söndag 25 juni 2017

Anders Ygeman - regeringens svar på Bagdad Bob.

Ygemans problem är inte bara att han är politiker, han har försökt framstå som en rekorderlig och pålitlig karl som kan hantera kriser. Därtill är han kompis med västvärldens sämsta polischef Dan Eliasson.

Bägge två är gamla punkare som lever gott på att - inte lösa problem - utan tvärtom att mörka problem.

Nu visar det sej alltså att Ygeman varit inblandad i diverse tvivelaktiga affärer. Precis den bilden som delas av stora delar av väljarna, att sossar säger en sak, men handlar alltid i egen sak.
Ygeman skickas fram, då han med sitt röstläge och blick, ger ett lugnande och pålitligt intryck, att saker och ting är under kontroll. Man kan bara göra detta ett visst antal gånger, utan att något händer och smärtgränsen är nådd sedan ett tag tillbaka.

Med sitt beteende är han en ulv i fårakläder! Kanske är det för hans sätt att försöka visa och yttra sig på ett sätt och skapa politik i motsatt riktning. Ygeman tar på sig värsta sängkammarrösten när han pressas i utfrågningar i SVT.
Vad vill han uppnå med det?
Han började bra, men folk såg igenom fasaden efter ett tag.

Det nya vapendirektivet är ett exempel. Det finns nog inte en vapenägare i Sverige som nånsin kommer lägga sin röst på honom. Trots att inga brott begås med lagliga vapen, skall dessa brott förhindras, genom att ge sig på jägare
och deras vapen.
Bril
jant agerat!

Dessutom är han absolut delansvarig för de kommande attentat vi sannolikt kommer att utsättas för genom att inte agera trots polisens varning under hösten 2015 och långt in i 2016, där vi hade helt öppna portar och inte någon som helst kontroll på vilka som kom in i landet.

Det är tyvärr allvar. Det enda som skulle få Ygeman att inse allvaret i polisbristen vore om Säposkyddet försvann för honom själv. 
Egocentrisk politikerpsykopat är ju vad han är, så det tycker han säkert att han är värd, att ha kvar. Stryk egen rygg, skit neråt.
Ett till bevis, på att Ygeman enbart snackar ”strunt” kom när Skånepolisen öppet medger, att gränskontrollerna är nedprioriterade eftersom man lägger allt krut på gängkriminaliteten som fullständigt skenat. Dan Eliassons misslyckade omorganisation som Ygeman ytterst är ansvarig för.

En moment 22-liknande situation har uppstått. Det gränsskydd Ygeman påstår att regeringen infört, finns inte där, på grund av det carte blanche regeringen gett brottslingarna, genom den misslyckade omorganisationen av polisen!


I SVT Nyheter kunde vi läsa att Ygeman vill sätta igång och göra en total översyn av den svenska terrorlagstiftningen. Vad menar Ygeman egentligen?
Det ”oklart vad regeringen menar, med att åter sätta igång en utredning kring terrorlagstiftning när vi precis kompletterat lagstiftningen”.

"Enligt inrikesminister Anders Ygeman (S) kommer en utredning att tillsättas i början av nästa år och vara klar 2018"

Att utredningen skulle vara klar 2018, var det minsann inget tal om när Ygeman frågades ut i Aktuellt
i början av april. Inser dinosauriepartierna inte att terroristerna räknar med detta långsamma byråkratiska maskineri? Vi måste få handlingskraftigare politiker och snabbare från idé till lagstiftning.
Med tanke på sossarna ”svärmeri” för Islam, kan resultat inte bli annat en tandlös lag, där en advokat kan fria vilken Islamist som helst.

Tittar vi på våldtäktslagarna som kom till i all hast, när det var mycket våldtäkter och där gärningsmännen gick helt fria, vad hände. Jo, det blev tandlösa åtgärder, gärningsmän gick fria.

Det tar tid att få till bra lagar, det är hemskt att det inte gjorts förut, men det tar tid, för det finns mycket att gå igenom.
Att tvinga fram en tandlös lag snabbt, skulle lätt kunna användas mot en etniskt svensk som kan bli löst terroriststämplad, vill du ha ett sådant samhälle?


Gällande skvaller:
Många undrar vilka han delade huset med, eftersom han vägrar uppge det, men det lär väl bli som med Lara Danielsson och vad han gjorde dagen efter Tsunamin. Hemligstämplat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar