måndag 19 september 2016

Äntligen Stefan Löfvén är ärlig!

Svenska myndigheter försöker i dagsläget verkställa utvisningar, men det är slumpartat om afghanerna tas emot i sitt hemland. Bara 600 personer har verkställts och det är alldeles för lite.
 
Statsministern för ryta till, för nu börjar det bli bråttom med de resterande 79.400 utvisningarna som Ygeman utlovade tidigare i år. Nästa år borde maskineriet ha smörjts upp rejält i effektivitet och minst de dubbla kan genomföras, för att sedan accelererar vidare i takt kommande år!

Allt färre EU-länder tycks intresserade av det som står högst på Löfvens EU-agenda: Att få Europas länder att dela på ansvaret för flyktingar

Efteråt förklarade Stefan Löfven att han inte gett upp. Men han lade till:
"Jag ska vara ärlig och säga att det inte ser särskilt
ljust ut just nu".

eller är det en skön variant på "det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk".

eller har Löfven sammanfattat hela sin mandatperiod som statsminister. I så fall - ”Grattis”! Du inser vad nästan hela folket känner till!

eller börjar Löfven inse att inget annat EU-land är intresserade av att följa Sveriges tidigare migrationspolitik eller hjälpa till för att lätta "bördan" för oss? Varför skulle något annat land ta emot flyktingar från Sverige? Helt obegripligt att han har kunnat tro att så varit fallet.

eller för att förtydliga. Många verkar ha missförstått vad Löfvén menar. När han säger att det inte ser ljust ut så syftar han inte på hur det ser ut i Sverige.
Han syftar på att han, tillsammans med Tyskland, har drivit på för ett permanent kvotsystem för fördelning av asylsökande. Han syftar alltså på det som står högst på Löfvens EU-agenda: Att få Europas länder att dela på ansvaret för flyktingar.
Men många EU-länder är motståndare. Därför
ser det inte ljust ut, enligt Löfven.

Egentligen är ironin bländande. Sverige har nog aldrig skötts sämre, ens under medeltiden.

Läget är nattsvart. De ekonomiska prioriteringarna verkar vara beslutade av av en ”sten”. Förtroende för politiker och myndigheter har väl aldrig varit lägre i landet och Löfv
én påstår att det inte ser särskilt ljust ut för tillfället?

Då kommer följdfrågan: vad beror det på? Och vad har den socialdemokratiske statsministern för plan för att ordna upp läget? Prata om gemensamma krafter som vanligt?
Ingen vill ta i Löfven med tång. Politiker runt om i världen använder Löfven som ett avskräckande exempel.

Det är inte en fotbollsklubb du företräder Löfven, det är en nation.

Hade Löfven verkligen haft vilja att förbättra Sverige skulle han åtminstone sparkat "galningen" som förstörde Försäkringskassan och nu leder Sveriges polis i fördärvet

Spädbarn kan inte vara naiva då naivitet bygger på att man bortser från en känd förkunskap som de av uppenbara skäl saknar.

Löfvén däremot skulle mycket väl kunna vara naiv, men det är han inte, han vet att hans gärningar är skadliga för landet, men fortsätter ändå i samma spår då hans sossementalitet kräver att han ska prioritera partiets position i förhållande till SD snarare än landets utveckling.

När han säger "vi har varit naiva" menar han "ni har varit lättlurade" och när han säger "jag skall vara ärlig" menar han
"jag förstår att ni genomskådat mina lögner".
Nu säger han ju att han aldrig skall avgå, oavsett valvinst eller inte!
Undra om det inte finns ett samband med hans uttalande om att han tänker sitta kvar om inte borgarna samarbetar med SD.

Det gick upp för honom att det ser jävligt illa ut och han tänker att han kanske kan lyckas provocera fram ett nyval.
Men det är inte heller ljust ut på den fronten!

Idag är det tydligt i alla fall, att socialdemokraterna, inte har några som helst visioner utom en, nämligen att säkra regeringsmakten åt sig själva. För att nå detta mål skyr de inga som helst medel.
Löfven måste upphöra jobba för flera lagliga vägar in i Europa om han inte gör det, går flera av hans väljare över till SD. Eftersom Löfven är så otroligt envis kommer allt flera människor, gå över till SD och klimatet i vårt samhälle kommer bli allt mera spänt.
Det är Löfven medansvarig till - Löfven är valarbetare åt SD för tillfället.

Undrar om Löfven inser det och väljer att bli "kappvändare"?
Jag tror inte det. Jag menar därför att många socialdemokrater vägrar gå över till Moderaterna och då finns SD där som ett halvbra alternativ för många.
Löfven bedriver alltså först en idiotisk politik som är uppenbart idiotisk för alla, och sedan kommer man nu på att det inte var särskilt lyckat.  Nu väntar jag bara på talet till det svenska folket där Stefan Löfven säger att:
”Vi har varit för naiva”
och jag vill ha ordning och reda!


Löfvén lanserar en internationell kampanj som han kallar Global Deal. Han hoppas kunna sälja in den svenska modellen med kollektivavtal och minimilöner internationellt.

Löfvén har i sin naivitet tillskrivit 25 svenska ledande företagsledare för att få deras uppbackning vid en storstilad lansering i New York. Löfvén & Co måste vara synnerligen dåligt pålästa om amerikansk fackföreningshistoria. Det stämmer som
Löfvén säger - jag är naiv!

Han har självklart fått nobben av
i stort sett alla inbjudna. De vill givetvis inte att göra med svenska kollektivavtal på fler ställen, än i Sverige.
Löfvén måste också ha tappat förståndet när han skickat personliga brev och bjudit in ett antal amerikanska kändisartister och som grädde på moset får han inte ens ett artigt "nej tack" till svar från Bruce Springsteen, när han vill leka Roosevelt i kubik och lansera sitt megalomaniska Global Deal.

Gissar att
Löfvéns brev åkte ut tillsammans med kaffesumpen, för ingen vill ha att göra med socialistiska idéer.
Vore det inte grymt om mitt under den här
Global Deal konferensen, så dyker Springsteen ändå upp och drar iväg ett riktigt fyrverkeri med gamla hits
Tänk stämningen när "The Boss" kör Dancing in the Dark, och Löfven dansar med. Här är ett klipp när Stefan Löfven dansade i New York i våras på en tillställning.
 
Saxtat från nätet:
Vi spolar fram till 2030 och Stefan lever som pensionär på existensminimum. Han köper gammalt bröd för sina sista slantar och går ner till parken och matar duvorna varje dag. Varje dag är det fler duvor som samlats kring Stefan och till slut räcker inte brödet och dessutom bajsar de otacksamma duvorna på Stefan.
Stefan är nu i affekt och kräver att andra männ
iskor i parken skall köpa bröd och mata duvorna så att han inte behöver mata alla duvorna själv.
"Det är ju den största duvkatastrofen i mannaminne och parken är full med hungriga duvor.", säger Stefan.

Stefan kan inte förstå varför andra inte tycker att det är jättebra att mata duvorna. Om alla solidariskt ställde upp så skulle vi kunna mata alla duvorna, tänker Stefan”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar