lördag 8 juli 2017

Vänster SVT når nya höjder!

I gårdagens Rapport sändning fanns ett inslag från G 20 mötet i Hamburg.  Man visade bilder från de våldsamma demonstranterna med maskerad män.
Man intervjuade också två vänsteraktivister som påpekade att dessa ledare inte kunde lösa världens problem, underförstått att det endast är vänstern som har lösningen på alla världens problem.
SVT nämnde inte med ord att det var vänsteraktivister som orsaker detta kaos och att 20 000 poliser behöver förstärkning om man skall klara de våldsamma attackerna. Ännu en gång visar SVT att man inte lever upp till sitt sändningstillstånd. Man är en parodi, där vänsterns aktiviteter med alla medel skall försvaras.

Den autonoma vänstern i Tyskland är enormt stor, kanske världens största. Vid sidan om Berlin som är Europas största fäste för den autonoma vänstern, så kommer Hamburg strax därefter, i Hamburg finns också Röda armé-fraktionens högkvarter (RAF).
Delar av gamla Röda armé-fraktionen finns kvar, Burkhard Garweg, Ernst-Volker Staub och Daniela Klette är fortfarande på fri fot och efterlysta för att med automatvapen och granatgevär rånat ett antal värdetransporter så sent som förra året 2016. Men kärnan av organisationen är upplöst och utövandet av den politiska kampen idag kan anses som obetydlig.

Hur aktiv organisationen är, eller hur många sympatisörer som för den politiska kampen vidare, kan man med säkerhet inte säga, men Röda armé-fraktionen har ett fäste i Hamburg, det finns sympatisörer i stadsdelen Sternschanze och även på gatan Hafenstraße, - kör man förbi där kan man tydligt också se en banderoll med stöd för RAF som hänger på huset, där man kräver amnesti för Burkhard Garweg, Ernst-Volker Staub
och Daniela Klette.

Lyckas man mobilisera så många demonstranter som är tänkt, så kommer det handla om totalt upp till 150.000 demonstranter som kommer demonstrera under parollen "Grenzenlose Solidarität"- mot Donald Trump och hans politik.
I så fall blir det en historisk framgång, så många demonstranter har aldrig tidigare slutit upp tillsammans på Hamburgs gator.

Det har alltid varit demonstrationer när stora politiska möten äger rum runt om i världen, åtminstone om dom äger rum i demokratier som Tyskland. Att demonstrera är en rättighet i vår del av världen, även om det tyvärr ofta vid politiska manifestationer spårar ur när vänstermuppar tappar vett och sans. Protesterna mot Trump är ju mer ett tecken på hur avskydd han är i vår del av världen och speciellt i Tyskland, är han persona non grata av tyska vänstern. Demonstrationer är inte civilisationens undergång utan dess styrka.

Klart är att den Globala eliten får en svettig helg i Tyskland och det mesta kan hända, allt från att mötet löper smärtfritt till att det närmast blir krig och mötet måste blåsas av.
G20 mötet i Hamburg har således alla förutsättningar för att bli en succé. Mötet är förlagt i innerstaden och
har redan påverkats av hundratusentals aktivister som mobiliserar mot den globala eliten.
Arrangemanget har mött st
ark kritik från polishåll som frågar varför det förläggs ett sådant här möte i centrala Hamburg, då det istället kunde ha förlagts ute i skogen och hållas i lugn och ro och inte i kravaller, materiell förstörelse, personskador och möjliga dödsoffer. Arrangemanget måste kosta en förmögenhet.

Redan
i torsdags drog de mest hårdföra anarkisterna ut i protestmarschen “Welcome to Hell”. Förutom sedvanliga protestmarscher till helgen, så planerar de protesterande att ta över en av polisen tidigare använd strategi, nämligen att försöka ringa in hela mötet och blockera infarterna. Detta anses dock inte hindra G20 ledarna att komma in, eftersom dessa flygs in med helikopter, men det kan försinka mycket av den service som annars står till buds för denna globala elit.

Att det kan bli särskilt hett på detta möte kommer sig av att presidenten i USA inte är speciellt populär i ett land som Tyskland och samma gäller Erdoğan, varför en hel del kurder vid sidan av klimataktivister, anti-fascister, anti-kapitalister, feminister och annat vänsterfolk kommer att mobilisera. Polisen varnar för ett nytt Genua.
Som grädde på moset kan man ju dessutom tänka sig att det finns grupper som planerar terrordåd i samband med mötet.
Att bränna bilar och slå sönder affärer är inte att demonstrera... Det är kriminella ligister det handlar om. Inte demonstranter.

Fruktansvärt det som sker Tyskland. Extremvänstern befäster sin position som en av de absolut värsta våldsverkarna i modern tid. Det är nästan att man börjar tänka på terrorn som Baader Meinhof spred på 70-talet. Detta hat, våld och hot mot demokratin måste stoppas med alla resurser som finns. Man blir rädd när man läser om scenerna i Tyskland som är obeskrivbara och Foliehatten hoppas att Sverige besparas från sådant här i framtiden. Det är fruktansvärt att massorna som demonstrerar sätter sig upp mot den globala eliten, annars en grupp som brukar vara hatad i populistkretsar, men när folk verkligen går ut och demonsterar i syfte att visa att de inte accepterar den nuvarande situationen, ja då är det alltså fruktansvärt?

Notera att man bara kan byta ut vänster mot höger, plus några fler justeringar, så kan man implicera
dessa ord i valfritt tal från Almedalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar