torsdag 12 juli 2018

Etablissemanget har drabbats av nassespöket!

20-30 nazister i Almedalen stör ordningen och politiker och MSM får panik och vill förbjuda dessa högergrupper. Det finns ett otal reportage om detta. När man läser vissa reportage om Almedalsveckan, så får man syner om bataljoner av snaggade nazister med fanor och kängor som oavbrutet marscherade fram och tillbaka över kullerstensgatorna och så vill vissa, att det ska uppfattas. Det är så ett mediakrig bedrivs.

Varför ge nazister så mycket utrymme. Vem bryr sig om dessa människor, låt dom tycka vad dom vill.
När Leif GW Persson i TV4 sitter och förnedrar programledarna, blev det till slut ”lyteskomik!” GW fick 3-4 gånger säga, att NMR eller nazister, får alldeles för mycket uppmärksamhet, för den lilla gruppen det handlar om. Programledarna lyssnar inte och ställer frågan om och om igen, vad kan vi göra? Man kan säga att GW är folket och programledarna är vänstersvansen! Programledarna ville inte fatta vad GW sa, utan de förväntade sig ett helt annat svar! Vänsterjournalisterna verkade klart störda över att GW inte spelade med i charaden om "de farliga nazisterna."

Hela knallkorksvänstern gick totalt ”bananas” och skriker om nazister som misshandlar kvinnor och handikappade i Almedalen. Att videobevisen samt vittnen säger annorlunda skiter de heligt i. De vill så gärna att det ska vara sant, att de är beredda att totalt ignorera sanningen och fakta, för att få kabla ut sin påhittade version. Trots att de inte själva varit på plats eller skådat händelseförloppen.

Problemet, för dem, är ju att de har använt samma retorik i decennier nu vilket gjort att de allra flesta utvecklat resistens mot det där tjatet om ”rasister” och ”nazister”, få lyssnar till det där. Begreppen är mer urvattnade än en gammal skitig disktrasa.

Om man läser dagens svenska media är det lätt att uppfatta situationen som sådan, med tanke på att topprubrikerna behandlar nazism, men inte IS terrorism. Det finns väldokumenterade bevis som talar för att det finns IS återvändare som begår värre brott än vad nazisterna någonsin gjort. Nazister är ett hot mot etablissemanget, därför är det viktigare för media att uttala nazisterna som ett hot än IS återvändare. Om svensk MSM endast skriver om hur farliga nazisterna är, finns IS-problemen inte på kartan för en vanlig Svensson som får sin världsuppfattning från media övervakning.


Det är en skenmanöver från etablissemanget och regimen, samt ett sätt att försöka legitimera det egna maktinnehavet. Allt tal om islamister och kriminella kommer ofrånkomligen återigen rikta ljuset på regimen och dess politik, samt det regimlojala etablissemanget och dess propaganda.

I Det goda samhället under titeln "Etablissemanget behöver nazisterna" hittar vi följande:
Jag har länge varit övertygad om att den politiska och mediala nomenklaturan som styr vårt land på något märkligt vis har ett aldrig sinande behov av att hata personer och grupperingar som de betecknar som högerextrema och nazistiska (och som för all del också i vissa fall kan vara det). De behöver dem som ständiga fiender för att legitimera sitt eget maktinnehav. På så vis kan de leda uppmärksamheten bort från hur den havererade invandringspolitik som de själva genomfört har förvandlat Sverige från ett sammanhållet välfärdssamhälle till vad som allt mer liknar en mångkulturell dystopi.”

Att tala om IS-jihadisterna riktar ju bara strålkastarljuset på den "mångkulturella dystopi" som svenska sjuklöverregimen och hela det regimlojala svenska etablissemanget har skapat. Glöm inte att många i Sverige tidigare blev förföljda, om de offentligt nämnde islamisternas verksamhet i Sverige och resorna från Sverige, för att bedriva jihad och terrorism i en rad andra länder. Det var först när IS verksamhet blev alltför påträngande och allmänt känt som man gav upp med detta, inte minst på grund av att andra länder skrev om dem och om jihadresorna från Europa.

Var finns logiken? Nazisterna beskrivs som vita och islamisterna är rasifierade, plus att man gått all in med slöjmanifestationer och kärleksbombningar, stöd för moskéer och svartmålat alla som motsätter sig islamism som islamofober och rasister.
Nazisterna är det stora hotet och tiodubblingen av våldsbejakande islamister de senaste 10 åren nämner man som bäst i en pliktskyldig bisats tillsammans med "all extremism."
Populärt att fortfarande låtsas som om nazister även är största hotet mot judarna, trots att studier visar att muslimerna är det överlägset största hotet, följt av vänstern. Men det passar inte det svenska narrativet där dessa grupper är "aktivister", "motdemonstranter" eller "antirasister."

Det finns en hel industri kring att vara mot dessa "nazister". Många människor får sin lön därifrån
och har ett personligt intresse av att upprätthålla bilden av de farliga "nazisterna". Hela vänstern, C och L behöver hotbilden för att rättfärdiga sin existens och för att kunna parasitera på olika statliga bidrag och "demokratisatsningar."
Makthavarna älskar "nazist"-hysterin för den ger en möjlighet till olika lagförslag
och inskränkningar i yttrandefriheten som man egentligen vill använda mot helt andra grupper än den handfull "nazister" som finns. Det kommer allt fler tecken till att man är på väg att inskränka yttrandefriheten och folkstyret ytterligare, då behöver man "nazist" spöket för att skrämmas med.
Erfarenheter från Kanada, där c
irka hälften av alla ledande "nazister" visade sig vara polisinfiltratörer, pekar även på att mycket av aktiviteterna i dessa kretsar förmodligen helt eller delvis styrs av säkerhetspolisen.

Hotet mot Sverige från "nazister" är ungefär lika stort som från "firman" till ett fotbollslag i division
4.
Hela nassedravlet är i grunden en tidningsanka med särintressen som avsändare. Det folk skall vara rädda för på riktigt, är vänsterterroristerna och islamisterna. Där finns det inga hämningar. Problemet är att stenkastarvänstern inte inser, att de ligger i paritet med islamister och att nassar är ett icke problem. De kommer aldrig fatta det, för de är totalt hjärntvättade. När muslimer attackerar judar försöker Lööf och gänget försåtligt antyda att det skulle vara nazister bakom dessa attacker.

Lite sans och sanning i debatten skulle vi alla bra av. Säpo har vid tillfälle sagt, att de har pejling på NMR och dess medlemmar och har de under kontroll. Det verkliga hotet, enligt Säpo, är den radikala våldsamma vänstern. De är klart smartare än NMR och de har kanaler upp i det övre samhällsskiktet, vilket kan vara mycket farligt för landet. Detta kan sammanlänkas mycket väl, med det som GW sa i TV.

1 kommentar:

  1. Kan lyssna på NMR:s ledare Simon Lindberg här om det påstådda våldet i Almedalen. De var 150st f.ö.
    https://youtu.be/v53yXk79TSA

    Här är också ett videoklipp med en av de kvinnor som grät ut i media om hur NMR gav sig på henne.. Inte lika lätt för media att komma undan med lögnerna nu när folk har mobilkameror:
    https://youtu.be/qcOnSP0dMS8

    SvaraRadera