onsdag 11 juli 2018

Har Margot Wallström fått hjärnsläpp?

Margot Wallström till Ekot: ”Sverige är berett att ta emot en del av de flyktingar som trots löften från EU har fastnat i Niger vid Saharas kant.”
Sådana här uttalanden och utfästelser är den absolut säkraste sättet att få en hög post inom FN efter september. Hon tänker lite längre hon!

Försöker Socialdemokraterna göra sitt sämsta val på 100 år med flit? Är de helt hjärndöda? Till och med när allt tyder på att S migrationspolitik är värdelös och ur tiden, så fortsätter de med samma gamla visa. Hur kan de ej förstå, att de dalar i opinionen just p.g.a. migrationspolitiken?

Regeringen skulle om de ville kunna säga att vi inte har plats för några Nigerflyktingar, utan några som helst konsekvenser. UNHCR kan säga att de vill skicka så och så många till Sverige, men det finns inget som förpliktigar oss att ta emot dem. UNHCR kan inte bestämma att vi skall ta emot någon alls. Vi bestämmer kvotens storlek och kan även säga nej till specifika individer, om vi bedömer att det finns säkerhetsrisker. Man bör inte skylla på vare sig migranter, UNHCR, Medelhavsländerna eller något annat missriktat. Ansvaret ligger enkom på Sveriges och EU:s politiker som skapar så otroligt mycket elände med sin "okränkbara asylrätt." Danskarna säger direkt stopp för mer kvotflyktingar, men hänvisning till alla andra de redan tagit emot.

Det där snacket om att vi bakbundna av "internationella avtal" är det väl ingen som tror på, sedan sossarna plötsligt införde gränskontroller, trots att det dagen innan var "rasism" och helt omöjligt enligt "internationella avtal." Den tiden är förbi.
Det är så djupt inarbetat att Sverige "måste" ta emot flyktingar, att det tar åratal för vänsterfolket att börja kunna tänka själva och släppa det. Det börjar lätta nu, men det är segt som sirap, innan alla förstår att vi inte behöver ta hit en enda, vi bestämmer om vi vill. Sossarna gräver sin egen grav hur de än gör här. Tar dom emot dessa afrikaner tappar de röster, tar de inte emot kommer PK-kritiken(DN) om stöveltramp och nazister omedelbart. Detta vill inte S ha på halsen inför valet.

Foliehatten gissar att inte sossarnas partiledningen som helhet, är för att ta emot kvotflyktingar. Löfven börjar fatta att gamla gråsossar lämnar för SD, varje gång sådant här kommer upp. Margot Wallström är däremot en Palestinakramande aktivist med Olof Palme som förebild. Sitter nog helst på barrikaderna och dricker rödvin i sin egen fantasivärld.
Lika roligt varje gång, att läsa när folk tror att Sverige på något sätt är tvingade att släppa in några migranter, vare sig det är kvotflyktingar eller inte. Sverige släpper in exakt så många eller få som man själv bestämmer sig för.


Det måste göras något åt det här på riktigt, för det är inte dom stackars människorna som flyr som har gjort fel. Dom flyr från Boko Haram som är en brutal organisation bestående av islamistiska mördare med samma finansiering som IS och Al Qaida. Om inte Clinton och Obama hade stoppat det, hade dom kunnat flaggas som terrororganisation för länge sen. Men istället kunde dom få finansiering från alla möjliga håll under många år. Vi pratar seriöst om sjuka terrorister som inte drar sig för att våldta och mörda barn regelbundet.
Men en sak är säker! Dessa flyktingar kommer aldrig under sin livstid kunna assimileras i Sverige. Det kommer inte finnas varken jobb eller utbildningar som gör att dom kommer kunna bidra till samhället här. Däremot behöver vi se till att hjälpa dom, tills dess att ”grabbarna” längre upp spelat klart sitt schackspel om Afrika, så att dom kan flytta tillbaka till sina byar.

Det måste upprättas någon slags flyktingläger med hyfsat bra standard, sjukvård, utbildning för barnen, men vi kan inte göra som vi gjort hittills, tro att dom ska bli svenskar, för det kommer dom inte bli.
Våra politiker på EU nivå måste börja prata med USA och Kina om hur deras spel i Afrika påverkar Europa. Det är inte hållbart att vi ska behöva hjälpa offer som dom skapar genom sina krig. Om nu inte planen är att kapsejsa EU förstås.

Wallström har säkert en hel del kunskap om precis vad som händer. Helt oavsett svensk ekonomi, varför skulle Afrika och Niger vara ett problem för en svensk politiker att lösa. Givetvis är hennes engagemang och intresse i frågan i direkt strid med hennes arbete, för det svenska folket. Och gör man inte sitt jobb skall man ha sparken utan pension.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar