söndag 10 mars 2019

Stefan Löfvén har ett dilemma med IS-terroristerna – vad skall han göra, för att inte begå politiskt självmord!

Stefan Löfvén har ett stort politiskt dilemma, med IS-terroristerna som vill återvända! Löfvén försöker nu manövrera, så att det skall se ut som han visar duglighet. Det är enbart ett spel för gallerierna, alla vet att sossarna försvarar IS-terroristerna!
Det ingen får glömma, är att han redan har krattat manegen, för att släppa in terroristerna, utan att begå politiskt självmord. Löfvén har också klargjort att det inte kommer bli tal om att dra in deras svenska medborgarskap!
De senaste dagarna har det framkommit att allt fler EU-länder tar ifrån IS-terroristerna, deras medborgarskap. Det handlar i flera fall om personer som har dubbla medborgarskap, något som också är vanligt i Sverige. Löfvén har deklarerat att vi har en grundlagsreglering som är väldigt klar. Man kan inte dra in medborgarskap för någon, oavsett vilket brott man misstänks för och det tar fyra – fem år, kanske längre, att ändra grundlagen.

Löfvén är kanske den värsta hycklare som Sverige har haft som statsminister, det han inte säger, är att sossarna effektivt har stoppat en grundlagsändring i minst 5-6 år!
Gymnasielagen var, om Foliehatten förstått det rätt, ett brott mot grundlagen? Det var inga problem för regeringen att låta afghanerna stanna, trots det. Men nu, när man skulle vilja se ett undantagstillstånd utfärdas, för att hindra IS-jihadisterna att resa in i Sverige, då är det plötsligt väldigt viktigt att hålla sig till grundlagen.

Löfvén senaste påfund är att alla IS-terrorister
skall ställas inför rätta, i en internationell krigstribunal. Det låter bra, men är orealistiskt. Det är en ren skenmanöver, precis som med migrationspolitiken, där han i flera år tjatade om, att alla länder måste ”ta ansvar”, men EU gjorde ingenting, mer än att ”hota” vissa länder!
Krister Thelin, domare i FN:s Jugoslavientribunal: ”Man slår blå dunster i ögonen på svenska folket och inbilla dem, att en internationell tribunal är ett magiskt spö, så löser sig alla problem !”
 
Löfvén kommer prata om sin drömtribunal ett tag till och när det blir klart, att det inte blir någon tribunal, kommer han att skylla på, att de inte kan göra något mer, utan de har gjort allt de kan. Löfvéns agerande, illustrerar bra, hur dagens politiker inte längre ens har ambitionen att lösa samhällsproblem, utan bara intar olika positioner, där de kan skylla ifrån sig i efterhand. De politiker som sossarna producerar idag, är ynkliga mediokra människor. De styr ett sjunkande skepp, med sin enda ambition, att se om sina egna hus.

Hade vi
en fungerande journalistik i landet, skulle de naturliga frågorna precis som de borde ha varit med migrationspolitiken, vad ska ni göra om, det inte blir någon tribunal, hur ska ni då skydda våra medborgare, från de här terroristerna?
Fakta är att dessa IS-terrorister är grova krigsförbrytare och de har avrättat personer på barbariska sätt, våldtagit kvinnor och fördrivit folk. Det behövs inga tribunaler, för att ge mer kredit åt dem och möjlighet för svenska och EU-politiker posera i sammanhanget. Låt den irakiska och syriska rättvisan ha sin gång.
Men om det nu ska sättas upp en tribunal, så ska den verka i Syrien och/eller Irak. Fast då det bl
ir det rätt så snopet för dem, att Assad sitter kvar. Damberg försöker få EU-länder med på vagnen för en tribunal, men säger att det tar lång tid.

Hur svårt kan det vara? Inte alls svårt, utan då politiker säger att det tar lång tid, då innebär det att de försöker förhala det hela. Precis som Brexit. Man gör det svårare, än vad det är, för att trötta ut folk.

Det har framkommit, att bland de fånga IS-terrorister finns det uigurer från Kina. Foliehatten nästan spricker av nyfiken, hur Kina kommer att agera med dessa IS-uigurer. Ska Kina få ta hem dem eller kommer Sverige ge dem asyl? Det finns också IS-ryssar - uzbeker etc. Skickas de hem eller kommer de hit som asylanter? Och vad säger Kina och Ryssland, om den föreslagna tribunalen?
Visst vore det spännande,
om Sverige ger asyl till massor av uigurer, därför att de är förtryckta i Kina och därför att de har stridit för IS i Syrien. Då riskerar de naturligtvis dödsstraff i Kina. Då måste de naturligtvis få asyl här.

Foliehatten slår vad om, att de flesta i MP, i Grön Ungdom, i Vänsterpartiet, de flesta i Centerpartiet och alla sossar i för Tro och solidaritet, skulle vilja ge tusentals uigurer och samtliga uiguriska IS-krigare asyl i Sverige.

Foliehatten undrar vad politikerna tänker göra åt alla IS barn.? Föräldrarna blir dömda och barnen tvångsomhändertagna, han skulle inte vilja ha ett barn som har blivit upplärt sedan födseln, hur man skär av ett annat barn huvudet, på det mest effektiva sättet. Foliehatten har sett så bisarra saker på theync.com, så han är nästan snäppet mer orolig för dom där stackars barnen, än deras fullblods-terrorist-föräldrar.

Varför ställer sig inte Stefan Löfvén frågan, om Islam är en ideologi för västvärlden. Varför denna ideologi saknar all form av jämställdhet och som ser människor som inte anammar Islams ideologin som "otrogna!" Enligt Koranen har man skyldighet och ett bevis på den egna hängivenheten, när man gör det till ett nöje, att tortera och döda dom som kallas otrogna, precis som IS-terrorister har gjort, på det mest barbariska sätt!

När skall Stefan Löfvén inse vad han håller på med? Hur skall man tolka de uttryck, Löfvén har sagt: "Nu ska jag ta ansvar för Sverige” - "Mitt parti gör Sverige tryggare!" Och så släpper han in 300 massmördande IS-terrorister rakt in i landet.
Är det att ta ansvar för Sverige och göra det tryggare?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar