onsdag 29 juni 2016

EU planerar för en ny superstat enligt läckta dokument från Polen!

Man hade trott att efter Brexit att de styrande i Bryssel hade lärt sig något, men ack vad vi bedrog oss!


Tvärtom har den med all tydlighet blottat ett totalt förakt, för folkviljan och demokratin, av dagens politiska etablissemang, tillsammans med den stora svansen journalister i media/SVT.
De är nu satta på undantag och det jag, du och svenska folket bevittnar i dagarna, är hur en odemokratisk härskarklass kommit ut som hysteriska antidemokrater.

Efter Brexit infinner sig nu känslan att EU förlorat intresset för folken i sina medlemsländer. Med det är mer än så. När medborgarna nämns i EU-sammanhang är det nästan uteslutande som hot och belastning.

Ledande politiker och byråkrater besvärar sig knappt med omskrivningar:
de tycker att det vore mycket bättre om de fick ratta EU, utan att störas av viskningar och rop från det demokratiska baksätet …
Inför de kommande förhandlingarna med Storbritannien ”slippar” de nu knivarna för att ta en rejäl hämnd.
Istället
för att ta till sig Brexit som en rejäl läxa!

Redan innan Brexit omröstning har en niosidig promemoria sammanställts av Tysklands och Frankrikes utrikesministrar.

De beskriver där planer på att omvandla EU till en ny superstat. Rykten går att 20 ministrar redan skrivit på, men det finns
inte bekräftat.
Superstation: Dold plan för EU-superstat med gemensam armé, utan nationella centralbanker, utan nationell valuta, utan gränskontroller

Dessutom föreslås gemensam utrikespolitik, hårdare budgetkontroll och införandet av EU-beskattning av medborgarna.

Läckan kommer från Polens utrikesminister Witold Waszczykowski, som anser att förslaget är helt oacceptabelt. Förslaget ska ha presenterats 27/6 för utrikesministrarna från några länder.

Tjeckiens utrikesminister Lubomir Zaoralek kallar dokumentet - ett dumt svar - på den situation som uppkommit efter Brexit, skriver Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Deutsche Wirtschafts Nachrichten:Polen godtar inte tysk-fransk ledning av EU

De fem EU-presidenter har lagt fram en plan som skulle avskaffa den nationella demokratin i EU-länderna år 2025.

Läser man dokumenten undrar man om de driver med oss väljare eller …...
? Läs och bedöm själv.

De fem presidenter är kommissionen European huvud Jean-Claude Juncker, EU-toppmötet president Donald Tusk, Eurogruppen ordförande Jeroen Dijsselbloem, Europeiska centralbankens ordförande Mario Draghi och Europaparlamentets talman Martin Schulz.

Ingen av dessa herrar har ett demokratiskt mandat bakom sig.
De har inte varit tvungna att visa sin politik för de europeiska väljarna och prövas av väljarna i ett val.
De har utses av EU, men det hindrar inte dem från att gå till ett frontalangrepp på vad som finns kvar, av den nationella demokratin i Europa.
Om de får vad de vill ha, r de nationella parlamenten i EU-länderna 2025, inte längre besluta om sina egna nationella budgetar.
Det är mindre
makt än en svensk kommunstyrelse har idag.

President rapporten konstateras att den monetära unionen i EU, vilket är grunden för Euron inte är avslutad och att den har den obestridliga rätten.
Euron är en politisk konstruktion som avslutades på grund av chefer i främst Tyskland och Frankrike skulle ha det.
I praktiken kan det innebära att Sverige kommer att tvångsanslutas till Euron. Sverige med sin flyttande krona har haft enorma ekonomiska fördelar med detta. Om Sverige tvångsansluts, kommer vi förmodligen att hamna i samma situation som Finland. Ekonomin går bakåt!

Den tidigare tyska förbundskanslern Helmut Kohl sade i en intervju att han aldrig hade lyckats få tyskarna att acceptera övergången från mark till euro i en folkomröstning.
Därför trodde han att det var nödvändigt att "agera som en diktator" för att få Euron på plats.

"Jag visste att jag skulle aldrig ha vunnit en folkomröstning i Tyskland", säger Helmut Kohl. "Jag skulle ha förlorat sju mot tre."

Italien hade inte styrkan att ansluta sig till Euron, men för EU-chefer var det otänkbart att en av EU: s sex grundare skulle stå utanför.
För att underlätta för Italien producerats det falska siffror som skulle visa fördelarna för Italien.
Italiens skuld var dubbelt så stor som Maastrichtkriterierna krävde. För Greklands del använde EU den amerikanska jättebanken Goldman Sachs för att förfalska de grekiska makroekonomiska siffrorna, så att de skulle se ut, som om landet kvalificerade sig.

Euron är således djupt rotad i den varma luften och kvicksand
en. Att skapa en gemensam valuta för ekonomier som är så olika har visat sig vara lika farligt som kritiker hävdade före 1999.

En gemensam valuta kräver en gemensam bank, en verklig gemensam ekonomi och en gemensam finanspolitik.
Det vill säga en gemensamma budget för hela EU. Annars kommer man inte att klara av detta.

Detta är exakt vad just de fem presidenterna vill undvika, genom att föreslå:

en bank union
en finansunion
en skatteunion

Om de får som de vill kommer detta att införas i EU 2025.


Denna plan är tvärtemot signalen från Brexit – och från aktuella opinionsundersökningar.
De senaste dagarna har det rapporterades av TNS/SIFO för SVT:
”Om det skulle hållas en ny svensk folkomröstning om ett EU-medlemskap i dag skulle – endast- 52 procent rösta ja och 31 procent rösta nej”.

SVT skriver vidare:
”Samtidigt anser endast 14 procent av de tillfrågade att saker i EU är på väg åt rätt håll, 52 procent svarar ”fel håll, medan 35 procent svarar ”vet ej” eller ”varken eller”.


Toivo Sjörén, chef för opinionsundersökningar på TNS Sifo, till SVT Nyheter:
Det är sammantaget en mycket kraftig varningssignal till dagens politiska ledarskap”.
SvT – ny opinionsundersökning

Det är nog dags för Löfven & Co att vakna upp och inse, att svenska folket har en betydligt mer kritisk syn på EU än ledande svenska politiker och kommentatorer i ledande massmedia.

Med lagda förslag om en bank, en finansunion och en finansunion för EU, får nog Löfven & Co inse, trots Löfvens påstående att det inte finns några planer på en folkomröstning.

Svexit närmar sig med stormsteg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar