onsdag 19 oktober 2016

Oraklet Eva Franchell har tänkt till: Sluta böla om bensinpriset!

Aftonbladets Eva Franhell går från klarhet till klarhet. Om man lever sitt liv innanför Stockholms tullar och gör en enstaka utflykt så är bensinpriset ointressant, men om du pendlar några mil om dagen på landet och bil är det enda alternativet så är det en annan sak. Snacka om att leva i en bubbla!

Miljöpolitik används inte för att kontrollera klimatet utan för att kontrollera människor! Detta att skinna svenskar
na i miljöns namn är så otroligt obehagligt falskt.
Stefan Löfven säger att vi skall vara ett föregångsland och den rödgröna regeringen har trots ”vallöfte” höjt bensinpriset och gjort det indexreglerat. I ”pipeline” ligger kraftiga skattehöjningar på äldre bilar – allt för miljön!

Man baxnar över idiotin!
Om Sverige raderades totalt från världskartan imorgon så skulle förändringen i miljön/utsläppen inte ens vara mätbara.
Exakt så lite påverkar
Sverige världen i det gles byggda och kalla landet.
Sverige bär pga vår struktur, stor yta lite folk, en stor belastning vad gäller miljön. Vi har störst avsättning av natur per person, vi har flest vargar per person, vi har väldigt höga kostnader per person för vår miljövård.

Lyssna nu alla landsbygdsbor, sluta böla om bensinpriset! Det är ju bara att göra som Eva Franchell, ta tunnelbanan när ni ska någonstans. För ni förstår väl att det bara är att ta tunnelbanan? Eller varför inte ta flyget som Maria Wetterstrand gjorde på skattebetalarnas bekostnad…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar