tisdag 3 november 2015

Miljöpartiet - de gröna khmererna och pensionsplundrare!



Miljöpartiet – de gröna khmererna och pensionsplundrare!
Inför valet 2014 presenterade Miljöpartiet, sin klimatpolitik i fem punkter. Miljöpartiet ansåg att alliansen hycklade när den förminskar Sveriges ansvar för klimatutsläppen och gynnar investeringar i kol och olja.

Vi vill stoppa Vattenfalls planer på nya kolgruvor och se till att pensionspengarna investeras hållbart.
Klimatförändringarna är inte längre ett avlägset hot. De sker här och nu. Mer extremväder är en brutal verklighet med översvämningar, torka, skogsbränder och kraftiga skyfall.
Forskarnas larm är tydligt: För att stoppa klimat hotet behöver klimatutsläppen börja minska de kommande 4
5 åren, och sedan minska kraftigt de närmaste decennierna.

Vår generation vet vad våra barn och barnbarn kommer att säga:
Ni fick forskningsrapporterna och ni såg hur väderkatastroferna blev värre och fler – så vad gjorde ni? Hur vi agerar de kommande åren avgör svaret på denna fråga.

Kommentar:
Sveriges utsläpp och påverkan på klimatet är försumbart och vi kan inte på något sätt påverka utsläppen i övriga världen, så länge som Kina, Indien och USA ignorerar utsläpp och klimatavtal.

De dystra framtidsscenarierna som ”de gröna khmererna” svalt med hull och hår, bygger på IPCC:s (Intergovernmental Panel on Climate Change) datorsimuleringar.
Dessa har ingen som helst trovärdighet, då de år efter år visar allt större avvikelser från den faktiska utvecklingen.
Det sorgliga i sammanhanget, är att media och insnöade politiker lyckats
marknadsföra en klimathysteri, med dessa falska prognoser.

Denna klimatkatastrof/hysteri existerar endast i datorerna.
 
Något säkert orsakssamband mellan 1900-talets temperaturhöjning med trekvarts grad och stigande koldioxidhalt i atmosfären, har inte kunnat påvisas. Trots tilltagande ökningstakt av koldioxidhalten har ingen signifikant temperaturhöjning skett, de senaste arton åren. Osäkerheten om koldioxidens växthuseffekt, klimatkänsligheten, har inte minskat trots trettio års forskning och allt bättre datorer. Den ökade koldioxidhalten har gett mer grönska och ökade skördar.

När man läser igenom Miljöpartiets klimat-politik ser man på en gång att den inte är genomtänkt eller har en långsiktig plan för miljön och framförallt ingen
plan för den framtida energiförsörjningen.

Miljöpartiet verkar mest vara anti mot nästan allt, en massa korkade kortsiktiga debattinlägg i media, utan konstruktiva långsiktiga planer.
Kärnkraften skall bort, vätgas/etanol/elbilar och laddnings-stationer överallt, är några av dessa korkade kortsiktiga planer.

Med Socialdemokraternas agerande ser man att de har övertagit Miljöpartiet klimatpolitik till 100%.

Ett bevis för detta var Stefan Löfven tal i Central Park.  Han hävdade att han representerade Sveriges första feministiska regering, dessutom berättade han att svenska skattebetalare ska betala tjugo miljarder, för att bygga toaletter, på de platser i världen där sådana behövs.
Att det egentligen handlar om en plats i FN:s säkerhetsråd nämnde han inte.

Om inte annat så kan det tyckas vara en dyr valkampanj som skattebetalarnas tvingas att stå för. De löften Löfvén gav, är inte förankrade i Sveriges riksdag.

Visst är det kul att vår statsminister får tala inför tiotusentals konsertbesökare i Central Park i New York. Men hur är det egentligen, anser verkligen Sveriges kvinnor att de har en feministisk regering?
Är det verkligen demokratisk socialism, att byta till feminism i svensk arbetarrörelse. Jag tvivlar mycket starkt på den saken….

Miljöpartiet gick till val på att Sverige ska bli bäst i världen på miljö. Utgångspunkten för deras politik är tydlig – det ska bli billigare och enklare att leva miljövänligt och dyrare att smutsa ner. Smutsar man ner, får man betala!

Denna princip ska gälla oss alla i vardagen, för kommuner och företag, och inte minst för Sverige som land.

Några av punkterna i Miljöpartiets valmanifest.


Vattenfalls planer på nya kolgruvor i Tyskland ska stoppas.
Det statliga energibolaget Vattenfalls klimatutsläpp är i dag större än hela Sveriges inhemska utsläpp. Ändå planerar Vattenfall nu att öppna fem nya kolgruvor för att försörja sina kolkraftverk fram till år 2050. Att stoppa Vattenfalls planer minskar utsläppen med 1,2 miljarder ton, vilket är lika mycket som Sveriges nuvarande inhemska utsläpp under 20 år.

Kommentar:
Sedan när bestämmer Miljöpartiet hur tyskarna vill ha det med sin miljö?
Eftersom tyskarna med hjälp av de gröna avskaffade kärnkraften sitter de i en rävsax.
Det förnybara har visat sig vara en av de största katastroferna och flopparna, när man inte kunnat försörja tyskarna med el.

Det inte Miljöpartiet begriper är att Tyskland är beroende av sina kolkraftverk, eftersom vind och sol i princip inte levererar någon el överhuvudtaget under vinterhalvåret.

Vill Vattenfall bli av med de tyska kolkraftverken, får de säljas med stor förlust.
Vattenfalls dåliga affärer är redan ökända!


Pensionspengarna ska investeras hållbart.
De statliga AP-fonderna förvaltar svenska folkets pensionspengar i syfte att trygga framtiden. Samtidigt har AP-fonderna placerat 32 miljarder kronor i världens största kol- och oljeföretag.
AP-fondernas investeringar bidrar därmed till den verksamhet som är det största hotet mot vår framtid. AP-fondernas regelverk ska ändras så att de i stället investerar i det som ger långsiktig hållbarhet.
Kommentar:
Här baxnar man verkligen! Var finns ansvaret för våra pensionärer?
De gröna khmererna verkar inte ha det”!

Extremistpartis senaste påfund är:
att börja använda skattebetalarnas pensionspengar till att bedriva miljöpartistisk klimat politik. Detta är mer eller mindre en skandal.

Pengar som tagits från löntagarna mot ett vagt/svagt löfte om framtida pensionsutbetalningar skall nu, om Miljöpartiet får som det vill, i sann planekonomisk/kommunistisk anda, användas för att snedvrida marknaden till lågavkastande eller olönsamma företags fördel.
Finansmarknadsminister Bolund är ute på mycket djupt vatten när han menar, att de fossila bränsletillgångarna i olje-, gas- och kolbolagen kommer bli värdelösa när klimatomställningen ska göra, att man slutar använda dessa energiformer.

Miljöpartiet saknar även kunskaper oljebolagens reserver.  Utvinningen av fossila bränslen börjar falla framöver av ofrivilliga geologiska orsaker.
Priserna kommer då att skjuta iväg och fossil energi kommer vara en mycket god investering för AP-fonderna.
Bolagens värderingar är idag baserade på reserver, på närmaste tio årens planerade utvinning. Det handlar inte om värderingar baserade på fynd man ännu inte gjort. Mänskligheten kommer inte sluta med fossil energi de närmaste 20-30 åren och för
en börscyklisk placeringshorisont, finns det ingen anledning att sluta med dessa investeringar.
 
Bolund lever i en science fiction värld där han inte förstår hur marknaden ser ut. Hans mening är AP-fonderna skall förbjudas ha dessa tillgångar. Det är vid första anblick givetvis en fråga om den etiska stormakten, men är förstås fel på så många plan. Miljöpartiet är som vanligt  helt fel ute och brister i sin analytiska förmåga.
Miljöpartiet inser inte, att endast subventioner kan skapa fortsatta investeringar i förnybar el.

Det inte Bolund heller förstår, att det är totalt orealistiskt, att inom relevant kort tidsperspektiv ersätta de ca 90% av mänsklighetens konsumtion av primärenergi, som idag är fossil, med andra energikällor.

Den enda energikälla, som kan byggas ut i tillräcklig volym och tillräckligt snabbt är kärnkraft. De ”gröna khmererna” inser inte att kärnkraftsteknik gott framåt och är framtiden för många länder.

De moderna förnyelsebara energikällorna vindkraft och solenergi, som visserligen byggts ut från promille till enstaka procent av energiförbrukningen, de senaste femton åren kan inte byggas ut hur mycket som helst.
Uppgifter från Energimyndigheten säger att utbyggnaden av vind, mer eller mindre har avstannat, eftersom den inte är lönsam.

Ett vindkraftverk har max 20-25 års livslängd. Runt 2020 och framåt kommer allt mer av produktionskapaciteten, att gå åt till att ersätta befintliga vindmöllor.  Hur det kommer att gå med tillväxten är inte svårt att gissa.
Vattenkraft som Miljöpartiet vill skrota med minst 10%, har den fördelen att den varar ganska länge.
 
Att Miljöpartiet inte förstår, är inte förvånande, är att Sverige står inför ett mycket avgörande vägskäl i modern tid.
 
Miljöpartiet som släppts in av Socialdemokraterna i maktens innersta korridorer, håller på att förstöra Sverige.
Detta utnyttjar partiet för att göra allt, för att den svenska politiken även fortsättningsvis skall dikteras av vårdslöshet, extremism, fanatism och utopism. Dessa förödande konsekvenser, som inte Socialdemokraterna har förstått, riskerar att leda till vägar, man helt sonika har svårt att ta in.


Allt detta försöker Per Bolund med sedvanlig miljöpartistisk världsfrånvändhet sälja in, som något som kommer att höja pensionsfondernas avkastning.

Den nakna sanningen är, att han vill börja spela tärning eller poker, med framtidens redan osäkra pensioner. Detta är ett utslag av Miljöpartiets storhetsvansinne.  De vill nå grandiosa politiska mål, vilkas finansiering inte kommer i närheten av att rymmas inom den ansträngda statsbudgeten.
Miljöpartiets extrema migrations politik har blivit regeringspolitik och den är en ekonomisk katastrof för Sverige.


Enligt Miljöpartiet så måste det internationella klimat toppmötet i Paris dec 2015, fatta vår generations avgörande beslut.
Miljöpartiet anser att tiden för misslyckanden och ursäkter sedan länge är förbi. Världens länder måste sluta investera i det som förstör vår planet.
Det är tid för ansvar anser Miljöpartiet. De närmaste 45 åren är avgörande.
Sverige skall tillhöra de länder som inte skyller ifrån sig, istället skall vi kliva fram och bli bäst i världen på miljö?

Kommentar:
Klimatmötet i Paris blir en politisk huggsexa om finansiering och fördelning av utlovade 100 miljarder US-dollar per år – med påstått klimathot som täckmantel!
För det andra så ignorerar Miljöpartiet peak-problematiken och saknar även kunskap kring oljebolagens reserver. Dels kommer utvinningen av fossila bränslen börja falla framöver av ofrivilliga geologiska orsaker. Då kommer priserna skjuta iväg och fossil energi kommer vara en mycket god investering för AP-fonderna. 
Bolagens värderingar är idag baserade på reserver, på de närmaste tio årens planerade utvinning. Det handlar inte om värderingar baserade på fynd man ännu inte gjort. Mänskligheten kommer inte sluta med fossil energi de närmaste 10-15 åren. Ur en börsmäklares placeringshorisont, finns det ingen anledning att sluta med dessa investeringar.

I brist på riktiga och korrekta forskningsresultat, som kan säga något om framtiden, har klimatfrågan tagits över av gröna politiker och miljöaktivister.
 
Vetenskapen har satts på undantag. Allt prat om klimathotet är för allvarligt, för att skötas odemokratiskt. Likheten med den extrema miljörörelsens dröm om Global Governance är slående.
Ett bindande klimatavtal i Paris kommer att inkräkta på den nationella suveräniteten. Makten blir mer otydlig och det politiska ansvarsutkrävandet blir svårare. Samtidigt finns fortfarande inga klara belägg, för att koldioxiden orsakar någon farlig höjning av den globala temperaturen.  
Att Sverige skall gå före med omfattande nedmontering av effektiv energiproduktion till stora samhällskostnader tillfredsställer inget annat än den hybris som stavas moralisk stormakt och de gröna khmererna - Miljöpartiet!

Det inte Miljöpartiet begriper är, att politiker inte skall leka ”börsmäklare” med andras pengar. Det slutar så gott som alltid i katastrof.

Om Miljöpartiet vill leka ”riskkapitalister” är farorna för huvudlöst slöseri ännu större.  

De negativa följdverkningarna, är skadliga för samhället i långt större utsträckning, än att det utvecklas i rätt riktning.
Miljöpartiet är ett farligt parti som inte har någonting i en regering att göra. Att övriga partier låtit detta lilla extremistparti få så stor makt är inget annat än skamligt och bedrövligt.
Miljöpartiet är det parti som ställer till allra mest skada för landet.


Patron Persson snodde mina pensionspengar. Miljöpartiet snor era.
Trodde ni som arbetar nu och är 35, att ni skall få någon pension?
Lurad var jag och lurade blir ni
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar