torsdag 26 juli 2018

MP toppar lever som Svenssons!

MP och deras ledamöter är en elitistisk samling som skiter fullständigt i den vanlige väljaren! MP vill göra Sverige ”fossilfritt” och klimatet till en valfråga.

Under Almedalsveckan hoppades MP, att dessa två frågor skulle få stort gehör, men det floppade rejält! Istället blev det en parodi som visade att MP är hycklarnas paradis!

Media avslöjade att familjen Lövin använde en gammal dieselbil, att frakta stenar med och Lövin skyllde på att det var hennes man som använde den! Hon sa att den bara går 300 mil om året, men den som är räknekunnig kan snabbt räkna ut, att den går minst 1100 om året! Den blå färgen tycks vara beständig i Lövins mun!
Som om detta inte var nog, avslöjades det också att Grön Ungdoms Hanna Lidström är en stor hycklare. Hon har flugit till Kap Verde tidigare i år, skulle flyga till Portugal och har tidigare flygpendlat till Storbritannien. Med tidigare avslöjanden av ledande MP, framstår de som hycklarnas parti!

De har påtvingat svenska folket absurda förslag, Lövin är lika falsk som DieselÅsa. Det är alltid samma visa med miljömupparna, de är en egen nomenklatur, alla andra ska avstå, men de själva ska få göra som de vill och inte behöva följa de regler som de lägger på folket.
Lövins prata om att bönder får nödslakta sina djur p.g.a värmen, är just prat! Vi har haft minst lika varmt flera gånger de senaste 30 åren, utan att man behövde nödslakta. Kor har inte problem att äta torrt gräs, vilket de i princip gör, under hela vinterhalvåret. Vad är då skillnaden? Svar: Miljöpartiet.

Varför stormar inte väljarna till Miljöpartiet nu när ”beviset för att klimatkatastrofen är här och nu”? Det så som Isabella Levin beskriver denna ljuvliga sommar? Det är väl bara inte möjligt, att svenska folket håller på att vakna från den gröna drömmen?


Att de flesta riksdagspartierna har anammat delar av MP:s klimatpolitik är inte så konstigt. Klimatet missbrukas som en mjölkko av våra ”kära” politiker, för att kunna finansiera statens svarta hål. Vi har världens högsta beskattning av CO2. Allt för att kunna driva agendor som inte svenska folket står bakom!

Det är mycket märkligt att S har hoppat på klimatet och fossilfritt. Att påstå att Sverige ska ”rädda världen” och det är bråttom att minska våra utsläpp är inget annat än en ren och skär bluff. Det påverkar inte klimatet mätbart eller påverkar andra länder. Att nedmontera Sverige som industrination och göra elpriserna högre, är en sanslöst dålig väg att gå. Frågan är varför S valt denna väg? Är det priset att få sitta vid maktgrytorna som varit det avgörande?  Vad har hänt med de gamla socialdemokraterna som stod för förnuft i energifrågan?
Med sitt agerande visar S, klart och tydligt, att de är ett maskformigt bihang till MP. Det visar också, att S inte skall ha något att göra, med makten efter valet!

Sverige framstår mer och mer som en patient som behöver ny medicin för att friskna till. Vi har subventioner till:
Vindkraft, elcyklar, miljonärers elbilar gör oss fattigare i Sverige. Försvaret har inte pengar, vi kan inte släcka bränder, polisen fungerar inte, sjukvårdsköerna är ofta för långa, stor andel fattigpensionärer, straffbeskattning av glesbygden visar på en nation i förfall. Inte ett enda parti vågar ta bladet ur mun och avslöja bluffen. För ingen tror väl att ”världen” kommer att ta efter Sverige? 

1 BP pdf-rapporten "Primary energy: consumption by fue", framgår klart och tydligt att Sveriges utsläpp av koldioxid är försumbart och skulle vi ta bort utsläppen, är det inte ens mätbart! All denna skrämselpropaganda är inriktat mot den inhemska befolkningen. Skräm upp folk och tro att det ger röster. Vad det gröna khmererna vill, är inte att rädda världen. Istället handlar det om att göra folk fattigare och mer beroende av bidrag. Resandet ska försvåras och landsbygden avfolkas. Folk ska bo i städerna och cykla. Bil och flyg ska undvikas och straffbeskattas. Det var väl längesedan MP sysslade med miljöfrågor? Deras enda funktion numera är väl att låtsas tvinga fram skattehöjningar som S behöver för att finansiera sin ohållbara budget.

Problemet för deras trovärdighet är ju monumentalt för de icke frälsta. Alla MP:s så kallade lösningar på världsproblemet miljö går ut på, att vanliga människor genom bestraffande åtgärder ska tvingas göra rätt och att det tyvärr är nödvändigt att ”alla” gör sitt bästa. Själva skiter de i det så fort det krockar med deras bekvämlighet. För övrigt tycker Foliehatten att någon journalist skulle fråga Fridolin: ”tycker du inte folk från andra länder skall få besöka sina familjer” när han säger sig vilja minska flygandet till varje pris.

Sverige är ett lilleputtland som har likheter med Musen som röt. En film som handlar om ett land som gått i konkurs.
Med det rödgröna styret har vi fått höra, att extremlandet Sverige ska rädda världen”, genom att bli fossilfritt. Det är kanske århundradets största bluff och en utopi, skapade av politiker som lever i en drömvärld. Sveriges roll i världen är så obetydlig, att även om vi upphör att existera, kommer det energi- eller koldioxidmässigt inte märkas. Ännu värre är det, att vi ska sluta äta kött för att rädda världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar