fredag 12 maj 2017

Billström lägger ”korten” på bordet!

Det som förvånar många idag, är att några politiker börjar ”lägga” korten på bordet om invandringen till Sverige. Det som förvånar ännu mer, är att detta var ”ingen” nyhet för våra ansvarige politiker – de visste om det.
Det man kan fundera över, är varför de har låtit detta ske? Varför stoppade de inte detta i tiden? De kan inte ha varit omedvetna om konsekvenserna!

En som nu lagt korten på bordet är Tobias Billström!


Billström var den minister som tidigare genomförde och försvarade Reinfeldts invandring, även om han var kritisk redan som minister, men blev tagen i örat av den ”stora förtryckaren” och sadisten Reinfeldt och så rättade han in sig i ledet.
Reinfeldt tol
ererade inte att någon av hans ministrar hade egna synpunkter. Till Billströms heder kan man säga, att han varnade för detta och var ganska tuff i invandringspolitiken, men fick inte med sig Reinfeldt och regeringen. Det kan inte vara så lätt, om man är ensam om någonting och blir motarbetad.
Är han den enda från den tidigare regeringen man kan respektera? Sedan att han inte avgick kan man ha synpunkter på! Varför satt han kvar? 
Mikael Odenberg hade kurage och avgick när Alliansen "tog" bort försvaret! Länken ger en bra beskriven på vilka värden som "brändes" när försvaret försvann!
Redan 2012 kände Fredrik Reinfeldts regering till att en massiv asylinvandring väntade Sverige och Europa till följd av konflikterna i Syrien och Irak. Men regeringen gjorde ingenting åt saken. Detta berättar förre migrationsministern Tobias Billström i en intervju med Sydsvenskan.
De som var ansvariga på justitiedepartementet visste, att allt fler människor samlades i Turkiet, för vidare transport till  framför allt Tyskland och Sverige.
Tobias Billström
säger att han försökte övertyga Fredrik Reinfeldt om att regeringen måste ändra asylreglerna och se till att färre människor söker sig till Sverige. Han ville dessutom ändra reglerna för anhöriginvandring, samt ersätta permanenta uppehållstillstånd med tillfälliga. Billström ville också att Moderaterna skulle lansera en ny och mer restriktiv migrationspolitik inför valet 2014.
Men i stället fick han en offentlig utskällning av
sadisten Fredrik Reinfeldt.

Billström nämnde också, att den stora asylinvandringen skulle sätta hela välfärdssystemet på spel. Fem år senare har vi nu resultatet – Billström fick rätt!


Kommunerna hålls just nu uppe ekonomiskt av att staten betalar och Sverige klarar sig tack vare pågående högkonjunktur!

Igår kom en rapport från Riksrevisionen som konstaterar att både nuvarande regeringen och den under alliansstyret missat ”kraftigt” i sina beräkningar under tio års tid, mellan 2007 till 2017.
På fyra år har Finansdepartementet kraftigt överskattat Sveriges offentliga finanser med omkring 75 miljarder kronor. Den prognos om ett ökat överskott på från 40 miljarder 2016 till 110 miljarder 2020 kommer snarare landa på ett minskat underskott på 35 miljarder.
O
m RR rapport stämmer kommer Sveriges ekonomi att hamna i en allvarlig kris ganska snabbt. Det senaste årets skattehöjningar börjar nu få sin förklaring. Statskassan behöver dessa nya skattepengar. Maggan har hela tiden varit medveten om detta och inte lagt korten på bordet utan spelat ett väldigt fullt spel!
Hennes senaste framträdande i SVT Rapport bekräftar detta. Hon står och ”blåljuger” utan att skämmas!
Frågan är nu vad som kommer att hända? Något måste genomföras – nya skatter ? Kommer man att ändra på ersättningar till invandrare?
Blir mer än intressant att följa!


Billström
skall ha heder av han velat skärpa till migrationen hela tiden, men den fanatiske Reinfeldt var uppenbarligen helt emot detta, totalt uppslukad av idén om "ett öppet samhälle", nåt han fortfarande yrar om.
Ett av
Reinfeldt problem var att han drevs av rent och skärt hat mot SD. Svårt att hävda sig i en sådan miljö. I dag är SD större än M, som folk helt tappat förtroendet för. Det är i hög grad Reinfeldts verk.
Reinfeldt har kommit alldeles för lätt undan och det kan han tacka kulturmarxisterna i gammelmedia för.
Reinfeldt borde få löpa gatlopp och förklara sig, istället får vi se honom i SVT:s morgonsoffor, småmysande och fortsätta prata om sin förträfflighet.

Vad som hände Reinfeldt är en stor fråga. Vi vet att f.d. statsministrar blir ofta lovade höga poster t.ex. i oljebolag eller andra välbetalda poster. Är Reinfeldt så svag, att han skulle kunna sälja ut en hel befolkning för lite pengar?
Sedan har vi möjligheten att han blivit "troende" och följer den utopi som målas upp för massinvandringen, att den är lönsam.

Alla nya statsministrar blir "groomade" i möten med Bilderberggruppen och det är i regel där, globalisterna tar tempen på de nya politikerna, för att sedan avgöra deras framtid. Reinfeldt har varit där, men inte Billströ
m.
Varför är svenska politiker så "satans" fega och ryggradslösa?
Det är därför som SD framstår som jätteextrema i medias och allmänhetens ögon, utomlands skulle deras politik räknas som tämligen normal.

För seriöst, det måste ju finnas många politiker genom åren som har förstått vad invandringen gör med samhället och varit medvetna om att deras/allas tystnad driver på förfallet.
De och deras familjer lever ju också i Sverige, och kommer att drabbas förr eller senare. Alla är inte superrika och kan sätta sig på ett plan när som helst härifrån.

Svenska politiker måste vara rekorddåliga på att ta tillvara på sitt folks intressen och välbefinnande.

Det är inte bara svenska politiker utan politikerna i hela
Västeuropa. Även om svenska politiker är extrema, det är samma problem i Europa, se bara på Angela Merkel. Vilken kapp vändning!
Det är snarare politikerna i öst som gör allt vad de kan för att inte importera problem. Anledningen är att de har redan fått en släng av marxistviruset och nu är de immuna mot denna stam. De känner helt enkelt igen metoderna medan
Västeuropa inte gör det. En annan anledning är att de artificiellt håller Västeuropa på en hög ekonomisk nivå. Om det hade varit ekonomiskt svårt hade stödet inte vara lika högt.
Inget isolerat svenskt problem utan att
Västeuropa är helt infiltrerat.


Ur boken Massutmaning:
”Löfven står på Medborgarplatsen och håller tal inför "15 000" människor ..allt inramat med massiv propaganda mot folket.
I inledning diskuterades den empiri som presenteras i boken. Panelen, bestående av fyra nationalekonomer, var rörande överens om att den statistik och de samband som sammanställts är både välkänd och okontroversiell i deras sammanhang. Det förvånade delar av publiken som, i likhet med de flesta, upplever att allt som har med migration och integration att göra är minerad mark – i all synnerhet om man för resonemang som ifrågasätter några av de vanligaste förekommande lögnerna angående invandringen, exempelvis påståendet att invandring är nödvändig för landets välfärd, att invandring är en förutsättning för att våra pensionspengar ska räcka, att majoriteten av våra nyanlända är högutbildade. Samtliga påståenden är felaktiga, för att inte säga direkt lögnaktiga."


Tino S. om Billström:
”Billström gottgör lite av den ondska och vänsterkollaboration han deltog. Samtidigt är det svårt för mig att ha full respekt för honom givet hur lätt han vek ned sig när det gällde. Trots allt hade mycket illa kunnat undvikas om Tobias Billström avgått i protest 2013 eller 2014, både för Sverige och M.
I bästa fall kan man försvara honom med att Tobias Billström är ett mobboffer medan Fredrik Reinfeldt var en skicklig mobbare, och att Billström saknade kraft att svara på vänstern och fejkliberalernas irrationella drev.
Samtidigt är det en historisk läxa för nästa gång att inte belöna fega som valde bekvämlighet över plikten. Reinfeldts migrationsminister har i min bok inte sonat all skada han åsamkade sitt land. ”


Billström försöker rädda sitt eget skinn genom att försöka få saker att framstå som om att han inte var med och skapade problemet, vilket han var med tanke på hans tidigare position. Det spelar ingen roll om man på pekade felen, han lyckades inte stoppa problemet och fortsatte med sitt jobb, då är man minst lika delaktig som alla andra ”muppar” som har kört Sveriges ekonomi i botten. Han är en typisk representant av karriärpolitiker som vänder kappan efter vinden! Att varna om massinvandring nu, är som att slå in en öppen dörr.

Politiker är sluga rävar som alltid tänker på sitt eget ryckte, speciellt nu när svenska folket börjar tröttna… och dom försöker alltid framstå som bra människor, vilket dom aldrig är!

1 kommentar:

 1. Du skriver bra hatten,om det mesta ,du är påläst ,jag läser allt du skriver .
  När du skriver om billström håller jag med dej,,,han borde avgått .
  När det gäller reinfelt så är du inne på rätt väg tycker jag ,bildeberg där har du svaret,,Reinfeldt är inte dum i huvudet,,därimot ett kräk av stora mått,,,han har sålt ut vårt land till nwo ,det är så enkelt ,titta vem han jobbar åt nu ? Amerikan bank ,,,,räcker inte det som bevis att det är mutpengar för att han öppnade gränserna åt nwo ?
  Helt ärligt ,varför ger man Reinfeldt dessa enorma summor för att han ska stå o hålla föredrag åt amerikan bank ?vad har han o tillföra ?

  En landsförrädare av stora mått .

  När det gäller sd så har dom samma arbetsgivare som Reinfeldt,dom är så styrda av nwo folket ,ett par exempel,,anna hagvall ,hur kan sd sparka henne för att hon kritiserar bonniers ?hon har ju rätt ,det är inte bra att ett mediaföretag kontrollerar minst 75% av det vi får i oss av nyheter,,,,eftersom man ser hur mycket dessa bonnierägda kanaler ljuger för oss så är man ointelligent om inte deras koppling till nwo dyker upp,,,,anna säger sanningen,,,fast den sanningen passar inte nwo-sd,,,hon kickas direkt

  Nato har du ett annat exempel på att sd föråder oss,,nato är i högsta grad nwo vänligt .

  Varför är man inte mer aktiv när det gäller att få bort sverige från eu? Eu är ju skapat av nwo ,det är inget för ett nationalistiskt parti som sd ,verkligheten är att det sitter några sd toppar o förstör sd genom sin nya nwovänliga politik ,frågan för mej är om sd ledningen är mutad eller hotad eller båda delarna ?

  Jag har pratat med sd,are om detta ,samtliga är inne på min linje ,man känner inte igen sej i den politik man förde förut,,,där sverige kom i främsta rummet .
  Jag har varit sd trogen men hoppat av tåget med medlemskap o allt när sd ändrade riktning ,det är inte jag som ändrat mej det är sd .
  det bästa vore att man på något vis kunde rösta bort ledningen o ersätta den med andra som vill sätta svenskarna i första rummet o återsända flertalet ekonomiska invandrare till sina hemländer


  Nu har jag sett mej om efter ett parti som kan ersätta sd ,det ser ut att bli nordfront,,,som du kallar nazistiskt ? Dom verkar vilja ha ett sverige som det var förut .

  Om nån vill fördjupa sej i nwo så kan ni gå in o läsa om det på peter krabbes blogg ,o där kan ni se vilka det är som håller i nwo trådarna ,skulle jag berätta det så skulle jag bara vare en simpel nazist .

  SvaraRadera