tisdag 17 juli 2018

Har Sverige tappat sin egenart pga massinvandringen?

Alltsedan Donald Trump ställde upp som presidentkandidat och att han dessutom vann valet, har varit en vagel i ögat hos MSM och SVT. Otaliga reportage har beskrivit hur dålig Trump är som president och speciellt Carina Bergfeldt, har tagit minsta lilla chans, att spy ”galla” över Trump.
Hela etablissemanget fick svår hicka när Trump påtalade Sverigebilden och hur illa det gick för Sverige. Hela etablissemanget gick till angrepp mot honom med flera ministrar i spetsen! Det är tydligt att globalisterna längtar till de dagar, då USA gick att lita på. Det kommer nog inte att komma tillbaka till ”Obama-days.”

Europas mångkulturella öde plågar USA:s president Trump personligen. Trump har varit en hel del i Europa innan han blev president, så han har sett utvecklingen.
Hans nuvarande fru Melania kommer från Slovenien och han har varit där många gånger.
Trump har sett hur Europa har förändrats och förfallit. EU har tillåtit detta och man har inte sagt stopp för förfallet. EU har stått handfallna över den ockupation av miljontals bidragsasylanter från MENA och Afrika. Det säger rätt mycket om de styrande i Sverige och EU. Självklart inger det ingen respekt. Systemet är svagt!
Det behövdes bara att Italiens inrikesminister sade stop, så blev globalistfantasterna i EU ”skitnödiga!”
Dessutom har vi ett litet vittnesbörd från vad som avhandlats på det migrationsmöte i Innsbruck som regimmedia ogärna rapporterat från. Massmigration, multikultur och allmän gränslöshet inbjuder visst inte längre till klang och jubelfest.
Även om Sverige i det längsta försökte hålla skenet uppe!

Trump förklarade för The SUN under sitt besök i Storbritannien, att han nu uppmanar de europeiska ledarna att "agera genast" för att genast återställa den "väldigt, väldigt tragiska" samhällsutveckling som drabbat Europa och som vanligt visar Trump att han ser verkligheten.
Trump: ”Men att tillåta invandringen att äga rum är en skam. Den har förändrat Europas egenart. Om ni inte agerar väldigt snabbt så kommer Europa aldrig att bli vad det en gång varit, och det menar jag inte på ett positivt sätt.”

Att svenska "ljugmedia" inte hakat på, är talande, eftersom de annars alltid är på hugget, att blåsa upp ett förfluget ord, för att vinkla 180 grader eller mer. Så en rimlig tolkning är att de helt enkelt inte vet hur de ska behandla det. Lite komiskt, men glädjande.
 
Märkligt att Trumps uttalande är CNN:s förstanyhet och CNN har stake, att rapportera nyheten sakligt. Svensk MSM och SVT har hittills varit knäpptysta.
Om MSM kommer att kommentera Trumps uttalande, kan vi vara säkra på, att den kommer att vara noga inbakad i en föraktfull ledare, av exempelvis Wolodarski. "Trump hyllar nazismen" kommer bli en trolig rubrik för globalistmedia eller att precis som Hitler, så är Trump skeptisk, gentemot invandring från tredje världen. Sådant här sprängstoff vågar de inte släppa ut till svenska folket okommenterat. Om de desperat vill fortsätta på sitt "Trump är en clown" spår borde de göra sitt bästa för att håna detta. För det kan väl inte vara så, att de är rädda för att detta ska få spridning?

Och Tyskland lipar ock rejält efter hans uttalande! Typiskt uttalande från en sosse. Angela Merkel har inte uttalat sig än och det är hon med sitt "Wir schaffen das" som är huvudansvarig, till att Europa plågas av massinvandring!
Sigmar Gabriel fd. utrikesminster och socialdemokratisk partiordförande.”Trumps Amerika går inte att lita på: ”Han låter ogenerat Nordkoreas diktator Kim Jong-Un sitta kvar, men eftersträvar ”regime change” i Berlin. Det är minst sagt svårsmält.”
Slutligen uppmanar Sigmar Gabriel till ett mer resolut uppträdande gentemot Trump:”Vi kan inte hysa några illusioner längre. Donald Trump bryr sig bara om styrka och då måste vi visa att vi är starka. Sanningen är hel enkelt den att vi inte kan vara utan USA, men att det inte heller går med Trump. Därför måste vi ha en dubbelstrategi. Vi behöver ett gemensamt europeiskt uppträdande mot Trump, samt en strategi för att vända opinionen mot honom i Amerika.”

Givetvis är Trumps uttalande, mer än en kall vatten hink på etablissemanget i Sverige.
Naturligtvis har han rätt. Väldigt bra uttryckt. Massinvandringen från MENA och Afrika har drabbat våra länder väldigt negativt, förändrar vårt folk och vår kultur, orsakar masskriminalitet i våra europeiska länder. Det är som Trump säger kanske inte politiskt korrekt och vad makthavarna i Europa vill höra, men så är det och det ska sägas högt och tydligt om och om igen. De kommer att hävda precis som vanligt att Trump är ”knäpp” och hallucinerar!
 
Sverige har kört sitt egna race med storskalig insläpp av alla, utan att fråga om identitet och utan förankring hos svenska folket. Hela racet har skett på order från globalisterna. Som tack för hjälpen har de sett till att Reinfeldt belönats rikligt! Han är nu mångmiljonär!
Reinfeldt hatade SD så mycket att han ingick ett avtal med MP och Lölfvén tog över stafettpinnen och fortsätter med samma race! Det senaste är att Sverige skall ta emot flyktingar som befinner sig i Niger – somalier och eritreaner. Förmodligen kommer Sverige att bli det enda landet i Europa som gör detta.

Vem har rätt egentligen Trump eller sjuklövern,
om att Europa och Sverige har förändrat sin egenart?
Särskilt ironiskt blir det mot bakgrund av att Försvarshögskolan i dagarna släppt en rapport på 350 sidor som i skarpa ordalag varnar för jihadisternas våldsamma framfart i samhället. Idag är de verksamma i minst 17 städer och de håller hela stadsdelar under diktaturliknande kontroll. Denna studie undersöker påverkan från salafistiska och salafist-jihaditiska miljöer i Sverige samt relationen dem emellan. Fokus läggs på framväxten av salafist-jihadistiska miljöer i Sverige samt omgärdande salafistiska element; vilka budskap miljöerna förmedlar, metoder för påverkan samt vilken upplevd påverkan miljöerna har i svenska lokalsamhällen.
Trump påstående att invandringen har förändrat Europa och Sverige egenarter, är med andra ord en exakt beskrivning!
Det är precis vad Försvarshögskolan skriver i sin rapport!

Kulturen har blivit överflödig, med vänsterns intåg. Jean Cocteau sa att ”L’artiste, c’est le vrai rche. Il roule en automobile. Le public suit en omnibus” ( Konstnären åker före i bil. Publiken kommer efter i buss). Idag är det tydligen tvärtom, det vill säga att konstnären ska rätta sig efter en så kallad påstådd folklig värdegrund. Då blir konsten därefter.

Mångkulturprojektet har inte lett till att svenskar blir mer mångkulturellt berikade, utan snarare, har det orsakat till det berömda ”white flight.” Aldrig tidigare, har det varit mer populärt än idag, att köpa sommarhus på landet för att komma bort från stan. Allt fler väljer aktivt privata skolor eller andra privata alternativ inom välfärden. Få tittar på nyheter samma tid som programmet sänds. Istället väljer man att i efterhand se nyheterna och man scrollar då bort indoktrineringen. Vänstern tappar således sina möjligheter, att kunna påverka trots att man besitter institutionerna.

Alice Bah Kuhnke har lyckats nedmontera våra museum och göra dem till politiska nästen. Det har knappast
kommit fler besökare. Vad är det man trodde sig åstadkomma? Istället blomstrar lokala kulturföreningar som drivs ideellt. Svenskar kan åka flera mil, för att se på en teaterföreställning, om en bruksorts historia(Klippan). Garanterat fri från inslag med hbtq och genusperspektiv. Och absolut inget identitetsperspektiv.

Såsom d
e flesta säger, finns det väldigt lite kvar inom institutionerna som intresserar folk och som man är beroende av. Dessutom är det av dålig kvalité. Vet folk att de blir påtvingad genusperspektiv eller ännu en utställning om rasism på en institution, så undviker många att gå dit. Att ha det som koncept, kan knappast fungera i längden. De numer politiskt korrekta Martin Beck filmerna har helt spårat ur. Varför ska man plåga sig med att titta på dem. Viss politisk korrekthet kan dock vara bra.

En del anser att det är mycket hoppingivande signaler om opposition mot den globalistiska världsliberalismens kommandobrygga. Ungern planerar att dra sig ur FN-planen om globalt tvingande lag på att aktivt bidra till totalt folkutbyte. Ungern tar rygg på Trump, i stället för att gå fot i FN:s strypkoppel. Samtidigt som Italien säger stopp, med sitt envetna motstånd mot att ta emot hjälporganisationernas smuggelgods, de har satt käppar i ett annat superliberalt globalisthjul, genom att frankt hävda det italienska folkets företräde, framför globalistliberala elitens berikningsprojekt!

Många av konflikterna i Afrika och M
ENA har under lång tid, åtminstone delvis, drivits av kommersiella intressen i EU och USA, märkligt att man aldrig hör vänstern prata om det numera. Fred i hemländerna betyder att det finns stora incitament att börja skicka hem folk. Kriget i Syrien är också på väg att ta slut. Att folk återvänder för att det blivit fred i hemländerna är inte särskilt svårt att skapa en positiv spinn kring i media. Det är snarare någonting som kan uppmuntras. Slut på krig innebär också slut på riktiga flyktingar, vilket gör att det blir lättare att politiskt stoppa migrationsströmmarna, när det nästan enbart handlar om ekonomiska migranter.
Sverige har tagit emot absurt mycket invandrare från Östafrika. Nu är det dags att börja packa flyttlassen.
Man kan undra varför Löfven nu tar emot fler somalier och eritreaner från Niger!

Ett slående exempel är efter VM i fotboll!
Kroatien förlorade, blev festlig stämning på gatorna. Inga bråk. Foliehatten var där under semifinalen. Vilken stämning och underbart att se fotbollsentusiasterna när Kroatien gjorde 2-1 mot England.
Frankrike vann, våldsamma upplopp och bränder över hela landet.
Foliehatten tror, att det på sikt kommer bli tydliga skillnader och en kulturellt skifte mellan väst och öst. Öst kommer ses som den mer civiliserade delen av Europa. Rena gator utan skräp(redan idag), låg brottslighet och hög social tillit.
Västeuropa kommer behöva kraftiga polisstyrkor och massa övervakning överallt för att hålla civilisationen i en någorlunda funktionellt skick. Vi är redan där kanske, tänker på militären som patrullerar i Frankrike och den utbredda kameraövervakning i UK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar