söndag 3 juli 2016

Män är en sjukdom enligt ”FI”!

"Manligheten är en trång liten bur och den stänger vi in våra pojkar i”. I en bok ”Alla borde vara feminister” beskriver Chimamanda Ngozi Adichie hur ojämställdheten världen över drabbar män.

I en debattartikel på Aftonbladet som är undertecknad av tre radikalfeminister som företräder FI, Fatta-rörelsen och Sveriges kvinnolobby, drar de igång en kampanj för att befria männen.

D
e som undertecknat är Gudrun Schyman, Ida Östensson och Anna Giotas Sandquist.
Inte alls förvånande att de kommer med detta ödmjuka förslag. De menar på djupaste allvar, att män behöver befrias och mer radikalfeminism är enda lösningen på detta problem i Sverige.

De försöker ta fram reella problem som att män och pojkar presterar sämre i skolan, är mer utsatta för kriminalitet och begår fler brott.

Utan tvekan har de gjort en korrekt diagnos, men sedan kraschlandar man rejält, när man försöker sig på, att peka ut andra företeelser som man verkar mena är typiskt manliga. De anser också att män skulle må bäst av att undvika detta.
Men de har glömt något väsentligt och där är de totalt ”knäpptysta”!
Det är ett område som är helt ”tabu” för dessa radikalfeminister. De ”vågar” inte säga ifrån, när det gäller hederskultur i de mest utsatta områdena!
Deras tystnad kan man tolka, att det som att inte finns  är inte heller något problem. Eller snarare, att den finns överallt och att det inte går att peka på någon särskild religion/kultur/område/folk.
De vill smeta ut de stora problem som finns inom vissa områden till att gälla alla svenska män.

De kämpar
stenhårt med detta. Glöm inte i Schymans talibantal…
Den 16-åriga tjejen som blev mördad i Stockholmsområdet, var gift med en 20 år äldre man! Vi har barnbrudar i Sverige och F
I är knäpptysta!
Hur många män anser att Gudrun och FI är rätt personer, att ”hjälpa” män på något sätt?

Vilka har skrivit under?
Gudrun Schyman är känd eller ökänd för de flesta. Men de två andra som skrivit under är inte lika kända för den stora allmänheten.

Anna Giotas Sandquist, Sveriges Kvinnolobby är en organisation som kämpar för jämställdhet.
Sveriges Kvinnolobbys arbete vilar på feministisk grund.
De verkar för kvinnors fulla mänskliga rättigheter i ett jämställt samhälle. All vår verksamhet utgår från FN:s konvention om avskaffande av all slags diskriminering mot kvinnor (CEDAW) och Beijing Platform for Action. Sveriges Kvinnolobby fick för något år sedan 10 miljoner i stöd av regeringen.
I december gav Sveriges Kvinnolobby i samarbete med en rad andra organisationer Adichies bok som gåva till landets alla 16-åringar. Det är en viktig bok för en generation pojkar som tvingas växa upp i den trånga bur som manligheten är.
Men de är de kända för:
Tydligen är ett jämställt samhälle enligt dem ett samhälle där man utan att blinka kan uppmana andra att klippa kukar av män.

Trevlig agenda, onekligen, om nu
Sveriges Kvinnolobby anser att det är OK att propagera för könsstympning av män, med ett leende på läpparna och ett långfinger i luften.

Tyvärr har denna organisation missat en viktig punkt. Om man skall ha ett jämställt samhälle, räcker det inte med att kvinnor har fulla mänskliga rättigheter, även männen behöver åtnjuta dessa rättigheter.  En rättighet är att män r ha sin kuk i fred.

Det är dessutom är det rätt stötande att en organisation som får finansiering genom skattemedel och agerar rådgivare för regeringen visar den här graden av dåligt omdöme.

Å andra sidan kanske det inte är så märkligt, i sina råd till regeringen vill man uttryckligen, att det inte ska talas om någon annan form av relationsvåld än ”mäns våld mot kvinnor”.


Ida Östensson, är initiativtagare till Crossing Boarders numera Make Equal.
Ida och hennes organisation har verkligen hittat rätt spena på kon. De mjölkar pengar från många håll som de vore mjölk. De senaste åren har de erhållit över 10 miljoner av Arvsfonden och MUCF=Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor till olika projekt.

För något år sedan drog man igång ett projekt: FATTA!
Ett projekt som spridit informationen att det varje vecka begås 700 våldtäkter i Sverige, varav bara 120 anmäls, 25 leder till åtal och endast tre våldtäktsmän döms.

Projektet erhöll mycket kritik från människor som bland annat påpekar att FATTAs siffror inte har stöd i verkligheten, eftersom fakta är att 64% (inte 12%) av åtalen för våldtäkt leder till fällande dom i Sverige.

Ida blev en enormt populär gäst i morgonsoffan hos SVT. Vissa vita kränkta män  blev upprörda över att SVT aldrig ställde kritiska frågor till Ida Östensson, Crossing Boarders eller FATTA.


Tydligen har dessa vita kränkta män inte fattat att SVT är en del av svensk Public Service, vars uppdrag ju är att sprida radikalfeminism och kollektivt skuldbeläggande – och inte gamla unkna patriarkala fakta eller förlegade idéer om alla människors lika värde.
Utan tvekan har feministisk forskning visat att manlighet är en sjukdom, som visserligen drabbar kvinnor överlägset värst, men som också drabbar männen själva.

Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson konstaterar i sin artikel att det bara finns en enda väg för män som vill nå frälsning och botas från den allvarliga sjukdom som manlighet utgör: feminism!
För att botas från sin manlighet måste männen:

Bekänna sig till den feministiska tron.
Erkänna sin manliga arvs synd, erkänna att de är privilegierade förtryckarsvin och lova bot och bättring genom att för all tid framöver tjäna feministiska kvinnor som Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson.


Blint lyda alla direktiv som skickas ut från radikalfeministiska överstepräster som Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson.


De män som gör detta kan få sina synder förlåtna av Gudrun Schyman. Men inte nog med det! Radikalfeministiska kvinnor som Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson är de enda som förstår vad män egentligen vill ha i sina liv och hur män egentligen vill leva!

Eftersom de är så goda, vill dessa radikalfeministiska kvinnor dela med sig lite av sin överlägsna kunskap om män – till er män!
Att radikalfeministiska kvinnor som Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson har överlägset bättre kunskap om vad som är bäst för män, än männen själva.
Därom råder ingen tvekan. Och Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson avslöjar också vad alla män
egentligen drömmer om, nämligen:

Man ska prata om känslor, sluta konsumera pornografi och söka hjälp.
Så vad väntar ni på män! Anslut er till vår feministiska tro redan idag! Lev i underkastelse till de radikalfeministiska direktiven från Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson! Så kommer allt bli bra!


En sak som dessa tre kvinnor glömmer, är att det finns två alternativ till jämställdhet. Antingen reagerar man lika lättsinnigt på våld mot kvinnor eller så tar man våld mot män på samma allvar. Annars står man inte för jämställdhet!

Det spelar nämligen ingen roll hur man vrider och vänder på det. Jämställdhet är hur könen förhåller sig till varandra och personer som själva inte förhåller sig likvärdigt till könen, har inga legitima anspråk på att företräda jämställdhet

Den som vill fördjupa sig lite mer i feminismen kan läsa detta!
En feminism bortom förnuft och anständighetInga kommentarer:

Skicka en kommentar