onsdag 4 januari 2017

Ändrade nyårstraditioner: Raketbeskjutning av folk och attentat!

Nyårsafton 2016. Platsen är Sveriges tredje största stad Malmö, närmare bestämt samlingspunkten ”Möllan”… där makalösa scener utspelar sig. Raketer flyger kors och tvärs. Folk skriker och springer. Inte för att de egentligen är rädda, utan för att de är upprymda i detta kaos.
 
Svenska journalister tar dumheten och idiotin till en ny nivå.
Nyårsfyrverkerierna har även tidigare kantats av olyckor, ofta till följd av slarv och alkohol. Men det är något nytt att ungdomsgäng använder raketer som livsfarliga vapen. Ungdomsgäng kastar det svenska samhällets normer åt sidan och ersätter dem med egna. Det vi ser är inte ett problem med smällare, utan ett problem med parallella samhällen.”
 
Det skall noteras att den totalt ”blinda” SVT skildrade i ord att det varit ”lite stökigt” i Malmö, och visade klipp på fyrverkerier som sköts upp prydligt och ordningsfullt, sannolikt med full efterlevnad av rakettillverkarnas anvisningar.

För att få en sann bild av vad som hände krävdes att man fick gå in på nätet, för att få se vad som egentligen skedde i verkligheten i Malmö.

Det var kaos. Tusentals ”raketforskare” hade samlats för att visa att de minsann inte var rädda för knallar och smällar!
Filmklippen på Youtube är bevis på den fullständiga idioti som ligger bakom detta uppträdande. Att sikta på hus och människor med fyrverkerier är fullständigt idioti.

Att lägga raketer på marken och avfyra dem är idioti. Att kasta raketer och smällare under bilar är likaledes idioti, inte minst med tanke på att de flesta ”målvaktsägda” personbilar i Malmöområdet är obesiktigade,oskattade och oförsäkrade och riskerar att ha läckande tankar eller andra defekter som kan starta bränder.
 
För att fullända idiotin och som vanligt inte vilja ta ansvar utan stjälpa över den på andra skriver Anders Ygeman ett mejl till SVT bland annat:
”Det finns möjligheter att inom ramen för gällande lagstiftning begränsa och ingripa när användandet av pyroteknik innebär en risk att skada andra. Jag utgår från att polis och kommuner agerar med de lagliga möjligheter som finns.”
Och vad grundar han dessa antaganden på??
Ygeman borde fira nyår på Möllevångstorget i Malmö nästa år så han kanske vaknar.

Vad är det för ett samhälle som vi lever i. Poliser, ambulanspersonal och brandmän kastas med sten, skolor och bilar brinner. Raketer skjuts mot folk.
Regeringen och etablissemanget är ett stort skämt i vårt land. Alla bara pratar ingen gör någonting på riktigt. Vi som lever i
Sverige vill ha reda och ordning på våra gator, om ni politiker inte har förmågan att få ordning i landet - avgå.

Om politikerna och etablissemanget inget gör något kommer vi, att förlora kontrollen över hela landet och detta är bara början. Hur många gånger är vi tvungna att upprepa det att det som händer i vårt land är inte acceptabelt.

I den ”förnekande” och skön skrivande Sydsvenskan kunde man läsa att polisen uttalat sig om att nyårsfirandet i Malmö gått ovanligt lugnt till.

Malmös polischef Sinteus intervjuades i Aktuellt. Tala om räddhågsen undanglidande attityd. Han medgav att polisinsatsen i Malmö var otillräcklig men påstod att man koncentrerat sig på att "skydda publiken". Jösses !

Att skydda allmänheten måste ju ändå vara att gripa förövarna och beslagta fyrverkeripjäserna! Poliserna borde ju varit kravallutrustade. Inte klokt. Om inte polisen törs ingripa, vem ska göra det ? Vanligt folk får ju varken ha utrustning eller vapen . Polisen måste bli mycket tuffare, ha en tuff och hårdför attityd, ha nolltolerans. Ingen respekterar dem annars. Poliserna ska inte sträva efter att bli "omtyckta" av buset, de ska sträva efter respekt. Och polischeferna måste backa sina poliser.
Lär av danskarna.


Attentatet i Istanbul!
En gärningsman klädd i tomtedräkt dödade minst 39 personer på en trendig nattklubb i Istanbul på nyårsnatten. Varje dödsoffer för terrorism är folk som dör för att andra människor har en idé och tanke, att deras religion är ett bättre sätt att leva på.

Den kanske största idioten i Svensk PK-media =Lars Lindström anser att terrordåden är inget att hänga upp sig på då det dör fler människor i trafiken.

”Under ett år dör mer än 26 000 EU-medborgare i trafikolyckor, för 2015 exakt 26 112, enligt Eurostat. Tråkigt nog var det en ökning, glädjande nog har det på sikt skett en minskning och ännu mer glädjande är att Sverige är näst trafiksäkrast i EU. Terrordåden tog under 2015 omkring 180 människoliv i EU, och siffran för 2016 kan bli något lägre. De två senaste åren har drabbat Europa ovanligt hårt, ändå är vi långt ifrån de dödstal som terrorismen orsakade här på 1970- och 80-talen, enligt Global terrorism database. Och bara några få procent av terrorismens dödsoffer återfinns i västländer. Varenda en av de 180 döda i terrorattacker, varenda en av de 26 000 döda i EU-trafik är en tragedi, en familj som drabbas, en sorg som ska bearbetas. Mer än hundra gånger så många dör av trafik än av terrorism inom EU, men ingen kommer på tanken att hata och förfölja alla bilförare för det.”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar