fredag 14 juli 2017

Om, om, om igen – SVT och MSM ger sig inte!

Dag för dag samma ”tugg” samma tröttsamma historia, från SVT och MSM om Trump och Ryssland. Inser inte SVT och MSM och i gått sällskap med CNN, att det är helt meningslöst och mer än irrelevant, att hålla på som de gör.

Det som förvånar är att hårda bevis och källkritiskt granskade fakta lyser med sin frånvaro. Hur ska man annars förklara varför obekräftade uppgifter och lösa “misstankar” sänds i SVT?
Medierna ska naturligtvis granska makthavare, men då båda sidorna. Och man borde inte publicera någonting, förrän man har
korrekta fakta. Lösa spekulationer och konspirationsteorier är inte nyheter, det blir partisk desinformation och propaganda.
CNN kör tydligen i desperation med lika gamla nyheter om Trump som Expressen gör om SD. Foliehatten trodde att dessa media finns för dagsnyheter. SVT Nyheter hänger givetvis med i gammelvalserna.

SVT skriver således att CNN visat bilder på Trump när han år 19
93 samtalar med tre ryssar under en middag vid skönhetstävlingen Miss USA.
Försöken till sensations
skandaler om Trump och ryska spåret fortsätter i oförminskad styrka och nu är det närmast orkan. Utan tvekan är energin i kampanjen rent politisk: man vill till varje sätta pris sätta dit president Trump, även om det sker på den egna undergången i förlorat förtroende hos allmänheten.

Den nya “skandalen” med Donald Trump Jr, kastar sig SVT och MSM som hungriga vargar över ett nytt byte! Äntligen något som kan fälla Trump! Junior har träffat en ryss!!!! Behöver man säga mer?!!?
När Nike Nylander i Rapport höll en lång "föreläsning" om Trumps sons påstådda kontakter med en rysk kvinnlig advokat, lät som om hela USA:s värsta rättsskandal var på gång.

Förvånande att SVT gör nyhet av detta, eftersom detta hände under presidentvalskampanjen. Man griper efter minsta lilla halmstrå, för att se om detta ger effekt. När man nu gör nyhet av detta, kunde man lika gärna spekulera om Hillary Clintons agerande med ryssar. Robbins skriver att den ryska advokaten utlovade information om olagliga kampanjbidrag till demokratiska partiet. Det antogs också att hon kunde ha uppgifter om den skumma uran affären 2013, då ett ryskt bolag tilläts ta kontrollen över en femtedel av allt uran producerat i USA, medan miljontals dollar flöt in i Clintons stiftelse från Ryssland och till Bill Clinton personligen.

Alltså: mötet handlade inte om valmanipulation. Försöken att i medierna knyta Trump till Ryssland kan vara en mörkläggningsaktion av Barack Obama och Hillary Clinton för att dölja mindre populärt samröre mellan Obama-administrationen och Ryssland.

Har Ryssland påverkat amerikanska valet? Jaha! USA är väl en demokrati, så det är i så fall marginellt. Har Ryssland "smutsig" info om Clinton? "Smutsig"? Låter som smutsig bomb och det är väl meningen också, men det är inte radioaktiv info det handlar om negativ info, nothing more nothing less. Vem tjänar på allt detta i slutet? Trump och Ryssland eftersom alla är så otroligt trötta på denna icke-historia.

Det är egentligen inte klokt vad SVT och MSM öser på om Trump. Han skall bort, om Wolodarski finge bestämma, och helst i yttersta skam. SR kommer som nummer två i hetsen, men övriga är inte mycket bättre.
Samtidigt händer mycket i Sverige som inte kommer fram eller tystats ner!
I diktaturer och militärregimer hetsas mot andra länder eller startas det krig för att dölja eländet i det egna landet. DDR hetsade mycket mot BRD och Argentina startade krig mot GB gällande Falklandsöarna. Irak invaderade Kuwait, finns många exempel.
SVT och MSM i Sverige påminner om denna taktik.

Men man kan undra över detta hat mot Trump. Och vem som leder den? Men dessa spelar kanske ett för högt spel denna gång? Har man låtit den annars skarpa taktiken/strategin löpa iväg för långt?
Om det blir en backlash mot eliten i USA? Om den vita medelklassen denna gång fått nog och går bananas mot CNN, N Y T, WP och mot kärnan i etablissemanget. Börjar det där, sprider det sig. '

Det är skrämmande hur så många vägrar att inse sanningar, men det är väl därför propaganda funkar på naiva PK-människor. Och en orsak är dessa människors oförmåga att se saker, ur ett större perspektiv.
"Det gör väl inget om media ljuger om Trump, han är ju ett äckel".
Objektivitet är inte så viktigt om man själv inte är objektiv och demokrati och yttrandefrihet är bara värda att skydda om alla tycker som en själv.

Och här i Sverige är vinkling enligt Granskningsnämnden OK om det sker under lättsamma och skämtsamma former, då behöver man inte vara opartisk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar