lördag 1 juli 2017

Löfvén vill motverka rasism – han kommer aldrig nå målet!

Den senaste tiden har det uppmärksammats att ett stort antal våldsbejakande islamister ökat mycket kraftigt i samhället,

att ett stort antal IS-krigare har återvänt till Sverige,
att antal invandrade gängmedlemmar har blivit så många att polisen tappat kontrollen,

att "särskilt utsatta" områden ökat kraftigt,

att sexualbrotten ökat kraftigt,

att tjejer känner sig alltmer otrygga i samhället.Stefan Löfven och övriga i den rödgröna ministären vägrar inse problemen och det görs inga som helst storsatsningar mot problemen. Däremot ska Stefan Löfven och de rödgröna göra en storsatsning mot rasism!


Ny regeringskampanj ska motverka rasism. Till hösten sjösätter regeringen en ny informationskampanj för att motverka rasism. Myndighetspersoner som poliser, socialsekreterare och arbetsförmedlare skall utbildas och säkerheten för religiösa minoriteter höjas. Samtidigt skjuts mer pengar till trossamfunden, för att öka säkerheten kring gudstjänster och liknande. Löfven vill också stå som värd för en internationell konferens om Förintelsen år 2020, tjugo år efter att Göran Persson gjorde det samma.

Undrar om Löfvén inser problemet? Vilken sorts rasism ska prioriteras?

Rasismen när man kritiserar förd integrationspolitik,

rasismen när man ifrågasätter etablerad media,

rasismen när man inte röstar som man blir tillsagd?Eftersom det i Sverige idag inte finns en klar definition på vad rasism är. så blir det svårt att finna konkreta lösningar på att stoppa den. Inte heller kan man om några år kunna kolla av hur effektiv den här satsningen var för att om definitionen är otydlig så kan man inte heller "mäta" hur utbrett rasism är i Sverige.

Resultatet lär bli att det skjuts undan stora summor pengar till olika organisationer eller utskott för att uppnå ett diffust mål där ingen riktigt vet, vad fan det är frågan om.

Det blir som med alla andra analyser av verkligheten som sjuklövern har ägnat sig åt. De sitter och snickrar ihop en egen sanning som inte har med verkligheten att göra, för att sedan lägga förslag som är helt verkningslösa för de problem som finns.

Det kommer bara handla om att utpeka ”Svenne Banan” som rasist, islamofob och nazist. Detta är ännu ett uppgivet försök att mobilisera den drillade massan inom offentlig sektor att kamratuppfostra dissidenter. Därför blir kampanjen ingenting annat än ren hjärntvätt.Intressant att läsa i artikeln i DN är att det framgår att det är judar som minoritets gruppen som har problemen och att det på grund av detta behövs en satsning mot rasism. Det är alltså grunden för kampanjen.

Men har "ordföranden för Judiska centralrådet och därigenom regeringens främsta kontaktperson" gjort den analysen?
Nej, hon säger precis tvärt om. Rasism är ”inte” problemet, muslimerna är problemet.
Oj, så får man inte säga i Sverige! Men ack så sant!Från DN;
”Den våldsbejakande islamismen är nog det allvarligaste, säger Verständig. Den är en del av den internationella terrorismen, med fordon och bomber och maskingevär. I Sverige har vi inte sett några högerextremister som har genomfört den typen utav attacker mot judiska mål.”
Ännu en sanning som inte får sägas!


De rödgröna är så dysfunktionella, att det nästan börjar bli komiskt. Att sätta igång en kampanj mot vita svenskars rasism nu, när problemen från invandring, kriminalitet och islamism nästan håller på att knäcka det svenska samhället och vi får nya katastrofrubriker varje vecka? Prioriteringen och strålkastarljuset borde givetvis vara på Islam, områdena som kriminella har tagit över med sin kriminalitet, IS-krigarna som vandrar omkring bekymmersfritt i vårt land, de illegala som uppehåller sig här.

Vi vet att i den rådande vänsterordningen så kan du inte vara rasist om du är minoritet = muslim.


Den importerade rasismen
mot judar från Mellanöstern kommer inte tas upp över huvud taget. Det är ett helt otänkbart scenario som alla vet. Och svaret stavas Tro och Solidaritet, men vänstern i sig, har extrema problem med antisemitism.

Det är som att ge order till städarna ombord Titanic att de måste ut och städa salongerna och putsa fönstren medan det väller in vatten i fartyget och lutningen har överstigit 45 grader. Det är verkligen att prioritera fel.Det regeringen inte förstår är att ju mer man vill motverka rasismen desto större blir den, regeringen ställer skattebetalarna mot de som glider fram på en räkmacka och får allt betalt utan att lyfta ett finger. Man ställer alltså grupper mot grupper.


Det här är ett sätt för de styrande i regeringen och oppositionen att skydda sig emot skuld och ansvar i deras mångkulturs
´försök. De vet att nationalister och nationalsocialister ser allvarligt på deras ansvarslöshet och utsäljningen av vårat folk och vår nation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar