tisdag 12 november 2019

Malmö snart ett nytt Libanon - Sverige snart ett nytt Malmö och det är inte Björnligan i Ankeborg som polisen jagar!

Särskild nationell händelse!” I andra länder är det undantagstillstånd. Varför ska det alltid vara så mesigt i naiva Sverige? Etikettregeringen eller ”Sagan om när bullar och armband” slutade att fungera. "Stabsläge", "nationell händelse","ökad tillgänglighet", "extrainkallade", inget annat än en bra beskrivning av ett land och dess myndigheter som befinner sig i total upplösning.

Dessa löjeväckande "operationer." Polisen och politikerna säger samma sak efter varje skjutning. Särskild händelse, ökade resurser, fler poliser, krafttag, så har låtit de senaste 20 åren. Det är retorik. Man vill låtsas som att man har koll på läget, att man sitter vid rodret, vilket man inte gör.
 
Dödsskjutningar, bomber, rån och grov misshandel av oskyldiga i Malmö bara i år och polisen är maktlös. Istället för att rikta sitt misstroende mot de politiker som förstör landet, så hittar man på något nytt käckt namn, för en ny strategi mot våldet. Samma sak sysslade man med i de gamla kommunistländerna, man försökte dölja samhällsförfallet bakom fagra ord och storvulna planer.
Detta kära vänner är egentligen ingen stor händelse, hur kommer man att hantera en krigssituation eller en större katastrof? En föraning fick man under skogsbränderna, där våra polska vänner hjälpte till, för att sedan bli spottade på, av den svenska regeringskonstellationen.

Det som utspelar sig inför öppen ridå, är ett praktexempel på hur  samtliga led, där inget längre fungerar. Ett oerhört naivt initiativ av polisen som visar, att man försöker vädja till grova livsstilskriminella, att sluta med sin affärsverksamhet. Denna böld har byggts upp under ett par decennier. En mix av ett förakt av all form av utbildning, hantverk, intellekt, samt politisk korrekthet, apati och förakt av det svenska samhället.

Polisen bjuder in kriminella. Man tror knappast att det kan vara sant! Kling och Klang försöker tänka med den lilla ärthjärna dom har. Jaha, ännu ett saftkalas med kanelbulle hos polisen. Man tror det är 1:a april varje dag. Polisen säger inget om kvinnan som blivit nedslagen i lördags med en planka vid en busskur och som kämpar för sitt liv. Hon är allvarligt skadad och helt oskyldig!
 
Problemet är att våra kriminella ofta kommer från Mellanöstern och har en helt annan kultur. Kriminolog i SVT: "Vi har varit otroligt naiva" Där kom den! Många har inte alls varit naiva, men makten har inte lyssnat.

Vill man få konkreta förslag, skall polisen bjuda in andra invandrare som är trötta på kriminaliteten. De har mer radikala idéer, vad som behövs göras. En turk som
Foliehatten känner, tycker alla unga kriminella ska kratta löv på höstlovet och att man ska skicka iväg alla kriminella ut ur landet. Inte helt olikt, vad som sägs runt matbordet i svenska hem.

Sveriges maktelits uppfinningsrikedom, att hitta på absurditeter verkar inte ta slut. Detta visar också på hur totalt odugliga dessa politiker är och de blir valda att leda landet. Detta bevisar också hur blåsta svenska folket är som inte uppfattar detta. Val efter val presenteras absolut ingenting mot grov brottslighet, men makten vill inte erkänna, att de ser detta. Att Löfven först nu efter 20 år erkänner, att Sverige har problem med kriminalitet, gör att man håller på att skratta ihjäl sig. Problemen har ökat med ökad invandring, det är ett faktum, men dit har Löven inte kommit än, för att han skall erkänna det.
 
Det finnas en omfattande medielängtan efter polismetoder som inte förändrar något. Men är det inte den "lunken" som är grundproblemet? Var finns den politiska debatten om påföljder, vad hjälper det med gripanden, om alla sedan bara släpps nästan direkt? Sossarna har väldigt svårt/omöjligt att erkänna att deras import av ”Guldklimparna” som är orsaken till nuvarande helvete som svenska folket får uppleva, varje dag året runt.
 
Godhetsknarkarna fortsätter att drömma om att bara "om" inträffar så kommer Sverige bli ett mångkulturellt paradis. Det är dags att vakna upp, "om" kommer inte att inträffa. Det mångkulturella samhället fungerar inte.
 
Det är nog nu, rätt svettigt för polisen över hela landet. Sverige håller sakta på att tas över av våld och kriminalitet och myndigheter, kan inte stoppa utvecklingen längre.
Nu tar de styva i korken rikskrim över i Malmö. Benämns som nationell särskild händelse, men med eget namn Operation Rimfrost. Darra av skräck alla ni gängkriminella i Malmötrakten. Rikskrim skulle hjälpa till att lösa Karolin mordet, men inte så mycket har hänt med det ärendet. Tror enda påtagliga förändringen blir många trafikkontroller i den södra delen av staden och ännu fler helikoptrar i luften. Löfven och den lydige betjänten Morgan framhåller ihärdigt sitt politiska mantra, att om några år kommer allt bli mycket bättre. Statspropagandan SVT/SR assisterar med lämpliga floskler och utvalda experter på nyheterna. Sossekommunens bosslady Katrin har lagt locket på och skickar underlydande till intervjuer, istället för att komma med något eget uttalande.
 
Foliehatten såg intervjun i SVT igår med en socialtant och en expert. Det krävs mer hjälp..... allt är gratis för dessa individer i Sverige. "De drömmer om ett vanligt Svenssonliv" och "de går på droger när de plockar upp vapen." Vad mer krävs ?
Hur skall vi lösa detta ?
De kunde fråga någon av dom som passerade förbi i bakgrunden under intervjun, men då hade de förmodligen fått ett icke politiskt korrekt svar. Och det vill inte media visa.

Lösning på problemet finns inte, så då måste de ändå försöka med något och då blev det operationer med fina namn och guldstjärna till några efter avlutad tid, allt för att svenska folket ska se, att nu händer nått i alla fall på papperet.
 
Det är bara en tidsfråga innan någon polis kommer att bli skjuten. Kriget är igång, övervakningssamhället är här inom en väldigt snar framtid. Allt för att att Sverige vägrar att avkriminalisera cannabis. Legaliserar man cannabis drar man undan inkomsterna för de kriminella. Foliehatten har skrivit om detta här och här!

Har man inte lärt sig någonting av att vara objektiva/neutrala bland alla krig? Samtidigt mjölkar man pengar av folket p.g.a. falsk klimatkris.

Sanningen är att kriminaliteten kommer att eskalera ännu mer, under lång tid framöver och alla svenskar är hotade till livet, om du är du på fel plats vid fel tillfälle, så det hjälper inte med 100 000 nya poliser, för någon medborgare.
 
Det som kommer hända med polisens belägring av Malmö, med saft och bullar, är att de kriminella flyttar sina affärsverksamheter till andra städer i Skåne. Det kommer att bli fritt fram i Helsingborg, Trelleborg, Lund, Landskrona eller Hässleholm. Pengarna måste rulla in och de kriminella har folk att förstärka med i affärsverksamheten i städerna runt om.

Resultatet blir tillfälligt
en vis nedgång i Malmö och då kan politiker och polisledning klappa sig själva på axeln och säga "så duktiga vi har varit i Malmö!” Polisen kommer att presentera statistik på detta, den där ljuva statistiken!"
När
rikskrim packat sina väskor, så kommer Malmö återgå sakta men säkert till sitt "nya moderna kaos!" Affärerna kommer igång igen och eventuella annekterade områden besätts igen.

Om nu Polisen ska börja gripa extremt många med sin extra ordinära insats, 
är arrester, häkten och fängelser proppfulla. Var har de tänkt placera alla dessa egentligen? I städskrubben på polishuset med skarp tillsägelse, att de inte får rymma eller i gå i stadsparken. Undras hur den planen ser ut..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar