onsdag 18 januari 2017

Lakejen Carl Bildt!

Carl Bildt har tillsammans med ett antal exministrar från Östeuropa i ett brev till Donald Trumpkräver de, att den tillträdande amerikanske presidenten ska bryta sitt löfte om att förbättra relationerna med Ryssland.
https://www.washingtonpost.com/r/2010-2019/WashingtonPost/2017/01/10/Editorial-Opinion/Graphics/Letter_to_Trump.pdf

De som undertecknat förutom Bildt är bl.a. den före detta slovakiske premiärministern Mikulas Dzurinda och Polens förre utrikesminister Radoslaw Sikorski. Dessa tre politiker var djupt involverade i den process som ledde fram till den USA-understödda statskuppen mot den folkvalde presidenten i Ukraina 2014 som leddes av militanta högerextremister. 
 
I brevet uppmanar politikerna Trump att inte riskera den "fred, förutsägbarhet och säkerhet" som uppnåddes "genom vår seger i kalla kriget" genom att göra närmanden till Ryssland. Dessutom betonar de i brevet att ett förnyat amerikansk-ryskt samarbete skulle "demoralisera" Ukrainas pro-europeiska och pro-amerikanska krafter!

Citat från brevet:
"Putin eftersträvar inte amerikansk storhet. Men det gör vi, som era allierade. När USA tidigare kallade på oss så kom vi. Vi var med er i Irak. Vi var med er i Afghanistan. Vi tog risker tillsammans; offrade söner och döttrar tillsammans. Vi försvarar vår gemensamma transatlantiska säkerhet som en enad front. Det är detta som gör vår allians så kraftfull. När USA är vi alla starkare – tillsammans."

Nu till flera intressanta frågeställningar med anledningen av brevet!
Alla som undertecknat brevet är alla fd ministrar och avdankade politiker och har ingen som helst makt kvar eller kan påverka politiken i respektive land.

Varför skriver de detta brev till Trump?
Är det på eget initiativ?
Varför är det så viktigt för oligarkerna och deras handgångne man Carl Bildt att Ukraina blir ”pro-amerikanskt”. Så viktigt att det är värt ett krig med Ryssland?
Är det på begäran från någon som har intresse av att relationerna med Ryssland inte förbättras?

Synar vi Carl Bild ser vi att han är/var rejält insyltad med George Soros och andra globalister. Carl Bildt hade en framskjuten ställning i ett flertal organisationer som finansieras av George Soros som vill rasera nationalstaterna. Samme George Soros som spekulerade mot den svenska kronan under Bildts regeringstid.

Lars Bern har på sin blogg publicerat ett inlägg om ”Att förstå dennya världsordningen” av amerikanen Tim Bryant från bloggen The Last American Vagabond som på ett tydligt sätt sammanfattar vad det handlar om i en artikel som finns publicerad i senaste numret av tidskriften DSM – Debatt Sanningssökande Mediakritik.

Nu är vi inne på det verkligt intressanta! För att kunna förstå detta komplexa nätverk så måste vi ta oss inom den innersta cirkeln.
Kan det vara så att Hillary Clinton och Obama också tillhör denna innersta cirkel?
Det kanske förklarar deras märkliga beteende efter det amerikanska presidentvalet och att de står på oligarkernas ”payroll”, helt genomskinligt och synnerligen märkligt!
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/north_america/2016-u-s-presidential-election/democrats-desperate-to-steal-election-from-trump-at-all-costs/

Logiskt betraktat uppstår systemkriser och därmed samhällskriser, just via denna onaturliga fördelning. Att denna utveckling dessutom styrs av ren girighet och inte av naturens lagar, är också ett faktum. Ekonomin följer cykler precis som naturen. Liksom som ekonomin är naturen inte konstant. Naturen utvecklas hela tiden till något helt nytt, medan ekonomin resulterar i en storslagen finanskrasch. En ekonomi som följer naturens lagar hade ju varit mycket mer hållbar och balanserad, i alla avseenden!?

De som följer Kinas banksystem fungerar den på samma sätt som i väst genom ”fractional reserve banking”. Till skillnad från bankerna i väst äger den kinesiska staten bankerna.
Genom att låta Kina vara med i det internationella valuta- och banksystemet, kommer Kina så småningom tillåta ”fri konkurrens” på bankområdet. Detta kan med tiden bli en god affär.

Kina måste delta i spelet eftersom det är beroende av internationella företags investeringar och överföring av teknik. Det är investeringarna i en större produktionsstruktur som gör att kineserna får det ekonomiskt bättre.
Kinas kommunistiska ledare kommer att med tiden bli de nya oligarkerna på världsarenan.
I princip alla länder som inte är med i centralbankssystemet är med på USA:s  ”Hit List” och skall krossas med krig. Enligt Clintons email var syftet kriget mot Libyen att ansluta landet till centralbankssystemet.

Carl Bildt har under åren med sitt agerande visat att han agerar för någon eller några!
Är denna någon/några den innersta cirkeln?

Med alla sina uttalanden och befattningar är Bildt inget annat än en:
tyranniets medlöpare, en ideologisk, moralisk och intellektuell ruin. Det som förvånar är att Bildt både varit statsminister och utrikesminister i Sverige och inte lärt sig någonting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar