torsdag 5 maj 2016

Skandalernas Mona Sahlin: Om man är Socialdemokrat då tycker man det är häftigt att betala skatt.

Nu kan man lägga till ytterligare en skandal i den långa raden av skandaler som Mona Sahlin orsakat. Media har tacksamt tagit emot alla hennes klavertramp.

Den senaste innebar också att Sahlin nu lämnar sitt uppdrag som
nationell samordnare mot våldsbejakande extremism i förtid.
Hon gör bort sig som vanligt, egentligen inget märkvärdigt med det.

Hon har på myndighetens brevpapper, intygat att hennes medarbetare och tidigare livvakt tjänar 120 000 kronor per månad.
Men enligt regeringskansliet tjänar den före detta livvakten i verkligheten endast 43 000 kronor i månaden.

Det felaktiga intyget använde han när han köpte en lyxbostad för tio miljoner kronor på Solsidan i Saltsjöbaden.

Mona Sahlin:
Jag skrev fel på hans lön från regeringskansliet”. Mona Sahlin var till igår ordförande för nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism, som lyder under kulturdepartementet.


Helt otroligt – hur många gånger skall regeringen (S) förlåta denna människa? Hon har fifflat med pengar och ljugit, fifflat igen och ljugit igen. Hon har kränkt halva befolkningen genom att kalla oss fascister och rasister. Nu-bedrägeri !!

Nu måste Socialdemokraterna ställa henne till svars och kasta ut henne utan fallskärm. Hennes förtroende var förverkat innan detta uppdagades och det blir inga + poäng nu!


Utmärkande för Mona Sahlin är fiffel och båg! Hela hennes karriär bygger på fiffel och båg från början till slut! Vad än Mona företar sig så nog fan ligger det något djävulskap och lurar bakom hörnet!

Mona, inte ett rätt den här gången heller! Märkligt att du har fått så många chanser!

Mona har inte förmågan att koppla och förstå begreppen handling och konsekvens trots att hon är över femtio år!

Normala individer klarar koppla och förstå handling och konsekvens i tjugofemårsåldern!

Mona tror hon hjälper när hon i själva verket stjälper!

Kanske nästa Expressen rubrik blir, livvakt i konkurs på grund Mona Sahlins vinglande med falska intyg!


Nu blev det istället att hon avgick.
Vi får hoppas att hon för försvinner från allt vad politik heter,
under återstoden av sin livstidTill sin hjälp har Mona Sahlin ett sekretariat med åtta anställda, som presenteras på myndighetens hemsida.

En av dem är en polisinspektör som tidigare synts på åtskilliga pressbilder från offentliga möten som livvakt åt Mona Sahlin. Han handplockades i fjol från polisen av Sahlin för att jobba åt nationella samordnaren.

Den före detta livvakten har, enligt regeringskansliet, en månadslön på 43 000 kronor under det tillfälliga uppdraget.

Expressen
har avslöjat att när den före detta livvakten tidigare i år köpte en exklusiv bostadsrätt på Solsidan i Saltsjöbaden för tio miljoner kronor så intygade hans chef Mona Sahlin skriftligen att hans inkomst var mer än dubbelt så hög, eller sammanlagt 120 000 kronor i månaden.

Mona Sahlin påstår även att hon betalat skatter och arbetsgivaravgifter för sin privatanställda före detta livvakt. Men dokument från Skatteverket avslöjar nu att hon betalade in arbetsgivaravgifterna först efter att Expressen konfronterat henne.


Här några axplock från hennes tidigare skandaler:
Mona Sahlins karriär startade när hon startade en Barbie-klubben 1964.
Hon hade fått tips av socialdemokratiska föräldrar att man kunde få bidrag för föreningar… Tänk om hon hade stannat kvar i Barbie-klubben vilken stor vinst det hade varit för samhället.

1990: Betalade dagmamma svart
1993 Obetald TV-licens
1993 Familjen Sahlin bil har körförbud efter den är obesiktigad. 2 registrerade felparkeringar finns noterade
1995 Sahlin, v.statsminister avslöjas med att ha köpt varor, hyrt bilar för eget bruk samt tagit ut tiotusentals kronor i kontanter med statens kontokort:
Hon skyllde missbruket av kontokort på ”oklara rutiner vid statsrådsberedningen”!
Sahlin: ”Jag tog ut ett förskott på lönen och det kan väl de flesta göra”!
1995: Time out! Sahlin förklarade i TV: Jag är baske mig inte slarvig i mitt liv!
Baske inte slarvig med
vara politiker eller mina ungars liv.
Baske mig jag är inte en ohederlig person eller fifflare”!
1995 Vilar upp sig på lyx-ön Mauritius med familjen, en assistent, och 2 livvakter. På skattebetalarnas bekostnad!
1997 Startar ett bolag. Tar första året ut 1,1 miljoner i lön och externa kostnader på 350.000. Bolaget går med stor förlust.
1999 Sahlin har 98 obetalda parkeringsböter och 32 går till kronofogden.
Regeringskansliet ordnar parkeringsplats åt henne.
1999 Sahlin bolag i konkurs
1999 Sahlin är nu regeringens biträdande näringsminister och småföretagarexpert!
0000 Sahlin betalar inte 30.000 i restskatt. Ärendet hinner gå till Kronofogden innan skulden betalas.

2001 2 obetalda räkningar som gått till Kronofogden.

2001 Sahlin stöttat Mahmoud Aldebe genom att hälsa på honom i Muslimska brödraskapets moské på Söder.

0001 Moskén bjuder sedan in den extreme Shejken al-Qaradawi som håller en massmordspredikan.
2002 Sahlins bil är belagt med körförbud, obesiktigad och fordonsskatten är inte betald.

2002 al-Qaradawi kräver att sharia-lagar införs i Sverige.

Det måste väl vara några som vill förstöra landet som ger henne jobb på jobb? Varför är inte denna bisarra figur avvecklad och för länge sedan förpassad till politikens soptipp.


Mona Sahlins starka ställning inom svensk politik och socialdemokrati är - och har alltid varit - obegriplig.
Någon protesterar måhända och menar att hon minsann alltid fått kritik och sina fiskar varma men hon har lika förbannat och trots detta alltid haft en framträdande position med undantag för en time-out efter Toblerone-gate.


Mona Sahlin, nationell samordnare mot våldsbejakande extremism
är säkert djupt besviken att hon fick avgå i förtid. Hon ville gärna fortsätta sitt antirasistiska arbete mot nazister och rasideologiska grupper.

Till Sahlin stora besvikelse har istället fokus i samhällsdebatten alltmer hamnat på det riktiga hotet i vårt samhälle – jihadismen”!
För att inte tappa trovärdighet hade Mona Sahlin tvingats följa efter.

När Mona Sahlin samanfattade situationen i det svenska samhället, säger Sahlin att under sina 40 år i politiken inte ha varit så här orolig över samhällsutvecklingen som nu.


Det som förvånar är Mona Sahlins påstående. Hon hävdar på djupaste allvar alltså att jihadister radikaliseras på grund av islamofobin och "extremhögern" i Västeuropa.

De flesta oroas också av polariseringen i samhället. Men det som oroar alla ännu mer är svenska politikerna inte ser vad som är orsaken och verkan.

Alla som följt Sahlins bana som politiker är inte förvånade att hennes analys är helt uppåt väggarna. Hennes märkliga förklaring att jihadismens framväxt i samhället är en reaktion på dels extremhögerns framfart och dels islamofobi i samhället ger salafisterna en legitimitet de absolut inte förtjänar.
I 2014 års val erhöll extremhögern väldigt få röster och man kan betrakta dem som en liten sekt som får alldeles för stor uppmärksamhet.
Det
var faktiskt ett hårresande påstående från en fd nationell samordnare.

Sverige
och Belgien har tillsammans exporterat flest IS-krigare per capita i EU. Det svenska samhället har givetvis stora brister på både bredden och tvären, men det är inte ett islamofobiskt eller rasistiskt samhälle. Tvärtom placerar sig Sverige alltid bra i olika sorters toleransmätningar.

Jihadismen kan inte förklaras som något slags muslimsk revansch på Västeuropa. Den som hävdar det legitimerar några av världens grymmaste terrorgrupper och gör en farlig felanalys som lägger hinder i vägen för att bekämpa det största hotet mot den fria världen sedan kommunismen.

Mona Sahlin kritisera
de gärna kommuner för bristande beredskap för att möta hot från extremistgrupper. Hon borde istället ha tänkt igenom vilka signaler hon själv
gav med sina uttalanden.

Min hemmakommun Svalöv hade besök av nationella samordnargruppen och många var djupt besvikna efter mötet. Det enda som gruppen fokuserade på var extremhögern!


I sitt första maj-tal försökte Mona Sahlin vrida tillbaka strålkastarljuset mot sina egna favoritextremister igen eftersom Nordiska Motståndsrörelsen skulle demonstrera i Borlänge. Sahlin förklarar sin oro så här:

Det har att göra med den otäcka polariserade samverkan som finns
mellan olika grupper.
När extremhögern och islamofobin så radikaliseras
också jihadisterna som argumenterar för att Västeuropa inte tillåter dem
leva som muslimer och då kan högern i sin tur säga att de blivit ännu fler
och så trappas det upp.
Om då samtidigt det demokratiska samhället är svagt och möter stor misstro så uppstår en stor fara – det är där Europa är idag”!


Samtidigt har Mona Sahlin gång på gång lämnat skatter obetalda så att de hamnat hos kronofogden. Enligt Skatteverket hade hon i helgen 200 000 kronor i obetalda skatter hos fogden.

Det är naturligtvis inte Monas fel, hon inser inte sina brister men vem ger henne toppjobb efter toppjobb med miljoninkomster?

Som en gummiboll kommer Mååna tillbaks igen!


Det måste väl vara några som vill förstöra landet som ger henne jobb på jobb?

Varför är inte denna bisarra figur avvecklad och förpassad till politikens soptipp.

Men hon har alltid kommit undan med floskler och häpnadsväckande ytliga analyser.
Rörelsen har sannerligen haft vassare kvinnor i sina led.

Mona Sahlin är ansvarig för att Socialdemokraterna tappade vettiga krafter efter valet 2010. Hon såg till som partiledare att antingen körde ut dem i kylan eller fick dem att lämna då de inte delade hennes (flum)visioner: mångkultur, värdegrunder, normkritik, genusfrågor, töntiga Sverige....

Inte för att jag sörjer Socialdemokraternas kräftgång just nu - med en Allians som saknar ryggrad och stake och ett Miljöparti som är vettlösare än vanligt känns det som om hela havet stormar i ankdammen Svedala.

Bomber lemlästar och dödar folk i städer nära oss, där vi själva promenerat.
IS är en böld som de facto kan komma att döda någon av oss på hemmaplan! Att då höra Überrelativisten Sahlin diskutera och leverera ännu en omvärldsanalys som givetvis landar i all ondskas embryo - Nazismen - kändes inte oväntat!

Mona Sahlin:
”Om man är socialdemokrat då tycker man det är häftigt att betala skatt. För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är!
Kan partiet tycka att jag är bra igen”?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar