lördag 24 juni 2017

Börjar SVT vakna om invandringen?

Torsdagens Aktuellt sändning måste ses som något av en milstolpe. Det var vågat av Aktuellt att säga så rättframt, om vad migrantvågen handlar om. SVT sände också dokumentären Nationens hjärta som också var avslöjande.
Dokumentären visade väldigt tydligt att migranterna är en oerhörd belastning och inte den berikning som man tidigare predikat om.

Under en kort period sänder SVT två inslag som på tydligaste sätt visar att migranterna i liten utsträckning är flyktingar och blir en stor börda. Nu är SVT snart i fas med GP och Expressens ledarsidor. Vad blir nästa steg?
Bjuder man in Åkesson till ett mysprogram? Det lär nog inte ske innan valet 2018. Fast med den här farten vet man inte.
 

I Aktuellt hade man flertalet högoktaniga frågeställningar som behandlades tämligen otvunget. Det var Juncker som pekade finger från EU-toppmötet genom att påtala att somliga medlemsländer genom sin generösare migrationspolitik underblåser ofoget med asylshopping bland migranterna.

Polen fick upprättelse och Löfvéns upptuktelse av Polen tidigare i veckan, måste ses som inget annat som en stor ”oförskämdhet” av Sverige. Löfvén framstår mer och mer som en pajas och clown. 

Om ett år har vi val och då försöker han dra med sig andra i Sveriges haveri, så att frågan inte blir lika ”brännhet.”
Att ingen talat om för Löfvén, att Polen tagit emot en miljon ukrainare, något Polen borde få räkna sig tillgodo, då ukrainarna migrerat som resultat av, ja faktiskt, krig i hemlandet. Regeringens faktakoll är lika med noll! Man skäms att ha en sådan statsminister!


Någon har väl ställt upp frågan i skarpt läge och då blir det lite svårt att ensidigt argumentera som Löfvén i det behjärtansvärda i, att välkomna halva arabvärlden för att det är krig i Syrien. Är syrier mer värda än ukrainare för Polen? Och om någon trovärdighet för sanktionerna mot Ryssland med anledning av Rysslands krigshandlingar i Ukraina ska kunna upprätthållas så ... Verkligheten kommer ikapp även där.

Ännu märkligare är att Erica Bjerström förkunnande, att en förkrossande majoritet, 90 %, av de migranter som nu strömmar in i EU över Medelhavet är ekonomiska migranter. 

Unga män, huvudsakligen, från krigs- och repressionsfria demokratier i västra Afrika. Dessa miljontals unga män med kosan styrd mot Europa har inte tillstymmelse till asylskäl, de är, enligt Bjerström, felinformerade. De tror att Europa är som en bankomat där det bara är att hämta ut pengarna. Enda sättet att stoppa döden på Medelhavet är att få de här unga afrikanska männen (och deras klaner, sades inte) att fatta att Europa är stängt för dem (nämndes).
 
Svensk och europeisk kustbevakning arbetar för IS och Al-Qaida flyktingsmuggling i Medelhavet. Flyktingsmuggling är en stor inkomstkälla för de islamska terrororganisationerna. Rangliga båtar överfulla med flyktingar förses med drivmedel så det räcker till internationellt vatten utanför Libyens kust. Där driver de sedan i väntan på att ”räddas” av svensk eller annan europeisk kustbevakning och föras till Italien för vidare befordran bl.a. till Sverige. Ett ”samarbete” som terroristerna tjänar mångmiljonbelopp på. Flyktingsmuggling och kidnappning av européer håller terrorn igång. En miljon euro är ett vanligt summa europeiska regeringar betalar terroristerna för att få en kidnappad europeisk hjälparbetare eller turist frisläppt. Men varnas hjälparbetare och terrorister för att resa till farliga områden i bl.a. Afrika? Nej, det förekommer inte. Folk hålls omedvetna om detta.

Efter dessa klargöranden i Aktuellt är frågan; vad som händer med debatten om mångkulturen efter detta genombrott?

Ska mångkulturen utvidgas till att även omfamna den kulturyttring dessa afrikaner förkroppsligar? Den verkar gå ut på att den som är afrikan har rätt att vara i Europa och ta ut och förse sig ur den ”gudomliga bankomaten.” Ska den på detta vis uttryckta kulturella självförståelsen också omhuldas och stärkas? Om inte, varför ska vissa andra uppenbart befängda kulturella anspråk uppmuntras?

Nu börjar det bli verkligt spännande.
 

Ja, bara de allra mest absurda yttringarna av en destruktiv och vanvettig ideologi. En ideologi som kulturmarxisterna lyckats infektera samhället med från runt 1968.

Ideologin går ut på att Sverige har ett moraliskt ansvar för alla människor i hela världen och att hela västvärlden har en skuld mot befolkningen i fattiga länder — vi i Sverige sålde exvempelis järn som sedan användes för att smida bojor för slavar!
DET ska vi kollektivt skämmas för!

Hela roten till vanvettet är en i grunden kommunistisk ideologi, som idealiserar och gullar med alla som definieras som ”offer” — på motsvarande sätt som marxismen idealiserar ”arbetarklassen” och inbillar sig att den ska ta makten och skapa idealsamhället.

Skillnaden är att man numera släppt den tanken och i stället utnämnt de fattiga i ”3:e världen” till världens kommande skapare av det perfekta Samhället.

Denna fanatiska dyrkan av allt främmande som kommer från dessa områden inkluderar även Islam.


PK-ideologin har spritt sig i samhället under olika förklädnader, och infekterat det mesta av vad myndigheterna sysslar med. Muslimska imamer kan t.ex. vara anställd på någon högskola och alltså avlönas av skattemedel för att sprida en främmande, mot vårt samhälle fientlig, lära.

Det politiska parti som vill göra upp med detta vanvett måste tydligt stå för helt motsatta värderingar för att kunna undvika att dras med i vanvettet. I dag finns det bara ett politiskt riksdagsparti som ännu tydligt hävdar vår traditionella svenska värdegrund i opposition mot kulturmarxismen/PK-ismen.


Men våra politiker har lämnat nations- och nationalstatssynsättet och dom måste ersättas med politiker igen som har samma synsätt på nation- och nationalstat som folket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar