måndag 23 juli 2018

Den tondöve katastrofen Löfvén - först läxar han upp Polen, sedan får vi hjälp!

Det är nästan som om all djävulskap man kan tänka sig, radas upp framför Löfvén i valrörelsen. Inbördeskrig i förorten, okontrollerbara bränder, total genomklappning av samhällets institutioner för trygghet, säkerhet och välfärd. Som lök på laxen har vi sedan den tondöve Löfvén som skällde på polackerna förra året, för att de inte vill fylla landet med bidragssomalier, samtidigt som de nu skickat brandmän och fordon till Sverige, för att vi inte längre klarar att ta hand om oss själva längre.

139 polska brandmän och 44 bilar ska hjälpa till med brandbekämpning i de svenska skogarna. Under lördagen tog de sig genom Sverige till Bräcke i Jämtland och de kom fram på söndagen. Om situationen fortsätter kommer media bli tvungna att censurera allt Löfven gör och säger, för att S överhuvud taget, ska klara av att ta sig in i riksdagen. Den tysta svetsarens taktik.
Det är onekligen iskallt och fruset mellan svenska och polska regeringarna.

Dominik Tarczyński från det polska regeringspartiet Lag och rättvisa: ”Vi hjälper det svenska folket, inte er regering.”
Vidare om påstående att det skulle bero på EU att Sverige nu får hjälp av Polen säger han: "Det är ett skämt. Det har ingenting att göra med E
U. Det är våra polska hjärtan, vi vill hjälpa."

Bakgrunden till den kyliga relationen ska vara att Morgan Johansson (Sveriges sämsta genom tiderna som aldrig borde fått ett så stort ansvar) kallade Polen och vanliga polacker för
fascister och nazister hösten 2017 när de firade sin nationaldag.
Morgan Johanssons Twitter:
"Stor högerextrem demonstration i Polen, med starka nazistiska och antijudiska inslag. Detta måste slås tillbaka!". Detta Twitterinlägg uppskattades inte av Polens regering.

Otroligt komiskt
i det tragiska. Ännu en gång har våra sosse politiker skämt ut sig. Ena stunden står de och kastar skit på grannländer som inte följer den politiskt korrekta linjen som globalisterna vill. Sen står Sverige här, med ett stort antal skogsbränder, en regering som inte kan hantera situationen, man har inte ens resurser för att hantera en krissituation, när landet "går som bäst". Vilka backar då upp med den förstärkning landet borde ha? Jo, landet våra obildade politiker stått och smutskastat. Man skäms som svensk.

Vidare är EU och Sverige kritiska till att Polen inte vill ta emot muslimer, vilket gjort relationen än mer ansträngd. Medan andra, "bruna" länder, hjälper oss i kampen mot våra skogsbränder trots att de själva har stora problem, passade vår store ledare Löfven
förra året på, att hota med repressalier om man inte inför samma mångkultur som i Sverige, med följande svåra brister för infrastruktur och inhemsk krisberedskap. Den mannens smaklösa taktlöshet går verkligen utanpå det mesta.
Den svenska skammen till statsminister som utan blygsel, tar del av andras resurser samtidigt som han förra året får runt och mästrade andra, om vikten av att lägga varje tillgänglig resurs på att ackommodera ekonomiska migranter, utan rätt att ens befinna sig i Europa. Löfven skärpte tonen mot de EU-länder som fortfarande vägrar ta emot flyktingar.
Vid mötet med Polens premiärminister i Warszawa slog han fast att konsekvensen kan bli mindre bidragspengar från EU.
Löfvén: ”Om vi inte löser denna fråga så skadar det EU-samarbetet.”
Budskapet från Löfven till premiärminister Beata Szydlo vid det dryga 90 minuter långa mötet i Warszawa var tydligt. Polen måste börja ta sitt ansvar för människor på flykt.
Löfvén: ”Det är budskapet hela tiden till Polen. Alla måste ta ansvar, om vi ska kunna ta bort de inre gränskontrollerna då måste det här fungera. Det hänger också ihop med att svenska folket inte bara ska vara nettobetalare till EU för att sedan bli lämnade ensamma med ansvaret för flyktingar, det håller inte.”

Folk förstår nog allt mer att Löfven inte har alla segel uppe. Aldrig en stavelse om hur många som Polen tagit emot från Ukraina.
Polen har tagit emot två miljoner från sitt grannland Ukraina och veterligt har inte Polen vid något tillfälle krävt att resten av EU skall fördela dessa mellan sig. Att detta aldrig nämns i MSM , SVT eller av svenska politiker, är ett tydligt belägg för att det här inte handlar om att "ställa upp", det handlar om att få in så skadliga grupper som det bara går. Ukrainare är helt enkelt för skötsamma för att räknas.

Tydligen lyckades inte Löfven skrämma Polens regering till underkastelse. I Polen är man inte intresserad av muslimsk invandring, och inte är man över hövan bekymrade över "Polenbilden" heller. Den multikultifeministiska skjutjärnsjournalisten Cathy Newman, hon som hade det så svårt med Jordan B Peterson, har haft en polsk parlamentsledamot som gäst/potentiellt mobboffer i studion. Hon lyckades visst inte heller skrämma fram tolerans för muslimsk invandring till Polen.

Stefan Löfvén är den förste sosseledaren som har haft ett jobb, efter grundaren och skräddaren August Palm på 1880-talet. Påstås det i alla fall.
Han ska ha jobbat som "kommunal" slyröjare och timmersorterade före värnplikten och ska redan då ha bildat en lokal SSU-förening. Han skolkade från svetsningsutbildningen men ska ändå ha blivit anställd av vapentillverkaren Hägglunds som svetsare 1979-1995. Redan 1981 blev han fackets kontaktombud på arbetsplatsen.
Foliehatten undrar hur mycket han verkligen arbetade? Skolkade han även från slyröjningen? Var anställningen på Hägglunds bara ett fackligt uppdrag? Varför finns det inga f.d. arbetskamrater som kan berätta någon anekdot om hans arbetsliv? Det är ju sensationellt unikt, att en sosse någonsin ska ha haft ett jobb, så varför slår han inte upp det stort om det är sant?
Löfven säger varken bu eller bä, han säger ”oacceptabelt”, sen skiter han i det och går vidare. Titta på den dåliga krisberedskap vi har när det brinner. Vi litar på hjälp från andra länder. Vänta till det blir krig. Nu ser man att han sopar en utredning om samers rättigheter under mattan, trots att han lovat annat. En vit norrländsk svetsare fylld av same hat.
Undrar hur det känns i hjärtat på politruken Löfvén, när ett antal fascistiska och nazistiska brandmän hjälper landet med brandbekämpning.

Löfven är en större skandal för Sverige än Trump för USA.
Han utser o
ch avskedar ministrar, fuskare som Ygeman. Sen får Ygeman fin titel. Korruption är Löfven andra förnamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar