torsdag 19 juli 2018

Anti-amerikanen Trump!

I måndags träffades Trump och Putin i Helsingfors. På presskonferensen efter mötet, var det ett mycket bra sammanfattning av Trump och bra svar på frågor. Putin har en tendens att bli långrandig, när han talar och svarar. Mycket svammel, man kunde vara utan. Trump mer rakt på. Det verkar som att Trump och Putin har fått en bra relation som har förutsättningar att växa. Känns som att världen äntligen, börjar gå mot rätt håll igen. Ryssland och USA måste kunna samarbeta för att få slut på de enorma problemen världen haft, de senaste decennierna. Att båda är någorlunda konservativa och relativt negativt inställda till nyliberalismen är som grädde på moset. Hysteriskt roligt att se hur massmedia i USA håller på att explodera. Nu kallar dom Trump för anti-amerikan, för att vilja samarbeta med Ryssland. Detta är samma människor som vill fylla USA med mexikaner och annat folk. Är inte det anti-amerikanskt att försöka urholka den amerikanska kulturen?


Om Trump hade haft med sig en "present" hem - tex östra Ukraina. Då skulle inte kritiken finnas där. Men som det är nu, så är det mera planer för framtiden, då blir det svårare att sälja mötet hemma och speciellt för kritiker.
Efter mötet i Singapore hade Trump med sig hem: NK skall skrota sina kärnvapen. Något sådant finns inte efter detta möte. Detta var mera ett "arbetsmöte", inte samma drama. Det sägs på FOX, att Trump skall ha jobbat med ett "deal" om att dra ut styrkor ifrån Syrien, mot ryska garantier - läs Iran.
Men vi
som kommer ihåg, även om Trump fick med sig avtal från Singapore så påstod media att Kim vann mötet och Trump sålde ut sig. Och nu när han inte får med sig nånting från Helsingfors, ja då blev det såklart 10 resor värre. Det spelar alltså ingen roll, vad som sker, så länge Trump styr och ställer.
 
Foliehatten ser att den samlade MSM-kåren i Sverige tycker det motsatta inklusive alla världens russofober. Det blir inte lätt, då de verkar vara helt fångade i sin hallucination. Läs bara slutet av en artikel i DN. Det här är alltså svensk press flaggskepp vi pratar om och det är fullständigt sanslöst:
”Det är här vi har elefanten i rummet. Varför är Trump så krypande i sin vördnad för Rysslands starke man? Vad har Moskva för hållhakar på USA:s president som har gjort att Trump aldrig har yppat ett kritiskt ord om Putin?
Det finns bedömare som inte stannar vid att Trumps beteende beror på att Kreml sitter på en stor mängd potentiellt skadlig information om honom.
Det finns en kusligare förklaring: Det kan inte helt uteslutas att Trump, menar de – kanske sedan ett Moskvabesök 1987 – har varit rysk agent. Att ryska pengar har räddat Trump från upprepade konkurser, försvagar inte den misstanken.”

Hur kan DN publicera sådana rena konspirationsteorier? Alla med sina sinnen i behåll inser med en gång, att det är riktigt illa ställt med tankeverksamheten på DN. Det är den värsta krigs-hetsar-logiken som DN kör med.
En som är lika galen som DN är den förre CIA-bossen John O Brennan:
Donald Trump’s press conference performance in Helsinki rises to & exceeds the threshold of “high crimes & misdemeanors.” It was nothing short of treasonous. Not only were Trump’s comments imbecilic, he is wholly in the pocket of Putin. Republican Patriots: Where are you???”

Både DN och Brennan vill se blod nu. De är vilda och farliga.
Det är självklart att Trump som auktoritär ledare måste ha en egen säkerhetspolis lojal mot honom personligen, snarare än mot USA som stat. Därför är det ytterst märkligt att de officiella organisationerna, varken är lojala mot honom eller mot USA, utan de kör en egen agenda. Det hade varit lätt, om inte hela den amerikanska staten jobbar åt ”The Deep State.” Trump måste ”drain the swamp” på riktigt nu, innan det är försent.
Problemet
var att FBI sedan tidigare infiltrerats av folk som var överlojala mot Hillary/Obama. Givetvis kommer ingen republikansk president att kunna lita på en sådan organisation. Framförallt inte, när en av dess medlemmar aktivt konspirerar mot den sittande presidenten. De underminerar sin egen president, genom att hitta på grova lögner och konspirationer

Etablissemanget vet, att en bra relation mellan Trump och Putin hotar EU. Det är globalisterna som vill ha en dålig relation mellan stormakterna. Särskilt EU vill inte se ett starkt samarbete mellan USA och Ryssland. I Davos så var det någon i Trumps följe som sa, att nu ska de ta sig an EU. Trump är emot EU. Det är sedan länge känt. Förståeligt då EU ändå är ekonomiskt starkt och sådant förstår Trump. Det kan bli en riktig utmanare. Och han vet vilket land han ska ge sig på först, Tyskland. Merkel har gjort sina misstag, varav vi fixar massinvandring var det största. Bättre för USA att förhandla med ett land i taget än EU som är fullständigt fnoskigt, lika korrupt som Sovjet, innan allting kollapsade.
Och som Bucht sa: "EU har inga pengar" att hjälpa svenska bönder. Nu kryper det fram att EU är bankrutt och kommer dra, "Det går bra för" Sverige med sig i fallet. Det vänder jäkligt snabbt. Lägg på en bostadskris på detta.

Media hatar Trump och Putin, för att dom vill stänga sina länders gränser. De vill inte att deras länder ska se ut som Frankrike, med miljontals muslimer. Splittrat samhälle och allt vad det medföljer. Efter söndagen är Frankrike verkligen ett avskräckande exempel, på hur det kan gå utför med ett land. Skulle bli förvånad om Macron överlever ett val till och sitter kvar.

Trump och Putin har fått betala priset, av en hård smutskastning genom åren. Hade Trump aldrig pratat om muren, så hade media varit snällare.
Nu försöker MSM, SVT få det till, att Trump "litar" mer på Ryssland än USA och att han sitter i Putins knä. De vill hellre ha en distinkt fiende man aldrig pratar med, än någon man pratar med. Det är nästan som att media vill att man ska ha krig med Ryssland som man aktivt försökt skrämma med under många år. Det är helt sjukt, hur långt detta medieklimat har gått. Det är nästan att man tappar hoppet för mänskligheten. Svensk media är så äckligt polariserad, att man faktiskt blir rädd på riktigt.

Enligt nya mätningar stöds Trump av 84 % av de republikanska väljarna.
Trump beskriver sin situation så här: ”Om jag hade kommit tillbaka från Helsingfors med Moskva i en kappsäck, hade media sagt:
Han klarade inte, att ta S:t Petersburg också!”
Det är en parafras på Lyndon Johnsons berömda: ”Om jag går över Potomacfloden idag kommer tidningarna i morgon att skriva: Johnson kan inte simma”.
Den amerikanska Rysslandspaniken är ett inrikespolitiskt fenomen som man gör klokt i, att låta så förbli.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar