nyligen räknat på de ekonomiska konsekvenserna av "glappet", alltså tiden mellan etableringsersättning och egen försörjning.
Den var 37 procent år 2015, och väntas stiga till 55 procent 2015. I re
jäla pengar handlar det om, en ökning från 3,9 till 6,9 miljarder kronor, som kommunerna behöver betala. SKL:s prognos för utvecklingen av kostnaden för ekonomiskt bistånd i Sverige 2015-2025.
 
Socialdemokratin/LO byggde upp arbetsmarknaden och välfärdsstaten och de kommer också, vara de som monterar ner den. 10 miljoner människor, i en värld med 3 miljarder fattiga outbildade personer som kan inte öppna sig mot omvärlden och de krav på utbildning som ställs. Sverige har tagit emot 2,5 miljoner migranter utan utbildning och det har redan fått stora konsekvenser. Svensk arbetsmarknad är avancerad och högteknologisk. Många av dessa outbildade migranterna kommer att leva hela sitt liv utanför den svenska arbetsmarknaden. Fattigdom, kriminalitet, bitterhet, psykisk ohälsa m.m. blir resultatet. Volymer spelar ingen roll, för socialisterna. De ses som röstboskap. Ett bra exempel på detta är att 11 000 somalier, med oklar bakgrund fick svenskt medborgarskap.

Frågan som alla ställer sig varför man beviljar asyl idag, när det inte länge finns några krig i MENA och varför vi ska se till att utbilda dem i grund-och gymnasieskola och sedan för ett mycket fåtal universitetsutbildning. Tittar man på den statistisk om hur många av de "nyanlända" som faktiskt fortsätter utbildningen efter att de börjat, är det en dyster läsning och lika dyster är statistiken, för hur många som fått riktiga jobb.

Riksdagens utredningstjänst publicerade i feb 2016 en undersökning om asylinvandrares deltagande på arbetsmarknaden.
Även SCB har presenterat statistik, men den är enbart ett luftslott. SCB är ett verktyg för att vrida och vända på statistiken, så det kan presenteras hur ”makten” vill det ska presenteras. 1 timmes SFI per vecka räcker för man skall ha ett " arbete ", enligt rådande statistik. SCB siffrorna är helt uppåt väggarna. Skulle de räknat fast anställning, 100% arbetstid, så hade nog enbart ett fåtal räknats in i gruppen sysselsatta. Massinvandringen har aldrig blivit utredd ordentligt. Man väljer noggrant ut vissa delar där man kan putsa siffrorna för att skaffa sig mandat för dårhuspolitiken. Eller så uttrycker man sig obegripligt för att ingen ska orka sätta sig in i frågan, ungefär som MV:s prognoser och sifferrapporter. Man krånglar medvetet till det. Likväl med 100% i arbete, är det inte nödvändigtvis en bra affär för riket Sverige, då dessa personers beskattningsbara inkomster är så pass låga, att grupperna inte på långa vägar eller aldrig, kan bli nettogivare till vår gemensamma skattekista.Snarare är det 5-10% som arbetar och 90-95% som går på bidrag.
Norska arbetsförmedlingens statistik är mer ärlig. ”Flyktninger når aldri samme sysselsetting som resten av samfunnet.”

Inser inte de sju partierna, att det måste betraktas som en fantasifull siffra, att av de största invandrargrupperna i Sverige är arbetslösheten permanent minst 80%. Svenska skattebetalare tvingas tillhandahålla livstids arbetsfri försörjning för dessa individer. Det vore för övrigt mycket enkelt att lösa alla invandringsrelaterade problem i ett slag genom att stoppa samtliga transfereringar av skattebetalarnas pengar till de ekonomiska migranterna samt slopa allt tillhandahållande av skattefinansierade varor och tjänster. Invandringen skulle bli självreglerande, då långt färre migranter från fjärran länder skulle "investera" i den långa och dyra resan till det ”Höga och kalla Norden”, med förhoppning om att "investeringen" skall betala sig genom att "någon annan" tvingas tillhandahålla livstids arbetsfri försörjning, för det är väl knappast klimatet som lockar? 

LO:s prat om superekonomi, är fabler för vuxna och verkligheten har äntligen kommit upp på dagordningen! 4-5% tillväxt, finns det någon frisk person som kan tro något sådant?
Foliehatten menar, att LO ljuger, precis som allt annat, runt migrantindustrin. LO har förmodligen inte haft en aning och sagt något som låter bra som stämmer överens med att S stöds av LO. Alla känner till att S ljuger eller åtminstone ofta säger saker som inte alls är sant. Det är politiskt spel och syftet är att det ska ge flera röster åt S.

Sanningen är att frågan hade varit ganska komplicerad om LO, hade utrett migranternas egenförsörjning. Resultatet hade med all säkerhet pekat på fakta som visar att svensk ekonomi inte behöver outbildad arbetskraft, men det bryr sig LO inte om, då dom väldigt tydligt tar politisk ställning och ställer sig bakom Socialdemokraterna.
Detta har man upptäckt 5 i tolv. Det blir du som kommer få betala kalaset!

1 kommentar:

  1. Det är ju ett problem som ligger djupare än både utbildning och kultur.
    https://img.4plebs.org/boards/pol/image/1477/32/1477322648051.png

    SvaraRadera