tisdag 22 januari 2019

Sossarna försvarar Annie Lööf!

Annie Lööf har blivit totalt ”sönderälskad” av MSM. Hon är kvinna, hon är ung, hon blev frälsaren för sossarna och hon vill genomföra en politik som gjorde de rika rikare och som uppfyllde landet med ännu fler invandrare.
Annie Lööf
är en våt dröm för MSM. Det faktum att hon är kvinna har gjort henne extra älskad och extra ”gullad” av MSM, vilket kan ha gjort henne intellektuellt förslöad. Dessutom har MSM uppmuntrat andra unga svenska kvinnor att okritiskt omfamna Annie Lööf som politiker. Hennes orimliga kvinna ”gullegris” position i svensk offentlighet, har knappast gjort henne gott och för Sverige har det varit en olycka!


Därför f
år hon nästan aldrig några tuffa frågor. Därför får svenska väljare nästan aldrig se eller höra Annie Lööf tappa fattningen i TV eller radio. Därför kan Annie Lööf glida som en sömngångare, genom det politiska landskapet och bara öva in sina egna floskler. För hon behövde nästan aldrig möta något motstånd i intervjuer, med några extremt få undantag.
Därför framstod hon förstås som den politiska idiot hon emellanåt är, när Skavlan ställde några tuffa frågor till henne. Men en enda intervju i Skavlan, var inte nog för att rubba alliansväljarnas förtroende för henne.
Annie Lööf är ett tragiskt bevis på den svenska insulariteten, där våra politiker och journalister gemensamt har skapat en egen moralisk bubbla, ogenomtränglig för argument och för verklighetens realiteter. Där kan Annie Lööf segla fram som en blandning av Margaret Thatcher, Pippi Långstrump och Malcolm X.

När Sara Skyttedal kallade Centerpartisterna för "bedragare, "klåpare" och "quislingar " var säkert Annie Lööf högst medveten om, att hon är avskydd i många politiska läger.
Sara Skyttedal skjuter rätt vilt omkring sig
och hon har faktiskt ett passande efternamn, så vi ska kanske ta hennes uttalanden, med en liten nypa salt.
Foliehatten funderar om inte Annie Lööf ändå, är lite tagen på sängen. Hon har varit medias gullegris så länge, att hon är ovan vid kritik, än mindre hat.

Men att kalla Centerpartisterna, eller åtminstone Annie Lööf, för "bedragare" är knappast någon överdrift. Annie Lööf bedrog alliansens väljare när hon gång på gång lovade att hon aldrig skulle släppa fram Stefan Löfven som statsminister. Titta på Henrik Jönsson video , från 3.57 och framåt.
Idag har hon tappat det mesta av sitt förtroende kapi
tal, efter sitt stöd till den nya Löfvén regeringen. Vi får hoppas, att hon aldrig återfår, det orimliga förtroende som MSM serverade till henne, på ett silverfat.
 
Aftonbladet som förstått att Lööfs förtroende hos svenska folket befinner sig på bottennivå, hade den dåliga smaken, när man igår publicerade på sina löpsedlar, att Annie Lööfs förtroende ökar som en raket som går uppåt!

SvD skriver för ett par dagar sedan:
När Annie Lööf meddelade att Centerpartiet skulle släppa fram Stefan Löfven som statsminister lät inte hat stormen vänta på sig. Agneta Blom, S-politiker och expert i frågor om hat och hot mot folkvalda, säger att det "råa hatet som uttrycks öppet" i vissa avseendet liknar ilskan mot förre statsministern Olof Palme.

Nu har även vår älskade statsminister Stefan Löfven uttalat sig: ”Finns en rädsla för starka kvinnor. Det är bedrövligt!
Annie Lööf har drabbats av en hatstorm i sociala medier, till följd av S-samarbetet.
Löfvén fortsätter: ”Jag har så förbannat svårt att förstå vad det är som gör att man använder det här språket överhuvudtaget och framför allt mot kvinnor.”

Hur vet Löfven att det bara är män som kritiserar Lööf? Och är det verkligen på grund av att hon är kvinna som hon blir ifrågasatt? Kan inte hennes politik, ha med saken att göra? Är det inte snarare Löfven som reducerar Lööf till hennes kön? Frågorna är många.

Om man
ser vilka svar Veronica Palm fått på sina Twitter, är det uppenbart att svenska folket inte längre går på så enkla fintar som att dra könskortet. Annie Lööf är lika obehaglig som inkompetent och folk kritiserar henne med rätta, för dessa egenskaper och för allt elände hon ställer till med. Att hon är kvinna hör inte till saken, mer än som slagträ och ursäkt. Ebba Bush Thor är minst lika stridbar och tydlig i sitt ledarskap och hon är mycket uppskattad. Globalisthäxan Lööf är avskydd för sina åsikter och gärningar, inte för att hon är häxa, förlåt kvinna.

För ett par dagar sedan skrev Annie Lööf på sitt twitter konto:
”Fakta: Centerpartiet var det parti som ökade procentuellt sett mest i riksdagsvalet 2018. Vår uppgång på 2,5 procentenheter var den största ökningen av de fyra Allianspartierna. Om alla allianspartier hade ökat på valdagen, hade vi förmodligen haft en alliansregering.” Detta inlägg säger allt om Annie Lööf!
Lööf fick ganska många svar och här är ett som är bra:
Att ni ökade så mycket beror på att du lyckades locka lättmanipulerade väljare som inte är pålästa. Många C väljare visste inte ens om Cs systematiska röstnedläggande mandatperioden 2014-2018. Förhoppningsvis är de mindre naiva och bättre pålästa valet 2022 så att C åker ur.”

Lättmanipulerade väljare och därför är Stockholms län ett bra exempel, att visa väljarnas ombytlighet? I Stockholms län, är det den urbaniserade liberala eliten som sätter dagordningen i media.  Det intressanta i detta är, att Stockholms län, inte är särskilt socialistiskt. 
Valet 2018:
Stockholms kommun: Alliansen: 43,6 procent, Rödgröna (+ FI): 45,29 procent
Stockholms län: Alliansen: 48,49 procent, Rödgröna (+ FI): 34,86 procent

Det som hände i valet 2018 i Stockholms kommun var att liberala M-väljare och M
P-väljare sprang till Centerpartiet. Där har vi en del av förklaringen, till varför C ökade med 2,5%.

Med facit i hand nu när regeringsmissbildningen är klar och Globalisthäxan lyckades sälja sig för priset av en svårsmält sko, måste man medge, att hon är en bra bit på väg mot att förstöra landet. Utan hennes Judasdrag att gå till sosseriet, hade dessa inte dragit igång anhöriginvandringen.

Globalismen har bidragit starkt till att inrikespolitiken har blivit reaktiv och behandlas som ett särintresse. Det är viktigare att tillgodose FN:s senaste utspel eller opponera mot Trump, än att faktiskt formulera en gångbar politik, för att ta Sverige till ett annat ställe.
Det är uppenbart att väldigt många medborgare, inklusive politiker och journalister, är oerhört godtrogna och lättledda. Men framförallt är de, fullt upptagna med sitt egna liv. Det måste gå att lita på den information som kommer från myndigheter och offentliga verksamheter.

Den offentliga förvaltningen i Sverige är genomrutten. Förvaltningen och medierna har länge gett en falsk bild av verkligheten som fört folket bakom ljuset. (Att alla som låtit sig luras i slutändan får skylla sig själva, är en annan diskussion.)
Så länge politiska aktivister, fuskare, lögnare, mobbare och allmänna psykfall tillåts härja inom förvaltningen, public service och övriga stora medier, är problemen olösliga i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar