måndag 30 juli 2018

#Röstamermänsklig# skall se till att du röstar rätt!

Demokratin och de mänskliga rättigheterna är i fara. Det finns krafter som hotar dem både på ett nationellt och internationellt plan. Du, jag och alla vi behövs för att föra det politiska samtalet bort från den enkelspåriga retorik som går ut på att ställa grupper mot varandra och som sprider sig i den offentliga debatten. Vi är människor som är partipolitiskt och religiöst obundna, från skilda verksamheter och bakgrunder, men med det gemensamt att vi vill ha ett medmänskligt samhälle.”

Mina Dennert är grundare av #jagärhär#, den grupp som försöker tysta och uppfostra människor på FB, att tycka rätt och som även massanmält meningsmotståndare. Nu skriver hon på sin FB om kampanjen #röstamermänskligt#. Mina Dennert verkar vara en linslus och exhibitionist av pascalidouska dimensioner. Hon verkar ha startat en mängd upprop och grupper i samma stil vars egentliga syfte, är att ge henne själv uppmärksamhet och även att ge henne försörjning. Hon lever på sin aktivism och på olika statsbidrag som trillar in.

När man går igenom listan över kontaktpersoner så kan man notera, att det där med "skilda verksamheter och opolitiskt obundna" är en ren lögn.  De kontaktpersoner som finns på listan på 29 orter och 23 av dem, är på olika sätt engagerade för ensamkommande, däribland grundaren för VISU och en av deras officiella talespersoner. Sedan finns det ett par centerpartister, en miljöpartist och ytterligare en asylaktivist från FARR. Vi finner också skattefinansierade organisationer såsom Röda Korset bakom.
Med tanke på de representanter som organisation
har, kan man betrakta den som en förklädd kampanjorganisation för afghanska män utan asylskäl och en generös flyktingpolitik i allmänhet. Om rörelsen till 80 procent består av människor som är aktivister i rörelser för ensamkommande, så borde det framgå, nu döljer man sig bakom det kryptiska "rösta mer mänskligt". Att Mina Dennert uppmanar #jagärhär# att engagera sig är inte oväntat. Motståndet mot SD och naiva drömmar om en tid när "vi" skrev "Refugees welcome" är en del av hennes historia.

Det kanske mest obehagliga med denna grupp, är att de kommer att stå utanför vallokalerna. Ett sorts STASI maskerat bakom leenden och handhjärtan. När den här organisationen med stöd av skattefinansierade aktörer och med stöd från Röda Korset meddelar, att de kommer att positionera sig utanför vallokalerna i sin strävan att få folk att "röst mänskligt" blir det rätt obehagligt. Tragikomiskt att se att Rädda Barnen stöder denna ”opolitiska” kampanj! En del av de här människorna saknar omdöme och kan misstänkas vilja gå rätt långt i sin "kamp för det goda."
Tankarna går direkt till diktaturer med riggade val, där regimens ”soldater” står och glor vid båsen och antecknar vem som tar vilka röstsedlar!

Dessa onda aktivister har förgiftat allt i samhället. Medialt, kulturellt, politiskt, juridiskt. Allt. Tror de kommer lyckas att lura några, men förmodligen inte tillräckligt, för att ändra på några marginaler sett till valresultatet. Folk i gemen är så "jävla" trötta på all aktivistgrupper.
 

Det är strikt förbjudet att bedriva kampanj inne i vallokalen. Om man får göra det utanför är mer av en öppen fråga. Norrtälje kommun har exempelvis beslutat att helt förbjuda utdelning av valsedlar. Det verkar som om en frizon på 15 meter från vallokalen fri från påverkan är en vanlig begränsning. Undantaget verkar vara tysta valsedelsutdelare med en banderoll om sig.

De som söker sig till sådana här grupperingar är ofta beteendestörda och har i "antirasismen" hittat ett utlopp för sitt hat och sina behov av att ge sig på sina medmänniskor. För där är det helt plötsligt okej, att hata och sabotera och förfölja. Kan man klä sitt beteende i en antirasistisk klädnad, så får man ryggdunkar för ett beteende som i andra sammanhang skulle rendera tingsrättsdomar. Detta har givetvis allehanda sociopater listat ut och det är därför man finner, så många riktigt ruskiga figurer i migrantofilernas led. #MeToo avslöjade några riktigt fula fiskar på framskjutna positioner. Tyvärr skrapade man bara lite på ytan. De här grupperingarna är överfulla av riktigt obehagliga psykon som i ett annat samhällsklimat lika gärna hade kunnat bli Stasiangivare eller IS-bödlar eller liknande. Vad de sysslar med är underordnat. Att de utan repressalier får skada andra, det är där den verkliga lockelsen ligger.
 
Aktivistgruppen har kopplingar till regeringen. Denna ljusskygga, "taskspelande" och korrupta regering, måste bort i september. Regeringen späder medvetet på polariseringen i samhället genom att finansiera anarkister. Det är en kriminell regering som inte kan överleva en dag, utan en extrem polarisering i samhället. Här snackar vi påverkansoperationer på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar