tisdag 24 juli 2018

Är politikerna uppfintade på läktaren?

Valet handlar inte längre om invandringen eller vården, utan det bli mer och mer uppenbart att statsmakten är hjälplös och att vi har en inkompetent riksdag. Det är en okunnig och obildad politikeradel, till dessa kan vi också lägga okunniga, historielösa och obildade journalister. Trots en gedigen rapport efter storbranden 2014, vaknade inte politikerna upp och åtgärdade de påpekade bristerna. Svaret på politikernas ansvarslöshet fick vi nu, när vi inte längre klarar upp, att släcka skogsbränder. Löfvéns prat om hjälp är snömos och Eliasson tvingas under näst intill vapenhot att agera. Den här politiska handelsförlamningen är total.
Etablissemanget har med hull och hår köpt förra seklets tillväxtmantra "ekonomisk tillväxt kräver befolkningstillväxt." När detta visat sig inte fungera, har våra politiker inga lösningar, för man har alltid satt ekonomin först. Man vet helt enkelt inte vad man ska ta sig till.

Man har ett kortsiktigt tänk kring samhällsekonomin för att upprätthålla systemet. Idealen om mångkulturen ger ett sämre ekonomiskt samhälle, för alla inblandade på sikt. Det blir ett fångarnas dilemma, där det samarbetande kollektivet har blivit egoistiska individer, utan mellanmänsklig solidaritet. Där reellt välstånd i form av kunskap, innovationer, rationalisering och effektivisering får läggas åt sidan, för den kortsiktiga broken window ekonomin.
Det handlar mer än om den lilla grupp våldsamma och provokativa nazister som svenskt rättsväsende av någon anledning, inte klarar av att åtala när de begår brott. Det handlar om de etablerade partiernas känsla av att ha förlorat greppet. De litar inte ens på sina egna argument längre. De räds säkert nazisterna, det gör vi alla, men framför allt räds de, sin egen förlorade potens. De är så desperata, att de börjar tafsa på förenings- och åsiktsfriheten, för att återfå känslan av kontroll.

Och när man inte har några lösningar, och man håller på tappa fotfästet gör man fel saker för att försöka hålla kontrollen.
Grundproblemet är det nya sättet att arbeta och generera värde och det kan ske via internet på ett helt annat sätt och det krävs inte horder av arbetare längre, för att kunna producera en högförädlad produkt eller tjänst. Det krävs personer med utbildning och inte många obildade personer. Nu har vi för stor befolkning. Ungefär 1,5 miljoner för många som tynger ner systemen, istället för att generera den utlovade tillväxten.

Kanske kommer Wolodarski att heja på sjuklövern, för att visa en gång för alla, att Sverige är en humanitär stormakt och har plats för miljoner fler nysvenskar i storstädernas förorter. Om Ungern inte vill ha dem, så tar vi dem. Att vi ska kunna bygga nytt i de folktomma arealer som Reinfeldt lokaliserat från flygplansfönstret, är det inte tal om nu, när skogsbränderna härjar där och italienarna återigen måste skicka upp sin EU-flotta av vattenbombare. Nej, det får bli Husby, Rinkeby, Tensta och alla andra enklaver i Malmö och Göteborg.
Problemet är att sådant kommer inte att hända. Varje nationalekonom är i stort sett överens om, att de gamla ekonomiska systemen måste förändras. Välfärden kommer inom kort att implodera, troligtvis med nästa lågkonjunktur som troligtvis sker nu i höst eller till våren. Längre bort än så, är det inte.

Vänstern och nyliberalerna räknade med att systemet och välståndet skulle växa i och med fler invånare. Så blev det inte. Både Lööf och Löfven har fått det inslaget i pannan av Bilderberggruppen, att det inte är mer pengar som polisen eller vården behöver, utan mer folk och de finns att få tag på. Att svensk ekonomi går bra
enligt Magdalena Andersson, hjälper inte  myndigheter som saknar personer eller att infrastrukturen inte är i fas med befolkningsökningen.

Våra politiker är uppfintade på läktaren av globalisterna och
de ser nu matchen från läktaren. Matchen om Sveriges överlevnad! Då blir det så här. En total samhällsimpotens, där samhället är inkapabelt att få någonting gjort.
Valet sker inom 50 dagar och det kommer att bli en jordbävning för flera av de gamla partierna och vi kommer säkert få se flera byten på partiledarplatserna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar