tisdag 17 juli 2018

Varför får Jean Claude Junckers sitta kvar trots stora alkoholproblem?

Alla som sett videon från EU-topparnas NATO-möte i Bryssel ser att Europeiska kommissionens ordförande Jean Claude Juncker är rejält ”packad. Först kommer Frankrikes Macron och får hålla honom i armen, så han inte ska ramla över kanten. Sedan när de tittar på luftakrobatiken, då står Finlands president Niinistö och har karln i ett fast grepp under armen och på slutet är det Nederländernas premiärminister Rutte som får ta hand om Juncker.

Världsledare som skall diskutera världsproblem, men när det väl kommer till kritan, så fungerar dynamiken i gruppen precis som i vilket grabbgäng som helst från
Kvarnsveden eller Hässleholm, där alla får turas om att ta hand om ”Fyll-Fredde” där han svajar framför korvkiosken varenda "jävla" lördagskväll.
När man ser absolutisten Trump gå förbi med sin fru Melania, ser man vilken blick han ger Juncker, detta är förnedrande för hela EU! Det har ryktats länge, att han har alkoholproblem, men inget händer! Den kanske mest tragiska videon av Juncker, är precis som en Monty Python sketch! Är detta verkligen en person som vi ska betala lön för? Vi kan nog alla vara överens om, att antingen söker han hjälp eller så lämnar han sitt ämbete.

Juncker är en av EU:s toppledare? Men allvarligt, hur kan detta passera så pass obemärkt? Foliehatten kan förstå, att det rör sig om en personlig tragedi, men om en av Europas mäktigaste personer är pruttfull, under ett toppmöte, så skriver man om det, eller?

SVT Nyheter försöker bagatellisera Junkers problem och framför EU-kommissionens svar på rykten. De insisterar att händelsen var kopplad till Junckers långvariga sjukdom med ryggproblem och påpekade att han var i tjänst på torsdagen.
Chefstalesmannen Margaritis Schinas fräste: ” Det är mer än smaklöst att vissa försöker utnyttja ordförandens smärtor till att skapa rubriker. På onsdagskvällen led han av ischiassmärtor och kramper.”

EU är ett enormt mäktigt organ som i praktiken står helt utanför demokratisk kontroll som har en ordförande som är gravt alkoholiserad. Han kan göra vad tusan han vill och ändå ha kvar jobbet, så fungerar en organisation som är odemokratisk, toppstyrd och han är som det verkar "untouchable". Att EU:s högsta höns tillåts sitta kvar, trots att han i åratal har varit ett uppenbart gravt alkoholiserat vrak, är tragiskt. Kindpussaren Juncker är i praktiken en nolla, för det mesta dyngrak, när han visar sig. Skulle inte tro han är aktuell för omval 2019, så man låter honom hållas. Det tycks vara kommissionens generalsekreterare Martin Selmayr som har trådarna i sin hand, sedan sitt kuppartade tillträde i våras.
Och detta EU, vill globalisterna i Sverige, att de ska styra oss och EU, en "fyllerist" ska styra oss och EU? Foliehatten kan inte skaka av sig tanken, att det här skulle kunna ske någon annanstans, än där saker håller allvarligt på att falla samman Skrämmande minst sagt!

Vem kan glömma, när Löfvén örfilade och kallade Ungerns Orban för diktator. Löfvén är ändå rolig, han bevisar tesen att man måste vara ”aprak” för att tro på EU-federationsdrömmen. Sen är det inte så jättekonstigt att Löfvén får förtroende ifrån EU-ledningen och globalist-topparna, de gillar personer som är lätta att kontrollera och vem är lättare att kontrollera, än en person med ett fysiskt beroende?
Titta
Boris Yeltsin! EU, Väst & USA älskade honom för att han var aspackad och sålde ut hela den socialiserade rysk-sovjetiska industrin till oligark-judar, han ses än idag som en "rolig farbror", medan Putin som styrt upp det hela, ses som en diktator.

Junckers alkoholproblem och att han får sitta kvar är sjukt och när har MSM och SVT, rapporterat om detta? När Jeltsin, den ryske presidenten, var packad vid några tillfällen i Europa, så var det krigsrubriker. Men nu, när denne "EU-ledare" beter sig värre än en aspackad tonåring, var är rubrikerna?
Lärdom: Var
full om du är politisk ledare i EU, inget händer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar