måndag 21 november 2016

Klimatångest efter Trumps seger och storlögnerskan Lövin!


För deltagarna i Klimatmötet COP 22 i Marrakesh blev Trumps seger sämsta tänkbara budskap eftersom han anser att det är en klimatbluff! Han tror helt enkelt inte på teorin om mänskligt styrda klimatförändringar.

För de
ltagarna är det djupt oroande att Trump inte verkar tro på alla fakta som visar att människans verksamhet är huvudorsak till det allt varmare klimatet. Det uppges att han vill dra tillbaka USA:s ekonomiska stöd till arbetet för att motverka klimatförsämringar. Hans extremt konservativa vicepresident Pence är också skeptisk till klimatförändringarna.
Med det som grund tar Republikanerna avstånd både från Kyotoprotokollet och från det s.k. Parisavtalet. De hävdar att president Obamas signatur på Parisöverenskommelsen endast är ett högst personligt godkännande, en betydelselös underskrift, eftersom skrivelsen inte godkänts av senaten. Detta är början till slutet för IPCC i sin hittillsvarande form.



 

 
Den vetenskapliga expertisen är inte alls så överens om att det verkligen finns ett s.k ”klimathot” som de svenska politikerna och MSM vill ge sken av!

Klimathot, vilket löjligt ord förresten som politikerna myntat, det är precis som om klimat i sig vore ett hot.

Politiker har hakat på klimatalarmismen för att kunna höja skatter, öka sin egen makt och öka kontrollen av medborgarna. I alla fall är det resultatet hittills av den förda kampen mot CO2.
 
Al Gore en hycklare?
Det mest komiska är att den självt utnämnda ”klimatprofeten”
Al Gore inte alls lever som han lär…han flyger med sin privatjet, köper strandnära boenden vid havet och lever ett liv som tär på jordens resurser långt mer än den vanliga invånaren i väst och mycket, mycket mer än de som lever i u-länderna.

Gore verkar då själv inte tro på speciellt mycket av det han predikar, men så är det ofta med predikanter, själv bryr de sig sällan om att följa de regler och normer de själva vill trycka på andra.

Att
den svenska MSM även ljuger om klimatet precis som nästan allt annat borde väl inte vara någon större nyhet.
Av alla profetior om extremväder, isbjörnar och havshöjning har alla varit fel. Den sk. Sternrapporten förutsåg att globala väder-relaterade förluster skulle öka från 0,3% år 1990 till 0,6 % av globala BNP år 2016. Resultatet? De har minskat till under 0,2 %. Klimatreligionen är nu bland allmänheten lika poppis som tandvärk.

SVT och moralen
Kompetensen bland flertalet journalister vid SVT är låg i koldioxid-energi området.
Kommunikationen stryps genom censur, riktiga vetenskapsmän äger ej tillträde till TV-rutan.
Moralen är obefintlig när SVT ej är sak neutralt utan agerar som politiskt röd-grön agitator.
Därför har kunskapen bland Sveriges folk och politiker blivit mycket låg i det här ämnesområdet.


Isabella Lövin lögner i parti och minut
Ett bra exempel är den lögn
Miljöministern och vice Statsministern Isabella Lövin gjorde när hon intervjuades om ett inslag om Trumps inställning till klimatlarmen och vilka följder en förändring av USA:s klimatpolitik skulle kunna få.

Lövin påstod
att världens ökenområden breder nu ut sig på grund av den påstådda globala uppvärmningen.

Sanningen som Lövin inte vill se är att världens öknar krymper tack vara den ökande växtlighet som orsakas av den högre halten av koldioxiden i atmosfären.

Detta lögnaktiga uttalande av landets ledande miljöpolitiker är ett levande bevis på hur hela klimathysterin bygger på ständiga lögner om växande öknar, smältande polarisar, smältande Grönlands is, stigande havsnivåer, extremare väder m.m..

Inget av detta styrks av observationer, alla förändringar ligger inom normal variabilitet.
Fakta och beprövad vetenskap är MP:s värsta fiende.
Lövin, som nästan bröt ihop när hon kommenterade valresultatet i USA inför MP-politiker och hennes kollegor är rädda för att Donald Trump ska göra allvar av sitt löfte att spräcka FN:s internationella så kallade klimatavtal.


Isabella Lövin:
”Vi ska alla vara oroade över de uttalande han gjort, och han han nu tillsatt en känd klimatskeptiker som ska se över USA:s naturvårdsverk under en övergångsfas. Det är väldigt väldigt negativt.”
Isabellas 2a lögn i sen tid var att antal sysselsatta i den förnybara industrin är lika många som i den fossila industrin. Häpnadsväckande påstående. Undrar var hon hämtat den uppgiften !
Vice statsminister Lövin är åter ute i Public Service och ljuger friskt på ett sätt som bara hittar sin motsvarighet i Nordkorea och gamla Sovjet. I en radiointervju i P1 (9 min in i intervjun) påstår hon nu att 99,99% av alla forskare är överens om klimatlarmen. Det är patetiskt att bevittna denna totala desperation bland våra alarmistiska politiker, nu när deras bedrägeri är på väg att avslöjas.

Karin Bojs skrev nyligen i DN:
”Varje gång du flyger fram och tillbaka till Thailand smälter du minst sju kvadratmeter av isen i Norra ishavet. Med nuvarande takt på utsläppen är istäcket snart helt borta under sommarhalvåret.”…

Om en resa till Thailand är förödande så måste NATO:s och USA:s militärövningar vara ännu mer förödande. Flygningar med privatjet och politiker och näringslivstoppars affärsresor väger tyngre.


Klimathotet är en kassako och ett kontrollverktyg som är ovärderligt för politiker, ekonomiska spelare, forskare och aktivistorganisationer.

Det har lagts astronomiska summor på att bygga upp denna diskurs.
Vad ska ersätta koldioxidskatter? Hur ska människor motiveras till att donera till miljöorganisationer?

Vad ska alla professionella klimatförhandlare livnära sig på?
Kan detta överges utan att något nytt hot har ersatt det gamla?
Planetskötareliten med Schellis och Rock
ström befann sig på upploppet och var bara några ynka cm från målsnöret och en Planetär Institutionell Förvaltning när Trump dök upp och förstörde allt.  Kommer dessa intressenter att lägga sig att självdö nu? Det är inte så troligt.
Frågan är egentligen vilken roll Trump kommer att spelar?
Kan
USA dra sig ur internationella samarbeten och överenskommelser?
Vad händer med
G20?
FN:s Agenda 2030?
UNFCCC?

Man får anta att det kommer att uppstå stora problem med att infria alla löften. I alla fall är avgående FN-chefen Ban Ki-Moon helt övertygad om att Trump gör ett snabbt och klokt beslut, genom att omvärdera sina tidigare uttalanden.

De som kan kallas “miljömarodörer” är de som förmått världens politiker att slösa sanslösa summor på meningslösa åtgärder för att minska utsläppen. De flera hundra miljarder, som vindkraftverken kostat, kunde istället ha satsats på verkliga miljöproblem. Sådana finns det fortfarande gott om.

Vi hoppas Trump lyckas belysa den sanna vetenskapen om klimatet och rädda oss från civilisationens kollaps i en “fossilfri” framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar