söndag 16 juli 2017

SMR i Almedalen och kravaller i Hamburg avslöjar svenska SVT och MSM:S agendor!

Alla som har följt med dessa händelser kan på en gång se hur vinklade dessa händelser är och samtidigt mycket avslöjande för vilka agendor SVT och svensk MSM har.
Höger får all uppmärksamhet, medan vänster aktiviteter beskrivs som stökiga!
SVT, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Expressen, Göteborgs-Posten och alla andra synkron medier hade fullt upp med att utmåla hela 17 svenskar som ”blodtörstiga terrorister” i förra veckans Almedalen, medan SVT-chefen Hanna Stjärnes gunstling Mathias Wåg obehindrat kunde ägna sig åt kravaller och dödshot mot journalister under G20-mötet i Hamburg.
Inte en artikel, inte ett ord har yppats från synkron media om Wågs förehavanden i Tyskland.
Vill man hitta någon info får man gå till alternativ media!

GunnarHökmark skriver så här på AB debattsida.
”Samtidigt har den svenska rapporteringen givit en direkt felaktig och vilseledande bild av våldets orsak och verkan.
Frågan som alla borde ställa sig är: varför hamnade skövlingen av Hamburg i skuggan av rapporteringen om några tiotal nazisters närvaro i Almedalen? De svenska mediernas och partiernas ovilja vid att markera mot våldsvänstern är ett problem, som riskerar att gynna precis de grupperingar man säger sig vilja bekämpa.

I Dagens Nyheter stod det att det var ”kriminella som inte ska placeras på någon höger-vänster- skala” och i SR Ekot beskrevs en situation där båda sidor hade skadade och hur ”polisens och demonstranternas version om vem som gick till attack skiljer sig förstås åt”. Samtidigt har socialdemokrater skrivit på Twitter att det inte är vänsteraktivister utan ”kriminella”.

LarsAndersson, Timbro, Smedjan skriver i en ledare så här:
En handfull nazister är fler än tiotusentals skövlande vänsterextremister.”
Skulle detta vara något lamt försök att påvisa svensk medias hyckleri och proportions löshet?
Lars uppvisar själv samma brist på distans och staplar faktafel exakt, såsom sina journalistfränder. Drar fram de certifierade flosklerna och klichéerna.
"Nordiska Motståndsrörelsens närvaro under Almedalsveckan visade också att den rasideologi som de flesta av oss hoppades hade hamnat på historiens sophög alltjämt existerar i samhällets marginaler. Nationalsocialisterna är få till antalet, men de har gång på gång visat att de inte drar sig för att bruka våld för sina politiska syften. Under den gångna veckan dömdes tre av rörelsens medlemmar för politiska bombdåd."
En rejäl grodda av Lars - de "dömda" var inte medlemmar av NMR. Detta är inget försvar för vad som hände i Göteborg utan skall man rapportera, så skall man göra det korrekt. Alla attentat skall fördömas oberoende, av vem som utför dom!
Studerar man vad som hände i Almedalen, ser man att SMR inte har något politiskt förstånd. De stod och skanderade nationalsocialistiska slagord, pratade om att man ska avrätta politiker och journalister, drog fram Nazi-Tyskland som ett föredöme, förnekade dålig behandling av judar och minoriteter i Tyskland på 30- och 40-talet och var dessutom påfallande lätt utmanövrerade, så länge motdebattörerna inte var i yngre tonåren. Nidbilden av deras organisation underströks och förstärktes mer än något annat. De flesta nyfikna stod bara och skakade på huvudet och smålog, åt den totala inkompetensen av att locka till sig nya anhängare. Motargument behövdes egentligen inte, eftersom SMR:s företrädare skötte sin egen idiotförklaring alldeles på egen hand.
Ändå rubricerar man sin dag som en ”
braksuccé! De har säkert lärt sig rubriksättning av Aftonbladet? Efter Almedalen kan man dra den slutsatsen, att de har gjort bort sig så kapitalt och att det tyder på att man är en sekt utan någon som helst verklighetsförankring!

G 20 mötet i Hamburg
Demonstrationerna under mötet blev väldigt våldsamma – Hamburg i lågor. Bilvrak och soptunnor kantade gatorna, vissa brann länge och röken låg tät!

I SVT och MSM matas vi med, att
de flesta demonstrationer var fredliga och så är det givetvis. SVT:s Rapport rapporterade om ”oroligheter.” Men de undvdk noga att berätta det faktum, att det i dessa stora demonstrationer mot makteliten, nästan utan undantag fanns en våldsam klick av vandaler och kriminella.

”Hamburgarna(he)” = innevånarna är väldigt ilskna över att 20.000 poliser inte lyckades stoppa vandaliseringen av staden.
Det måste vara en slump, att de kriminella varje gång, råkar vara vänster!

Svenska Dagbladet väljer att kalla autonoma för aktivister som visar fullständig brist på respekt för andra människor och andras egendom. Denna avgrundsvänster är samma sorts pack som slog Avenyn i Göteborg sönder och samman i början av millenniet.

AlexandraBoscanin,GP skriver om kravallerna i Hamburg och om Mathias Wåg.
Mathias Wåg - guldspade vinnare har en diger lista. Han var med och grundade vänsterextrema Antifascistisk aktion, som ligger bakom hundratals attentat, samt är en av drivkrafterna bakom Researchgruppen.
Sin bana som aktivist började han i miljörörelsen. I tonåren var han med om miljöaktioner och blev alltmer radikal. På 1990-talet var Mathias Wåg en av de drivande i Socialekologisk Aktion, ett radikalt nätverk av miljöaktivister, som bland annat utförde sabotage mot de stora trafikprojekten i Stockholmstrakten.
Vi var med och spräckte Dennispaketet, säger han i dag.
1993 var Mathias Wåg med och grundade nätverket Afa, Antifascistisk aktion, som under många år var den militanta utomparlamentariska vänsterns starkaste fäste. Även om Afa ville störta det kapitalistiska samhällssystemet och ersätta det med ”ett stats- och klasslöst samhälle” som det står på hemsidan, var de framför allt aktivister och gatukämpar.
Wåg bekräftat på Twitter att han var på plats i Hamburg. Där lade han upp en bild från protesterna med texten:
"Tack Hamburg för en fantastisk vecka av kamp och gästvänlighet. Nu vidare mot nya äventyr.” (8/7). Ordval som vittnar om att han knappast finner kravallerna särskilt problematiska.

Vilken roll de svenska vänsterextremisterna faktiskt hade i kravallerna är svårt att veta då det varit en omöjlig uppgift för polisen att omhänderta alla som varit delaktiga. Två svenska medborgare blev omhändertagna av polisen i Hamburg, även om misstankarna inte räckte för ett formellt gripande (SR 10/7).

Vad som står klart är att det finns grupper från vänster där politiskt våld är både normaliserat och romantiserat; som fyller bussar för att delta i protester som de på förhand vet, och hoppas, inte kommer att bli fredliga.

Extremvänstern står för minst 95% av det politiska våldet i Sverige, enligt uppgift i Uppdrag Granskning sedan något år tillbaka, här.

Hur tycker du att ett demokratiskt land ska handskas med det?
Om ett land tillåter oskyldiga medborgare att drabbas av
sådant våld, lever ett sådant land upp till sina skyldigheter gentemot medborgarna?

Efter kravallerna och upploppen i Hamburg, börjar de tyska politikerna tala om att det bästa nog vore att avveckla G20-mötena, eftersom det för med sig så mycket våld och skadegörelse. Dessutom vill Tyskland vill ha ett ”europeiskt register över vänsterextrema!
Tysklands justitieminister är tydlig:
"aldrig mer kommer ett sådant toppmöte att äga rum i en tysk storstad"

Tysk polis är kända för att vara ”tuffa” oxh 44 poliser utreds för brott i samband med kravallerna, de flesta av de brottsmisstänkta poliserna utreds för misshandel av demonstranter. 8 anmälningar gäller brott där polisen anmält sig själva för övervåld.

Noterat inför valet om några månader!
Senaste opinionsundersökningen ger CDU/SCU 40%, medans socialdemokraterna ligger på 24%, Martin Schulz har ingen chans i världen att vända detta fram tills valet den 24 september. Alla övriga partier ligger under 10%.
Merkel ligger i en så pass klar ledning att hon i lugn och ro redan nu kan fundera på vem hon vill regera tillsammans med!

Hanna Stjärne citat på SVT.se hemsidan:
”Flödet av information växer dramatiskt. Men detsamma gäller flödet av desinformation och rykten. Och det leder till att behovet av opartisk och saklig information, av public service, aldrig har varit större än nu.”
Vem tror henne?

P.S.
Löfvén kommer att hålla ett EU-toppmöte i Göteborg under november månad. Ingen kommer att bli förvånad, om det blir demonstrationer och som Ygeman brukar säga lite "stök!"
Redan nu är Foliehatten
orolig. Om tysk polis misslyckades med att hantera situationen i Hamburg, hur skall då svensk polis agera, ifall det "stökar" till i Göteborg.
Ja visst, Eliasson får mobilisera dialogpoliserna med kaffetermos, blommor genusböcker eller dela ut armband! Han fixar allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar