måndag 16 juli 2018

Återigen bryter Löfvén ett löfte!

Löfvén erkänner inte massakern på kristna armenier 1915 som ett folkmord. Över 1,5 miljoner människor, främst armenier men även andra kristna minoriteter som assyrier och syrianer, beräknas ha mördats i dåvarande Osmanska riket år 1915.
Obama hade år 2008 som vallöfte att erkänna armeniska folkmordet. Men när han väl blev president blev det inget erkännande. Både Obama och Löfvén är lögnare, vilket är anti-demokratiskt. Demokratin bygger på att väljarna ska kunna veta i förhand, vilken politik de kommer få. Annars kan man lika gärna lotta fram en regering.

Turkiets Stockholms­ambassadör Emre Yunt: ”Den svenska statsministern ansvarar för att ta beslut som inte skadar relationen mellan Sverige och Turkiet. Självklart kommer han inte att göra ett sådant misstag, det är väldigt smarta personer här!”

Det är snart val och för Löfvén och sossarna och det är nu mycket tydligt, att de inte vill stötta sig med muslimerna. Det väger tyngre för Löfvens regering, än att erkänna folkmordet på de kristna i Turkiet. Med all säkerhet har valstrateger kommit fram till att sossarna tjänar många röster på det hela, det är fler muslimer i Sverige, än kristna turkar. Är någon förvånad?

Blickar vi bakåt i tiden så ser vi att 2007 lämnades det in en motion till riksdagen om att erkänna folkmordet på armenier och assyrier/syrianer. Motionen skrevs av 5 miljöpartister, 1 socialdemokrat och 1 kristdemokrat. Motionen röstades då ner.

2010 var det dags igen för riksdagen, att ta ställning till, om man ska erkänna folkmordet. Denna gång röstade riksdagen för att ge regeringen uppdrag att erkänna folkmordet. Alliansen som satt vid makten, fullföljde inte detta riksdagsbeslut.

När Stefan Löfven besökte Södertälje 2014 lovade han att driva frågan om att regeringen skulle erkänna folkmordet, om Socialdemokraterna skulle vinna valet.
I en intervju med Assyria TV sa Löfvén: ”Har vi fattat beslut i riksdagen så ska vi naturligtvis fullfölja det. Det är absolut min målsättning.”
Löfven 2018: "Det är en sak för ett parlament att erkänna folkmord, det är en annan sak för en regering." Och Löfvén fortsätter: "Regeringen har inte någon plan på det, nej. Däremot måste vi fördöma det som skett och lära av historien."

Eskilstunabon Tony Meshko, ordförande i Assyriska riksförbundet, är mycket besviken över Löfvens besked, att regeringen inte har några planer på att erkänna folkmordet på bland annat armenier 1915.
Tony Meshko, ordförande i Assyriska riksförbundet: ”Det är ett brutet löfte. Som assyrier känner jag mig lurad.
Tror att orsaken till Löfvens besked är att regeringen inte vill stöta sig med Turkiet, som inte betraktar dödandet för 103 år sedan som ett folkmord. Relationen med Turkiet är säkert en stor del av det hela. Men det hade han ju kunnat säga innan han kom till makten 2014.”

Från M
P har det också varit väldigt tyst om Löfvén svek, trots att de tidigare varit mest pådrivande om ett erkännande.

Många tycker att Löfvén är den största hycklaren genom tiderna i svensk politik, han "lovade" att erkänna folkmordet på de kristna, om han fick makten. Nu ändrar han sig, ren matematik och ren politisk cynism av en "kovändar regering" som lovar stort och håller tunt. Den sämsta regering Sverige någonsin haft, ”oordning och oreda” kunde vara deras valspråk.

Ett folkmord på kristna det bryr sig inte Löfvens regering om.
Det handlar mer om att skydda Islam och muslimerna som vanligt. Tidigare regeringar har gett asyl åt kristna och då speciellt förföljda kristna som fått en fristad i Sverige. Numera har regeringarna istället valt, att ta in muslimer och islamister i landet, vilket äventyrar de tidigare flyktingarnas säkerhet i landet och också den egna befolkningens. Att ducka för historiska etniska utrensningar visar tydligt, vart våra styrande vill styra landet. Mot Islam. Med sjuklöverns politik, undrar Foliehatten om de verkligen vill införa Islam i Sverige?
Assyrier/syrianer är i huvudsak kristna och förföljda av
muslimerna i Turkiet. Dessutom har de egna motsättningar som späds på av myndigheterna i Turkiet, för att snabbt rensa ut dessa grupper, så Turkiet befrias från kristna och ateister.

Dagens konflikt mellan kristna grupperingar och Islam och att Löfvén & Co inte vill ta officiell ställning emot Islam och vad det står för, samt den utrensning av icke muslimer som pågår, är märklig. Kristna och ateister slaktas dagligen av islamister och by befolkningar som lyder under Islam. Det sker etnisk rensning i stort sett i varje land i Mellanöstern och Afrika. I Filippinerna tar muslimer över öar i Jolo området för att utlysa muslimska stater. Samma sak såg vi i Syrien.
Turkiet har anammat Islam och "Rättvisepartiet" är inget annat än ett Islamvänligt parti och Erdogan en brutal ledare som fängslat och avrättat en massa oliktänkande. När Islam kommer in går demokratin ut.
Idag finns inte en enda stat som styrs av muslimer som man kan kalla för en demokrati!

Regeringens fokus ligger mer på de 20-30- tal NMR i Almedalen. Politik är att prioritera och folkmord på kristna, är inget som Löfvéns regering vill vara med och erkänna. Hycklare det är vad de är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar