tisdag 10 juli 2018

Almedalsveckan gav ett klart besked – det är SD som styr politiken?

Under Almedalsveckan har partiledare från höger till vänster attackerat SDJimmie Åkesson kallar debatten för ett intellektuellt haveri. Hela problemet ligger i att media kontrolleras av globalisterna. Samtliga politiska partier är rädda för att tala sanning. De är rädda för ett mediadrev och en plats vid köttgrytan!

Under den senaste månaden har man i media kunnat läsa, om hur ledande politiker och experter uttalar sig angående om SD, partiets politiker, väljare, medlemmar och partiets politik har vad man kallar normaliserats. Det uttrycks till och med sådant att detta är under stor förändring just nu och börjar bli mer accepterat och enklare att "komma ut" som Sverigedemokrat. Beröringsskräcken hos olika aktörer gällande SD håller på att avta, även om den fortfarande finns kvar, detta har mottagits med förfäran av förbittrade "antirasister och åsnan Filip Hammar!

Folkbladet har pratat med flera Universitetslektorer som menar generellt att människors inställning till de som väljer att engagera sig i, eller sympatisera med, SD ändrats under de senaste åren.
Johan Wänström, universitetslektor i statsvetenskap vid Centrum för kommunstrategiska studier vid Linköpings universitet:
”För 10-15 år sedan fanns det nog en hel del föräldrar och kollegor som ifrågasatte om man kunde jobba i skolan om man sympatiserade med S
D.
Men i dag finns nog en större acceptans och det beror nog på att beröringsskräcken gentemot SD håller på att avta, även om den fortfarande existerar. Man kan se ett samband med att ju mer rumsrena SD blir på den politiska arenan, desto mer accepteras de i andra sammanhang i samhället.”

Rossana Dinamarca ställer inte upp för omval, men kampanjar för V till september. Hon ser sitt parti som en viktig motvikt till andra som hon menar låter SD sätta agendan.
Dinamarca: ”Vi är i ett politiskt läge nu där rasismen har normaliserats och har kommit väldigt långt in i politiken, och till och med styr politiken. Även bland socialdemokrater tillåts det att sätta agendan.”

Att beröringsskräcken avtar är uppenbart när man rör sig ute i verkligheten. På arbetsplatser, skolor och ute i vardagen i matbutiken.
Man hör ofta framförallt pensionärer som är mycket arga och besvikna över massinvandringen och dess hemska konsekvenser och att de känner sig otrygga. Att "det är så många överallt" och att man känner att det är orättvist hur mycket pengar som läggs på dessa massinvandrare, hundratals miljarder per år, medan man drar in på äldre och pensionärernas villkor. Även bland yngre möter man ofta personer som börjar prata om att de är Sverigedemokrater.

Hoppas alla förstår att det är viktigt att inse, att SD fortfarande inte på något vis har någon maktposition säkrad, förrän den 10 september. Man kanske borde ge SD en chans först med makten, innan man dömer ut dem? Eller så kan man gå globalisternas ärende och rösta på diverse småpartier. En röst på en av småpartierna är också en röst på fortsatt globalism!

Lars Bern är inte nådig i sin kritik av de gamla partierna.
”De tidigare idéburna demokratiska folkrörelsepartierna har samtliga gett upp sina ideologier och folkliga rötter och istället anslutit till globalismen. Vi har återfått en styrande elit som nu är helt i händerna på de globala företagen och bankerna. Folkets möjligheter att i val påverka den förda politiken har för varje år krympt ihop till meningslösa symbolfrågor. Demokratin har i praktiken upphört att fungera.”
 

Inte varje dag man läser
i MSM att en skribent hoppas SD vinner valet! Har det hänt tidigare? Ann Charlott Altstadt skriver på GP:s ledarsida att SD ståtar som största parti efter valet.
”Sverigedemokraterna har inte blottlagt människors inneboende ondska utan fått det symbolpolitiska strategispelet att exponeras i full dager. Och jag hoppas att fallet mot verkligheten blir hårt kvällen den 9 september för alla dem som byggde identitet och varumärke på Sverigedemokraterna och fick dem att växa i takt med sin egen moraliska överhöghet.”

Inser inte politikerna att de är valda av folket och varför lyssnar de inte på folket? Det blev mer än övertydligt, efter flosklerna från Almedalen.
SIFO visar att 56 procent av svenska folket inte vill ha högre pensionsålder.
Novus visar att 62 procent av svenska folket vill se ett tiggeriförbud.
Novus visar att 61 procent av svenska folket vill ha ett förbud mot böneutrop.
Ipsos visar att 60 procent av svenska folket vill se färre asylinvandrare i Sverige.
Demoskop visar att 54 procent av svenska folket är emot flyktingamnestin för de 9000 afghanerna.
Som-institutet visar att 57 procent av svenska folket inte att Euro införs.
Har vi någonsin hört något om att dessa frågor överhuvudtaget adresserades av 7-klövern, mer än att L vill införa Euro(mot folkets vilja)? Det är så uppenbart att politikerna inte respekterar de demokratiska spelreglerna. Demokratin i Sverige är mycket tydligt satt ur spel till förmån för den verklighetsutopi sju av riksdagens åtta partier pladdrar kring.

För att i någon mån återinföra demokratin i västvärlden krävs att USA säckar ihop ekonomiskt. Under den hyllade Obama skenade USA:s statsskuld, en skuld nu Trump försöker få stopp på. USA:s sanktions- och tullpolitik lär göra den resan både snabbare och kortare. Italien ser ut att avbryta köpen av F35 stridsplan, i Bryssel protesterar folket mot NATO, ekonomiska analytiker menar att USA:s handelskrig mot EU kommer att leda till att Kina backar upp EU. USA bryter mot WTO:s handelsregler. Ingångna avtal struntar USA helt i, när det passar dem, det har de visat många gånger under åren.
 
Våra svenska politiker kommer att bli väldigt rådvilla, när deras uppdragsgivare kastar in handduken och försvinner. Då kommer löftena om fina reträttjänster(mutor) i globalistbolagen att upphöra, då försvinner också drivkraften att föra den politik man fört de senaste trettio åren. Först då kan demokratin återställas men det kommer att ta många år innan en ny kull politiker kommer i tjänst utan kopplingar till globalisterna och The Deep State.
Politikeradeln gillar inte konkurrens. De förlorar sina så väl eftertraktade inkomstbringande mandat i riksdagen. Foliehatten tror att i grund och botten rör det sig inte så mycket om ideologi, utan mer om ren egoism, då makt och pengar betyder allt. Ett politiskt system där löften ges till medlemmar i ungdomsförbunden, att om de är ambitiösa får de en vacker dag en riksdagsplats. Det systemet tål inte konkurrens från tidigare externa politiska organisationer fast de kanske besitter mer kompetens. Göran Hägglund uttryckte sig en gång, ”vi inom politikerskrået” och det säger en hel del. Det vore mycket underlig om de politiska partierna hade förmågan att vaska fram de mest kompetenta personerna i det svenska samhället. Kampen om den politiska makten styrs av globala intressen, vilka starkt påverkar politiska etablissemang i olika länder som därför är ytterst ovilliga att förändra den nationella politiska maktstrukturen.
Alla andra partier säger inte det rakt ut, de helt enkelt kopierar SD-politik rakt av och säger att vi nu måste rädda Sverige och detta är ända chansen.

Utan tvekan är det SD som sätter agendan idag och agendan kommer att bli ännu större efter valet. Ett val som kommer att skaka om det politiska Sverige rejält!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar