torsdag 5 juli 2018

Vem tror bedragerskan Annie Lööf att hon lurar?

Lööf i DN: ”Århundradets reform kan ge 100.000 nyanlända arbete. Stora grupper av människor står utanför arbetsmarknaden, trots högkonjunkturen. Många av dem är nyanlända som vill påbörja sina liv i Sverige. Det här är en av vår tids stora utmaningar. Men forskning visar att seriösa arbetsmarknadsreformer kan ge 100.000 utsatta, huvuddelen av dem nyanlända, arbete.”

Naturligtvis så lyser de vetenskapliga fakta hon baserar sina löften på med sin frånvaro.
Invandrare som idag går på bidrag ska jobba för mindre pengar än vad bidragen ger. Lägre sociala kostnader för företagen ska betalas hur? Mycket flum och lite konkreta saker i den där artikeln. Läser hon en novell eller är det ett tal? Foliehatten tror att Annie hittar på godnattsagor, att skrämma vuxna väljare med.

Lööf säger sig hata hatare, väver ihop konstiga osammanhängande hatsagor om nazister, SD, synagogabränder, Ungern och Trump.
Vem hatar mest? Annies ögon brinner, lyser av hat mot de som inte tycker hon är bäst för Sverige. Hon skrämmer
Foliehatten!
Många trodde att Lööf inför Almedalen skulle skala ner sina floskler, men ack vad man bedrog sig. Värre än någonsin med en dålig spelad känslostorm. I sitt tal nämnde Lööf inte ett enda konkret förslag, om hur man ska lösa nånting i haveriet i migrationspolitiken som C har varit med om att skapa under Allianstiden. Lööf kastar ”skit” på Löfvén som mycket riktigt är en sopa, men Annie har släppt fram honom i fyra år. Lööf fick mycket applåder när hon sa, att hon inte vill ha att göra med SD!
På fjärde dagen i Almedalen kan vi nu konstatera varför SD går som en raket i opinionen. Alla pratar om det partiet. På arbetsplatser, vid fikaraster, vid fester, i media och via bloggar. SD:s dödsfiender verkar vara besatta som tuffe Uffe konstaterade.

Rapporten som Annie Lööf grundar sitt utspel om "100 000 nya jobb på en mandatperiod", på en rapport skriven av ett företag som heter WSP Global. Spåren leder vidare till Kanada och en 45 år gammal styrelseordförande Alexandre J. L'Heureux som har kanadensiskt medborgarskap men lämpligt nog bor i skatteparadiset Bermuda. En googling ger också en koppling till Israel, där WSP är ansvariga för konstruktionen av järnväg på de palestinska ockuperade områdena.

Debatten om 100.000 jobb fortsatte på Facebook och man har kommit så långt så att man hänvisar till partiprogrammet vilket bara är snömos i vanlig ordning.

Det är mycket önsketänkande i rapporten och en hel del sorgliga siffror. På sida 25 kan man läsa att 13.000 nya jobb skall skapas genom att alla invandrare skall slutföra SFI. Det är nog lättare sagt än gjort, för vad gör man, när Mohammed inte vill gå på lektioner. Genom att betala för 130.000 fler platser i ett kunskapslyft på Komvux räknar man att 18.000 jobb skall skapas. Tydligen ger Komvux inte ens 2 jobb på 10 utbildade.

Det Lööf och övriga politiker inte vill inse, är att en växande andel av landets nyanlända migranter är analfabeter som varken kan läsa eller skriva när de kommer till Sverige och det har fördubblats på fem år, visar statistik från Skolverket.
SVT Nyheter skriver att bara en av tio utan tidigare utbildning blir klara med SFI.

Problemet för migranterna är, att de inte kan konkurrera i skolan. Vår skola är designad för en specifik svensk kultur med svenska barn. Den är inte designad för invandrarbarn från tredje världen som varken har språket, kulturen eller förmågan att tillgodogöra sig detta. Det blir inte bättre av att många av dem tillhör socialgrupp 3. Svensk utbildning och arbetsmarknad är anpassad för svensk kultur och svenskar. Det Sverige har gjort är att massivt ökat befolkningen med 2,3 miljoner migranter sedan 1960-talet, utan att nya jobb har tillkommit.
Det kvittar hur många förslag politikerna lägger och har lagt(utan resultat) och pengar (idag 1/3 av budget) kommer vi aldrig att lösa problemen med dåliga skolor, utanförskap, fattigdom, så länge vi har 2,3 miljoner invandrare i Sverige. Hur problemet skall lösas, kan man diskutera, men problemen kan inte lösas med en massa projektpengar och utbildning. Det är fullständigt döfött eftersom problemet ligger i att Sverige, har ett överskott på arbetskraft med fel eller ingen kompetens som inte är gångbara på arbetsmarknaden.

Man kan konstatera efter Lööfs tal att hon och hennes parti prioriterar nyanlända. Svenskar och invandrare som bott i landet ett tag är av mindre betydelse. Därmed sviker hon sina väljare. Sicken åsna hon är.

Foliehatten tycker i alla fall, att det är ett skämt att se ett parti stå och prata om att den största frågan för landet är, att vi etablerar gräddfiler in i samhället för alla som kommer hit. Är det verkligen den största frågan för landet, att vara en humanitär stormakt och lägga hundratals ofinansierade miljarder på några hundra tusen människor från MENA? Ett integrationsår, för de nyanlända som vill satsa och kämpa. 50 000 hoppas Lööf . 50 tror Foliehatten. Varför kämpa, när man ändå får bidrag som är högre! Så Annie, vad gör vi med alla nyanlända som inte vill "kämpa" utan hellre lever på bidrag?

Karin Magnussons min var obetalbar, när hon intervjuade Lööf. Magnusson såg riktigt bekymrade ut. Svårt att säga om hon var bekymrad över att behöva ställa svåra frågor till Lööf eller bekymrad över att en sådan som Annie Lööf juridiskt kan betraktas som vuxen och inneha en maktposition.
Först i intervjun i SVT säger Annie Lööf, inte direkt, men hon menar att S ska hålla sin del av DÖ och släppa fram Alliansen i regeringsställning, om de är större än de rödgröna. Alliansen har hållit sin del av DÖ.
Sedan
kommer något ännu märkligare! Lööf önskar en storallians med de rödgröna, så att storalliansen ska "få genom sin politik"? Sin politik? Vilken är i så fall storalliansens politik? Har de överlagt med S, kanske även V och MP och fastslagit politiken? Kanske menar hon nåt annat?
Enligt uppgift var hon ute och festade kvällen innan och då kan man undra om hon var bakfull! 

C har grön färg och texten "framåt", framåt mot Islam.
Passande då grönt brukar vara en islamistfärg.
Vägen mot islamisering är det enda solida i Centerns politik.

Är hela grejen med att Lööf vill ha ”gymnasieamnestin” att hon på det viset lockar till sig MP:s tidigare väljare? Och säkrar sin karriär?
Vi står inför ett vägval nu, röstar man på Centern och då faller Sverige ner i avgrunden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar