onsdag 25 december 2019

Svenska myndigheter har noll koll på hur många invandrare och illegala som finns i Sverige!

Hur många invandrare och illegala från MENA finns det i Sverige? Ja det är en av de frågor som man måste ställa sig, när det dagligen uppdagas att många har utvandrat med sina bidrag och svensk pension. Den svenska statistikproduktionen verkar faktiskt fungera sämre och sämre och man uppskattar antal boende i utanförskapsområdena efter vattenförbrukning och volymen av sopor, så måste man ställa sig frågan hur många invandrare från MENA som faktiskt finns här.

Nu har ytterligare en migrant visat sig ha kunnat uppnå en högt uppsatt position i sitt egentliga hemland Afghanistan.
Han har dessutom lämnat Sverige med närmare 1 miljon i skulder. Samtidigt så sipprar det fram uppgifter om, att över 3 000 personer har uppgivit samma adress i Malmö som sin bostad.

Hur många
invandrareoch illegala finns det egentligen i Sverige och hur många fiskar finns det i havet? Hur många har sin bostadsadress i Sverige, men är hemma och lyfter bidragen direkt eller genom ombud? Den svenska och västerländska naiviteten och välfärdssystemen är uppbyggda på Luthersk ärlighet, etik och moral. "Heder" avses i vår traditionella svenska bemärkelse som något viktigt. Det är en rejäl, hederlig och rakryggad person som man kan lita på efter ett handslag, vilket är en hederssak hos oss. Det är mycket långt från hur ordet används, när det beskriver ett för oss mer främmande ord "heder och kultur.” Den tillit till, och förtroendet för, andra människors ärlighet vi i mångt och mycket byggt vårt framgångsrika samhälle på, det samhälle andra nu parasiterar på i allt snabbare takt.
Med invandringen möter nu det svenska systemet, det från MENA. Krocken blir total. Deras värderingar är byggda på framförallt klanmentalitet, egoism och lögnaktighet, vad kan gå fel?
Det har kostat Sverige och länderna i väst
ofantliga summor och att ha tro att bara invandrarna får andas svensk luft, så kommer de även anamma den svenska hederskulturen. Inte för att vi är Guds bästa barn, men hugaligen vilken "roffa-åt-sig-mentalitet”, det råder inom MENA. Glöm inte att dessa bidrag betalas ut med myndigheternas goda minne. Kalla det inte slarv - det är uppsåt!

Våra styrande har varit ytterst naiva med våra penningar. Det kommer
att bli värre för oss etniska svenskar , eftersom pengarna i statskassan tagit slut och vem vill betala fullt ut, för detta vansinne? Resultatet har blivit svartjobbande och myglande, samt korruption på alla nivåer och i alla läger.

Vi gnäller mycket på vad nuvarande svenska regering inte gör, med all rätt, men det är lätt att glömma vad Reinfeldts "öppna dina hjärtan"politik ställde till med. För att komma tillrätta med den här
formen av oegentligheter finns det bara en sak att göra. Dra in varje form av bidrag till invandrare. Sedan får dom söka på nytt och granskas på nytt av alla myndigheter samt Migrationsverk(med korrekta handläggare), Skatteverk och Försäkringskassa.
Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om många inte söker på nytt! De finns inte i Sverige, utan i sina hemländer med beviljade bidrag och ÄFS!

Glöm inte att vi inte har haft någon riktigt stängd gräns på mycket länge och att aktivister inom Migrationsverket delat ut PUT till nästan alla som sökt som inte har några som helst asylskäl. Det handlar om hundratusentals, vissa skulle nog hävda närmare två miljoner. Sverige har i princip med sitt agerande låtit en bomb av kommande bidrags- och säkerhetsproblem brisera. Sedan har vi katastrofen samordningsnummer. Där ingen har koll på något!

Betänk vilka
enorma summor som förtärts i mygel, korruption, vanskötsel och ren brottslighet, som gått till spillo under "Sjuklöverns" regerande! Detta utanför alla andra reella kostnader för invandring och integration.
 
Vad gör media? Aftonbladet tar upp hur man gör dom godaste köttbullarna och hatet mot Gina Dirawi när hon var julvärd. SVT kör en tre år gammal dansk nyhet om en kvinnlig Imam. Inte konstigt att gammalmedia håller på att dö ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar