onsdag 5 juli 2017

Houston we have a problem=EU har problem med båtflyktingar!

Italien klarar inte av anstormningen av fler som söker en bättre ekonomisk tillvaro i Europa. Nu hotar Italien med att stänga sina hamnar. De vädjar tillsammans med UNHCR, att resten av Europa måste komma till undsättning.

100 000 har hittills i år har kommit och siffran ökar med expressfart, dag för dag. Detta kommer förstås att pågå i stort sett för "evigt" tills EU blir tvingade att göra något och detta snabbt. Frågan kommer säkert upp på G20 nu på mötet i Hamburg.

Nästan alla är enligt UNHCR ekonomiska migranter, ofta från grannländerna eller från länder i Väst- och Centralafrika, som Nigeria, Guinea och Gambia. De kom till Libyen för att söka jobb och hoppades kunna stanna kvar där, men tvingas nu ge sig av på grund av kaos och instabilitet.

De flesta anlitar smugglare, och priserna har ökat kraftigt. Resan kan ta månader, ibland år. En del köper en paketresa, direkt från hemlandet till Italien, andra reser i etapper.
Mest utsatta är unga lågutbildade män från Väst- och Centralafrika, som utsätts för misshandel och tvångsarbete. Kvinnor från Kamerun och Nigeria hamnar ofta i trafficking och många är dessutom gravida.

Rutten Libyen-Italien kommer att vara den stora inkörsporten till Europa under överskådlig tid, enligt UNHCR som vädjar till EU om en massiv humanitär insats för att hjälpa migranter i Libyen och Libyens grannländer. UNHCR uppmanar också fler EU-länder att hjälpa till och avlasta Italien, till exempel genom att låta räddningsfartyg gå in i andra europeiska hamnar.

Sedan förra helgen har över 12 600 nya afrikaner anlänt sjövägen till Italien. Hiskeliga siffror. Ett av problemen är att man mer eller mindre samarbetar - smugglare & "räddningsorganisationer."

Så fort man kommer ett par tusen meter ut från Libyens kust, så väntar ett räddningsfartyg på att plocka upp alla och segla till Italien. Det naturliga är givetvis att segla dom till någon nordafrikansk hamn, dessa ligger mycket närmare. Då hade smugglingen upphört på ett par veckor.
En italiensk chefsåklagare anklagar räddningsbåtar för att ha kontakt med människosmugglare.
CarmeloZuccaro, der er chefanklager i den sicilianske havneby Catania, har desuden beskyldt unavngivne redningsskibe for at have kontakt til menneskesmuglere.


Hur kommer Löfven att reagera? "Mitt Europa bygger inga murar", vi tar hälften? Vidare kräver Italien att även Nigeria ska omfattas av asylreglerna.

Allt följer Bilderberggruppens plan. Redan 2012 ställde Peter Sutherland krav på :
"att EU måste göra allt för att undergräva medlemsländernas etniska homogenitet. Han menar att EU:s framtida välstånd står på spel om samhällsmodellen mångkultur inte införs tillräckligt snabbt och starkt."
Dom flesta politiker av rang är köpta av Bilderberggruppen och George Soros.
Så bara njut av åkturen, när våra folkvalda politiker slår sönder den svenska folkgemenskapen. Annie Lööf var den som var sist på mut möte, skulle tro att inom några få år är vi minst 20 miljoner här i landet.

De flesta anser att det måste bli ett tvärstopp för dessa afrikaners möjligheter att söka asyl i Europa. Det är ju fullständigt orimligt att Europa ska ta emot mellan 800 000 till 1 000 000 afrikaner varje år.
Europa har ju redan skyhög arbetslöshet hos den inhemska befolkningen och yrke efter yrke försvinner genom automatisering.

Merkel i Tyskland verkar inte alls intresserad av några lösningar till hon insåg allvaret för några dagar sedan. Inför höstens tyska parlamentsval vill hennes parti CDU införa åtstramad migrationspolitik.
Öppna era hjärtan. Wir schaffen das. Undrar hur man sålde migrationsinvasionen i andra EU-länder. Helt uppenbart hade de snackat ihop sig.
Nu schaffen inte Tyskland längre. Undrar vad Merkel har för paroll nu. Italien får schaffen bäst de kan. Alla randstater med EU:s yttre gräns får schaffen själva. Tyskland, Frankrike m fl ligger inbäddade djupt i Europa och behöver inte bry sig utan kan ha G20 möten och hålla foto ops.

Italien har ett problem är att de måste följa EU:s regler, så de sitter verkligen med ”skägget i brevlådan.”. ”Flyktingarna” vill inte till Italien utan anländer dit, för att de vill vidare till Nordeuropa och den hägrande ekonomiska utdelningen. Problemet är att gränserna är stängda norrut, så alla fastnar i Italien. Österrikarna har stängt sina hjärtan och hotar att täppa till gränsen mot Italien om migrant strömmen fortsätter.
Österrike är berett att skicka soldater till gränsen mot Italien, säger landets försvarsminister.
Om antalet migranter som tar sig över Medelhavet inte minskar tar Österrike "mycket snart " i bruk gränskontroller och skickar soldater som förstärkning till gränsen mot Italien, sade försvarsministern Hans Peter Doskozil i en intervju för tidningen Krone i går. Enligt tidningen skickades fyra pansarfordon till gränsen redan under veckoslutet. Sammanlagt skulle Österrike kunna skicka 750 soldater till gränsen, uppger tidningen.
Österrike tog i bruk gränskontroller på gränsen mot Ungern 2015.
Italienarna har ingen motivation att stoppa folkströmmarna, så länge som folkmassorna kan skickas vidare norrut. I praktiken kan italienska försvaret stoppa dessa smugglare hur lätt som helst men väljer att inte göra det.

Politikerna vill inte lösa detta, de vill att människorna ska komma till EU, målet är Europas förenta stater och en av dem är Barbara Spectre.
Barbara Spectre är en riktigt ondskefull fuling, som, med svenska regeringens hjälp, arbetar med att övertyga Europas ursprungsbefolkning om att det är meningslöst att motsätta sig omvandlingen av Europa. Europa måste bli mångkulturellt. Mångkulturen är Europas öde. Gissa vem som spelar en viktig roll i att omvandla Europa till mångkulturella samhällen?

Det blir nu frågan om EU-topparna anser tiden mogen att ge upp den omöjliga och destruktiva asylrätten.
Det innebär då att man snarast möjligt skickar migranterna till ett läger i Nordafrika. Om man gör så konsekvent så upphör trafiken snabbt.
Det kan inte vara så långt kvar till ett sådant beslut eftersom inget annat EU-land verkar vilja ha migranterna.
Kan EU inte hjälpa Italien så kommer italienarna helt enkelt att själva avskaffa asylrätten och sätta migranterna i ett läger tills de åker hem självmant.

Den politiska utgången av detta är extremt intressant. Vad har EU-topparna egentligen för plan nu?
 
Men det måste vara ett EU-beslut. Det kräver dessutom att man antingen helt enkelt med militär makt ignorerar något nordafrikanskt lands suveränitet eller mutar dem att ta emot flyktingarna. Problemet är inte praktiskt eller ekonomiskt utan politiskt. Man har låst fast sig så vid asylrätten, att man har svårt att backa från den. Samtidigt måste man göra det snart. Annars går EU sönder.

Ett problem för EU är "muslimen" Stefan Löfvén som polackerna kallar honom. Han har hela tiden ”snackat” om att andra länder måste ta en större börda, "solidaritet". 
Han kan ju ta en hel del och parkera dem under sitt tak med tanke på hur mycket han stulit av skattebetalarna och hur bra svenska han snackar och skriver. Stefan Löfvén är ju självutnämnd "förhandlare" och "utbildad". Fast polackerna gav honom ”tummen ner!”

Afrikas befolkning ökar med ca +3 miljoner människor i månaden. Ca +100 miljoner människor på 3 år. Fram till år 2050 kommer Afrikas befolkning att ha fördubblats. Över en miljard afrikaner till.

Det här innebär att invandringstrycket mot Europa från Afrika kommer att öka och öka. Och antal potentiella afrikaner som vill invandra till Europa kommer också att öka och öka. År efter år.
Lösningen på Afrikas problem är inte att importera kontinentens befolkning till Europa.
Lösningen skall göras på plats. Om det nu går..
Klan strukturer, antik samhällsbyggnad, galna diktatorer, islamism och ett ständigt födande av barn = många barn = "stark fin man", är problemen och de löses inte genom att hämta hit alla..
Afrikas befolkning är snart 2 miljarder och hela kontinenten är på dekis..
Befolkningstillväxten är FN:s siffror och de är väl underbyggda. Det är 100.000 fler afrikaner ”OM DAGEN” som befolkningarna, där nere ökar med. Och de börjar normalt inte fly norrut förrän tidigast i 18-20 års åldern. Så nog kommer det öka, det kommer formligen explodera.


För politikerna - de kommer garanterat inte göra något.
Inte ens något, så enkelt som att stänga hamnarna i Italien... Undrar vad som händer om många länder i Europa gör samma sak som Österrike,
stänger gränsen.
Afrikanerna flyttas någon annanstans när länder inne i EU stänger dörren helt eller delvis. Det riskerar att bli många migranter i Italien nu t.ex. om flödet begränsas norrut.
Om inte EU sätter stopp så kommer det eskalera ännu mer,vilket det naturligtvis kommer göra.
 
EU kan stoppa detta under en vecka om de ville, men EU är idag totalt korrupta och rättsväsendet är infiltrerar, så att de väljer att inte följa lagen. Illegal invandring och flyktingsmuggling är faktiskt olagligt och man kan egentligen åtala alla dessa organisationer och personer som hjälper till i Medelhavet.
Sverige tar ju gärna ansvar om det skulle komma upp på agendan. Lite utmaningar är ju aldrig fel.

Kommer väl sluta med många interna konflikter i Europa, EU:s kollaps, eller i värsta fall ett europeiskt krig igen... Allt detta eftersom EU inte har en fungerande yttre gräns och EU skickar fel signaler utåt/söderut.
EU jobbar med snusfrågor. Alla länder, med Tyskland i spetsen, kör sitt eget race. Vi har olika kulturer, olika språk. Det här funkar inte. Alldeles för dyrt att lägga så mycket pengar på snus samtidigt som man låter gränserna läcka som ett såll. Bäst att vi lägger ned EU och återgår till frihandelsavtal istället. Det funkade innan och det kommer att funka bra i fortsättningen också.

Länder med
Euro får fortsätta med det. Även tidigare då vi hade egna valutor så knöt vi dem i olika korgar eller andra valutor.

Det är bara politiker och lobbyister som kommer att gråta för de förlorar sina födkrokar och måste börja jobba.

2 kommentarer:

 1. Härligt skrivet ,,, kan lägga till , varför kan inte sd,s israel öppna sina portar för ?

  Nwo o bildeberg det räcker,,men hur många av det vanliga folket som fattar vad som är på gång ?nåt riktigt otäckt ,det brukar det vara historiskt när vissa människor ska styra
  Är det inte krig dom ställer till så är det revolutioner ,,,med det gemensamma att massor med folk får lida ,,,
  Sd lär inte vi få någon hjälp av i nuvarande tappning ,,,är det några som ska uteslutas ur sd så är det i toppen,tro inte nåt annat ,,,dom är inte efter att rädda sverige,,därimot passar lönerna bra,,troligtvis är det inte det enda gaget de får ,,se på Reinfeldts anställning på american bank ,,vem äger den banken ? Många miljoner blev det för vår landsförrädare till stadsminister ,,det är viktigt att folk börjar förstå sambandet med det politiska,,,nu är dom som fotbollssupportrar, hejar på ett parti,,folk har ingen aning om vad som pågår.

  Många är ilskna o säger ,,,,nu ska jag rösta på sd ,,dom tror det är lösningen ,,, ett parti som står med en israelflagga ?
  Dom ska väl representera sverige o vara nationalister ?
  Vad har israel med oss stt göra ? Det är så sjukt ,men sånt där förstår man inte om man inte läser på , då blir det heja,heja,heja .

  Det var bra att du tog upp detta ,,nån kanske vaknar .

  SvaraRadera