lördag 28 juli 2018

Anti Trump kriget!

"Trump Derangement Syndrome" har blivit en lite lätt skämtsam benämning på media som blivit som besatta av, att på ett väldigt känslomässigt och irrationellt vis tjata om hur Trump är som satan själv, dag ut och dag in.
Omni är en av dessa som drabbats av syndromet. Dagligen kan man läsa
minst en artikel om Trump, om det ena avslöjandet efter det andra! Omni är så besatta av karln. Tänk om Omni kunde visa upp samma engagemang, mot vår katastrofala regering. Nej, där verkar allt vara i sin ordning. Frågan är hur långt kommer de att gå? Inser inte MSM och SVT, att folk är rejält tröttna på alla inslag om Trump?

Många anser att, Trump är det bästa som hänt världen! Trump rör om i konsensus kloaken och då luktar det illa. Den västerländska skendemokratin har överlevt sig själv. Verkligheten har kommit i fatt den vänsterelitistiska våta drömmen om den globala överstaten, där alla lakejer till statschefer och ministrar sitter vid samma sida om förhandlingsbordet som deras uppdragsgivare inom bankväldet och deras vakthundar inom det globala mediemonopolet. Dessa missförhållanden har nu klippts av, med Trumps intåg.

Socialisterna har försökt att bli av med Trump på många olika sätt. Först påstod de, att valmaskinerna var riggade. Sedan försökte de att undergräva Electoral College genom att pressa representante
r, valda av folket, att avstå från sina respektive staters röster.
Vänsteranhängarna uppmanas att konfrontera tjänstemän i Trump administrationen i butiker, bensinstationer, restauranger, och göra livet eländigt, för alla som vågar jobba för Trump. En före detta Clinton-anställd har organiserat ungdomar, för att väsnas i närheten av White House, uppenbarligen för att störa Trumps nattsömn.  Det finns  restauranger som vägrar att betjäna Trump anställda. Det finns inget stopp i ”kriget mot Trump” som det verkar.
Många kändisar, nyhetskanaler, idrottsorganisationer, har funnit ett sätt att medverka i anti Trump teatern!

Vänstern förlorade vad det trodde var ett säkert val. Det finns nu ingen som kommer att slutföra den 16-årig Obama-Clinton-planen, som Obamas kallade den sista "grundläggande omvandlingen"  av United States.
De hade mer pengar, media på sin sida, Republicans som bytte sida och en motståndare som saknade både militär och politisk erfarenhet.

De kan fortfarande inte acceptera att Hillary Clinton förlorade. Hillary Clinton hade varit en vekling som president. Hon hade haft en stor press på sig, från sina finansiärer. Om Hillary vunnit hade sanktionerna mot Ryssland fortsatt, nu verkar det som att det finns en stor chans att dessa sanktioner tas bort. Med Hillary vid rodret hade USA fortsatt, att sätta militär och kärnvapen i europeiska länder.

Trump är ingen George H.W. Bush eller Mitt Romney. Han har ingen etikett. Han är ingen gentleman. Han är en bråkstake och skådespelare som överdriver och retar folk. Till hans försvar kan sägas att ingen president tidigare har befunnit sig under utredning 80% av sin tid. Men vad som skapade president Trump var inte bara "The Apprentice" eller Manhattans fastighetsmarknad.

Fortfarande har inte ”förlorarna” släppt taget om ryssarnas påverkan av valet. Trumps administration har haft samröre med ryssarna, men det är ryska oligarker och inte själva den ryska staten. Bakom Trump finns för övrigt amerikanska oligarker. Varje amerikansk president backas upp av ett sådant finans industriellt komplex. Detta komplex består även av intellektuella, mediebolag, akademiker och ideologer. Oligarkerna, ideologerna och komplexet bakom Trump, var lite mindre etablerat än det etablissemang som stod bakom Hillary Clinton. Men när Trump vann, så var det även många ur etablissemanget som bytte sida och kom över till Trump, för att erbjuda honom "deals."

Samma sak pågår så klart i alla länder. Även Sverige och definitivt i Ryssland. Med skillnaden, att Putin har lite bättre pli på oligarkerna i Ryssland. Men han är inte allsmäktig.
Vad som har hänt är att amerikanska oligarker och Trump etablissemanget har haft kontakt med oligarker ur det ryska etablissemanget. Många av dessa oligarker både i det amerikanska och ryska etablissemanget är judar. 

Ryssland var en av de första Trump började jiddra med, tillsammans med Mexiko,
därefter kom EU, Kina, Kanada och Nordkorea. Trump sade under sin kampanj till Vita huset minst tre gånger, att han skulle önska ett nedrustningsavtal med Ryssland. Foliehatten tycker att han är konsekvent, att USA ska tjäna något på alla relationer. Gör USA inte det, är Trump ingen hycklare, utan säger ifrån. Åtminstone har Trump som mål, att USA inte ska ha den sämre halvan av dealen. Var USA och Ryssland relationen kommer hamna framöver, får vi se. Skall bli intressant att se vad som händer när Putin kommer till USA!

Det inte svensk MSM och SVT inser är, att hälften av USA:s befolkning var innerligt trött på politiker som Obama i största allmänhet och hans prat och ingen handling.

Icke-politikern Trump lovade att stoppa illegal immigration, sänka skatterna och skapa fler arbetstillfällen och hittills ser det bra ut. I motsats till nästan alla tidigare
presidenter
har Trump hållit sina löften och systematiskt motarbetat den antagna vänsteragendan.
Ekonomin växer så som vi, inte har sett det på över ett decennium. Arbetslöshet, särskilt bland minoriteter är historiskt låg. Även aktiemarknaden visar rekordhöjder.  USA är nu världens största producent av olja, naturgas och kol. Konsument- och affärsförtroendet är mycket högt. Vänster förlorade valet till en miljardär och reality TVstjärna som systematiskt planerade att demontera åtta år av Obamas verkställande order.

Hysterin vi ser nu - döda, förnedra, ogiltigförklara Trump, är inte en vinnande agenda för Demokraterna, men de kan inte erkänna att Obama förstörde Democratic Party - förlorande Congress, presidentskapet, statliga och lokala positioner och nu också Supreme Court.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar