tisdag 11 juli 2017

SVT ger sig inte förrän de avsatt Donald Trump!

I gårdagens Rapport rapporterade de återigen om hatobjektet no 1, Donald Trump.
De behandlar Trump precis som de behandlar SD och Åkesson,
de ljuger, förtalar, hånar och mobbar.
Det är alltid lika underhållande att se svenska journalister förfasas över något som de inte gillar. Om det är någon som kan få PK-spasmerna att börja rycka ordentligt, på de svenska SVT-hjonen till journalister, är det Donald Trump. Ju mer han syns i TV, desto sämre tycks folket på framförallt SVT må.
E
nligt SVT:s USA-bevakning: "demokraterna är alltid bäst och den vanlige amerikanen, representeras bäst av en ung svart manlig gay- och immigrationsaktivist i DC.


Nike Nylander rapporterade om att nära medarbetare till Trump (
bl.a. son och svärson) hade träffat en rysk advokat som sägs ha nära kontakter med Putin. Med sin allvarligaste röst säger Nike: ”detta är allvarlig och kan ha påverkat presidentvalet.” 
Enligt Nike har amerikansk ”hat” media sagt att advokaten hade viktig information om Hillary!


Sätter man sig och använder de grå cellerna inser man, att det är något totalt felaktigt med den hatkampanj som SVT och övrig svensk MSM(mest DN) ägnar sig åt.

SVT och MSM attackerar Trump, men inser inte att han har en stor del av rösterna bakom sig och vilka åsikter han leder.
SVT borde fråga sig, hur har ryssarna påverkat de miljontals amerikaner som röstade på Trump. De inser inte att "vanligt folk" är människor som alldeles oavsett kön, ålder och etnicitet går upp i ottan, sliter på jobbet och kommer hem dödströtta.
Att de som röstat Trump skulle ha påverkats av Putin är inget annat än ”trams.” De röstade på Trump, för han hade lovat att göra US ”great again” och se till att fler arbeten skapas.
Sedan kan man tycka vad man vill om Trump som person.

Det som är fascinerande och spännande med fenomenet Donald Trump och att han jämförs med Hitler är att detta i slutändan  faktiskt innebär att stora delar av USA håller på och bli nazister, eftersom de visar såpass stort stöd för Trump.
Faktiskt så är ju konsekvensen av att Trump är en Hitler att USA är på väg att bli ett naziland och det är Sveriges plikt att kriga mot nazi-länder
och de gör Sverige via SVT och MSM!


Gör man en tillbaka blick på presidentvalet ser man att stora delar av media inte verkar kunna ta till sig det som inträffat och reflekterat lite djupare, än att skylla ifrån sig, på "vita män" och rasister.

SVT:s rapportering om valet måste vara bland det sämsta som journalister på SVT som yrkesgrupp har presterat någonsin. Vilken annan yrkesverksam person som helst ,som så totalt missat att utföra sin arbetsuppgift på ett professionellt sätt, hade inte haft något jobb kvar. Nu tänker jag närmast på Carina Bergfeldt!Rapporteringen om Trumps tillträde var också ren komik från SVT. Enbart "idioter" tror på vad SVT säger.

SVT: "Talet skulle kunna vara från en diktator(Hitler). Trump står för en massa saker vi häpnar över."

Maken till tendentiös rapportering/analys har sällan skådats. Inser verkligen ingen av de medverkande vilka inkompetenta pajaser de är? För Foliehatten framstår de bara som okunnigt mossiga,om än med en politisk mission, inte alls fit för 2017.


DN var minst i samma klass! Från DN: "En lärling i Vita huset", "Protester mot Trump", "Det skålas i Moskva". Seriöst DN, sluta nu, Foliehatten får ont i magen av alla gapskratt. DN, please..Hur länge ska SVT orka hålla på? 4 år? 8 år? SVT:s rapportering är patetisk. Även de som är emot Trump tycker att SVT:s rapportering är rutten.
Höj nivån! Visa någon som helst yrkesheder. Eller är det så förbannat skönt att smöra för Helin och Stjärne hela dagarna!?

Som en känd bloggare s
krev, svensk ADHD-media kommer ha konstanta utbrott de närmaste fyra åren, fast Foliehatten tror det blir åtta, det är bara att vänja sig.
SVT och Wolodarski, ta era lugnande nu..., det är faktiskt ett allvarligt menat råd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar