torsdag 26 juli 2018

Vem kan smutskasta SD bäst i valet, blir ett race för etablissemanget!

Räkna med att valet blir det smutsigaste i historien och att vi får ser mängder av fake news producerade av trollfabriker. Den senaste tiden har vi kunnat se en massiv kampanj i MSM och från statligt håll, där man ligger i startgroparna, för att göra påverkan på valresultatet. Självklart är det SD:s valresultat man vill påverka och införa hinder, för att minska det massiva stödet från svenska folket. Sjuklövern och media är nu desperata. De har redan provat allt, för att ta misskreditera SD, men inte lyckats. Redan fula trick har misslyckats, så nu blir det ännu fulare knep och kanske rent valfusk som återstår.
Problemet är att SD säger sanningen, inte fake news! Därmed kan inte staten, gammalmedia, pk-etablissemanget påverka ett enda dyft, det svenska folket vet redan idag vilket parti som står sanningen närmast, i den parlamentariska cirkusen.

Sverige i synnerhet är inrikespolitik till stor del mediestyrd. Demokratin är under avveckling. Vi ser att demokrati övergått till ”mediekrati”, där det är media som har makten. Den politiker som inte följer den utstakade vägen, får räkna med ett drev av MSM! Media pumpar varje dag ut pk-propaganda, det är oundvikligt att folk påverkas. En skrämmande utveckling. Utan tvekan är det en väldigt allvarlig utveckling att extrema och avvikande vänsterkrafter med dragning för massinvandring, homofrågor och avvikande tankar om att det finns 100 kön och att människor kan vara katter, fått styra och ställa över partierna och politiken i landet.

Ännu värre blir det när statliga SVT för samma propaganda. De har en egen agenda inför valet, där man uppenbart ogillar och vill missgynna S
D.
Man blir genuint road när vänstern ser ett potentiellt svårt valår och pressen trycker upp skrämselpropaganda med de obligatoriska ryska trollen och Fake News från Putin.
Skulle Putin komma på tanken att peka på solskensdemokratiernas misslyckanden via
Internet, bör man rakt av kopiera den tyska lösningen, om inte slutgiltiga. Där riskerar Facebook och Twitter mångmiljonböter om man inte tar bort inlägg som inte gillas av den tyska regeringen. Fort ska det också gå. 24 timmar, närmare bestämt. Det finns ingen möjlighet att överklaga, om någon undrar. Lagen heter Netzwerkdurchsetzungsgesetz, och gäller fr o m 1 januari. Demokrati på tyska.

Om påverkan från Putin och Ryssland är så farlig, att makten ser en ryss i nästan varje buske, så måste de publiceras i DN, SvD, Aftonbladet, Expressen osv. Men egentligen borde det därför vara smidigare, att förbjuda de stora drakarna att publicera ryska fake news?
Allmänna opinionen har manipulerats av medierna för att godta ett gigantiskt demografiskt experiment. Fake news är bara toppen på isberget. Både media och övriga partier börjar sakta anpassa sin retorik efter verkligheten. Under ytan finns en ocean av mediala vinklingar, förtiganden och selektering av vilka röster som får komma till tals och vad som får sägas. Lögner som att ”invandringen är lönsam” och ”tiggeriet är inte organiserat” hörs inte lika ofta längre. Moderaterna gör sitt bästa för att väljarna ska glömma ”öppna era hjärtan” retoriken. Ett problem för etablissemanget är lögnerna från MSM om massinvandringen, kriminaliteten, rasismen mot svenskarna, borttagandet av signalement från både media och statliga myndigheter som polisen.
Man klagar på Ryssland, samtidigt sysslar man själv inför det här valet i Sverige med enorma projekt för att tysta kritiken mot massinvandringen och mot samhällsproblemen, genom att kalla det med olika fula ord och sprida konspirationsteorier om, att man måste vara ryss för att ogilla massinvandringspolitiken och dess vidriga hemska konsekvenser för Sverige och svenska folket. Totalt vansinne.

Statliga pekpinnar, regler och riktlinjer är nu också riktade mot Google, Youtube och Facebook. Man kräver att innehåll ska tas bort inom en timme och annars kan höga böter delas ut. Man nämner sådant som terrorism, men i förlängningen är det som drabbas det man kallar "falska nyheter" vilket är invandringskritik och främst SD:s budskap i valrörelsen.
Vänsterpartiets rättspolitiske talesperson Linda Snecker säger till Expressen:
”Vi har ett samhälle där främlingsfientliga krafter verkligen vädrar sina krafter både högt och lågt just nu. Det är ett stort hot mot demokratin.”
Hennes kommentar säger allt!

Den största risken, enligt Peter Eriksson, med säkerheten på sociala plattformar inför valåret är människors medvetenhet och han vill se hårdare tag mot nätjättarna.
Eriksson: ”Om människor inte är medvetna om att mycket som skrivs är propaganda och desinformation och inte journalistisk och information kan det vara en risk. Hittills har det varit för lätt att kunna säga vad som helst på internet och inte behöva stå för det. ”
Det är knappast en ärlig bild av massinvandringens fruktansvärt hemska konsekvenser man är ute efter, utan tvärtom att glorifiera och försköna detta och vilseleda svenska folket och dom svenska väljarna ännu en gång inför valet.

Det stora problemet för de rödgröna, är SD:s stora stöd hos svenska folket och väljarna. Det är enbart SD och partiets kärnfrågor som är problem för regeringen och dessa hycklare som talar om "falska nyheter" som oftast inte alls är falska utan "fel" värderingar som Billström gick ut med igår!

I början av årets avslöjades det att två socialdemokratiska tjänstemän låg bakom ett trollkonto på Twitter, riktat mot SD. Alla vet att sossarna och LO har utbildningar och trollcentraler. Att man tar två avslöjade personer i öronen åtgärdar inte, att man har avancerade metoder för detta ändamål som ordnas genom fackförbunden till förmån för S.

SVT gör sina egna försök tillsammans med MSM, att påverka valet och då såklart främst SD:s valresultat. SVT:s och makthavarnas åsikter, vilja och politik är sanningen, allt annat är "desinformation." SVT representerar verkligen svenska folkets syn på massinvandringen och dess vidriga konsekvenser... Inte?
SVT:s kontroversiella VD Hanna Stjärne vill att Facebook och Google ska "vidta åtgärder" mot medborgarnas tillgång till information via sociala medier i valrörelsen, så att väljarna ska få tillgång till "fakta och inte desinformation" inför valdagen, skriver Journalisten.
Hanna Stjärne : ”Jag önskar också att de globala jättar (Facebook och Google ) som kommit att dominera den svenska mediemarknaden, förstår vilket ansvar de har för samhället och demokratin och börjar agera därefter.”
Stjärne fortsätter:
”Att den intensiva debatt om desinformation och propaganda som pågått under 2017 nu leder till konkreta handlingar som får verkliga konsekvenser. Så att svenska folket får möjlighet att göra sitt val hösten 2018 utifrån fakta och inte utifrån desinformation. ”

Det finns statliga myndigheters försök till påverkanskampanj på valresultatet. De sprider falska nyheter och groteska negativa vinklingar av SD och den politiska oppositionen i landet som motarbetar massinvandringspolitiken.
Vi kan notera den statligt finansierade sajten "faktiskt.se" missbrukas av media. Det är ett projekt från statliga Vinnova om "falska nyheter" som nu fått genomslag i form av denna sajt. Man påstår saker om SD och Åkesson som inte stämmer, när man påstår att det är delvis fel, att fyra av fem våldtäktsmän inte utvisas från Sverige efter våldtäkter och gruppvåldtäkter.
S
D och Åkesson har mycket tydligt hänvisat till att det gäller utlänningar som bor/bott i Sverige vid brottstillfället, då denna grupp är den stora majoriteten. Det krävs folkbokföring för att bo i Sverige som statens lakejer i media missat. Gruppen icke folkbokförda, är betydligt mindre och har inga eller små kopplingar till Sverige, varför denna grupp inte påverkar statistiken särskilt mycket.

En annan myndighet som gett sig i påverkanskampanj är Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB (under ledning av Dan Eliasson). De har publicerat en övningsfilm
Enligt berättarrösten i filmen utsattes svenska folket 2014, via olika medier, för desinformation och vilseledande fakta och påverkanskampanjer som indirekt kan spåras till "den potentiella motståndaren", enligt MSB:
"Som en konsekvens av desinformationskampanjen polariseras den politiska arenan, och populistiska politiska krafter stärks", uppger MSB, samtidigt som det visas bilder på SD-ledaren Jimmie Åkesson, hämtade från en debatt i SVT och nazister från organisationen Nordiska motståndsrörelsen.
Åkesson: Skandalöst och djupt obehagligt.”

MSB med Dan Eliasson i spetsen skulle lika gärna kunna säga rakt ut "Snälla rösta inte på S
D!", då det är precis vad man menar och säger indirekt. Vilka andra partier skulle framkalla några desperata känslor överhuvudtaget? Uppenbart att man riktar sig mot SD och samhällskritik. Har man "fel" åsikt i dessa frågor ska man trakasseras och motarbetas av staten.

MSB skulle kunna göra en video om AFA och sedan visa när Jonas Sjöstedt debatterar med någon och sedan gå in på hur genus-feminism på förskolan och visa, hur de bryter ner kärnfamiljen och destabiliserar samhället. Då skulle det scenariot ha varit betydligt mer trovärdigt. Men nu har ju MSB sin egen interna antisvenska jargong.

MSB och andra myndigheter ska naturligtvis överhuvudtaget inte engagera sig i partipolitiken och ta ställning för något av partierna. Eller uttrycka sådant som att ett av landet allra största parti skulle vara ett "hot", jämställt med ryssar och nazister. Det är helt och hållet befängt och ovärdigt en påstådd demokrati, att myndigheter utnyttjas av staten på detta sätt i en valrörelse. Det är helt och hållet förkastligt. Allt är helt uppenbart riktat mot SD. Alla förstår själva, att allt detta snack från det politiska etablissemanget och media enbart handlar om Sverigedemokraternas stöd i riksdagsvalet 2018.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar