lördag 13 januari 2018

Det har runnit över i Sverigebägaren!

Något har hänt i Sverige de senaste 6-10 månaderna. Folk är arga rent ut sagt, förbannade av att bli behandlade som idioter av politiker och MSM och hur det ser ut i Sverige. Många har insett att Sverige driver redlöst! Det finns ingen som styr Sverige – politikerna befinner sig i en värld, där de inte har mandat att agera som de gör.
Varför har det blivit så här?

Vi får backa tillbaka till den 14 december 1989 när Invandrarministern Maj-Lis Lööw i riksdagen berättade om det beslut som regeringen fattat som man numera kallar för Luciabeslutet.
Lööw: ”det svenska flyktingmottagandet befinner sig i en kris”. För år 1989 uppgick antalet asylsökande till 29 000 personer. Lööw konstaterade att vi har nått gränsen för vad vi klarar av.
Luciabeslutet innebar i korthet att uppehållstillstånd i stort endast tilldelas konventionsflyktingar och de med särskilt starka skyddsbehov. Exakt 28 år senare, säger Magdalena Andersson samma sak. Sverige har under dessa 28 år, delat ut ofattbara 1 920 587 uppehållstillstånd.

Den stora boven att Luciabeslutet revs upp är Bengt Westerberg. Han tvingade Carl Bildt att riva upp beslutet och den ersattes av ”den humanitära flyktingpolitiken!”

Den politiken blev inledningen till den vansinniga fåra, där vi nu befinner oss i och inte kommer att kunna ta oss ur inom överskådlig tid. Om inte beslutet hade rivits upp, hade Sverige idag, sannolikt haft samma nivåer som våra grannländer. Skulden för att det ser ut som det gör idag, kan vi lägga på Bengt Westerberg!

Moderaternas minne är kort! Den av Aftonbladet kallade landsförädaren Carl Bildt vurmade för invandrare och minoriteter någon gång 1985-88, där han påpekade att moderaterna i valet 1973 angrep sossarna för främlingsfientlighet, när de sade att de ville skydda den svenske arbetaren från arbetskraftsinvandring. Bildt sade också, att han trodde att invandrare skulle bli moderater, eftersom de varit så företagsamma och entreprenöriella att de tagit sig hit. Har vi hört detta ”rapas” senare?

Bildt är av samma skrot och korn som Reinfeldt och Kristersson som tidigare uttalat sig för fri eller nästan fri invandring.

Lika stor skuld kan läggas på MSM och bildandet av åsiktskorridoren av mediabaronerna. I början av 90-talet började denna korridor och när Expressen presenterade artikelserien ”Svart på vitt” – ”Kör ut dem! – ”Så tycker svenska folket om invandrare och flyktingar” fick chefredaktören Erik Månsson gå omedelbart.
Bland politikerna var det Folkpartiets Mauricio Rojas som fick gå och han anklagades för att vara främlingsfientlig och han förföljdes när han avslöjar innehållet i en BRÅ-rapport. ”Brott bland svenskar och invandrare”. Den visade att invandrarnas generella överrepresentation när det gäller registrerad brottslighet ligger på lite över hundra procent. För grövre brott, exempelvis mord, dråp, misshandel mot obekanta och våldtäkt, är siffran 300-400 procent.

Förstår inte journalister och politiker att dom idag har förlorat tolkningsföreträdet om vad som händer och sker i Sverige. Just nu ägs detta av folket på internet, det är decentralisering, där ingen riktigt kan kontrollera vad som är trendar och blir viralt. Google, Youtube, Facebook och Twitter är giganterna som kontrollerar detta.
Diskussioner på
nätet är i sin essens demokratiskt. Alla får delta och ingen blir exkluderad. Etablissemanget hatar vad som skrivs på nätet. Nu vill man införa begränsningar i yttrandefriheten. Det är ett tecken på att etablissemanget är skrämdaoch vill ha kvar sin makt, för sig själva. Många ser det inte som ett friskhetstecken på god utveckling och ser fram emot raserande av den rådande samhällsstrukturen som bara förstör vårt samhälle med skräpideologi och korkade normer.Svenskarna får nu skörda för denna vansinniga invandringspolitiken. Vi ska jobba till vi är 75, för att vi blir äldre är argumentet. De senaste siffrorna visar att det kommer fattas 200 miljarder till välfärden, bara inom några år. Även om Sverige skulle förbli i goda tider, så kommer detta inte klaras av, utan att genomföra enorma skattehöjningar. Om Sverige skulle hamna i en kris likt 90-talet så är det väl mer eller mindre kört med välfärden i detta land. Vi har varit där förr. 1992-94 Då "lånade"(Göran Persson) man större delen av 4:e AP fonden för att finansiera exakt samma sak som även nu är problemet, invandringen. Så i stället för att lösa problemet permanent med stopp för invandring och repatriering av kriminella och bidragstagare kommer man ”suga” ut mer från den etniskt svenska befolkningen. Allt går ut på att vi ska försörja människor som aldrig någonsin kommer att bidra med någon ting. Detta kommer sluta mycket illa.

Foliehatten upplever att dom flesta har vaknat och vet att MSM och politiker har ljugit för dom. Ilskan man ser och hör bland oss vanliga hederliga svenskar är inget som man hörde ens för 6 månader sen. Folk vid fikabordet på jobbet deklarerar öppet att det blir SD i nästa val, utan att känna någon skam eller rädsla för det.
Det finns en bekant dynamik i det där. Först förnekar man att man blivit lurad, sedan försöker man skämta bort lite grann -- inte ta det på allvar. Sedan kommer ilskan. Och hur ska det kanaliseras?
Bara för några år sedan stod politikerna i kö, för att vi behövde invandring för att klara pensionerna när 40-talisterna gick i pension. I stället blev ungdomsarbetslöshet en valfråga och nu ska pensionsåldern höjas och det saknas 200 miljarder till välfärden.

2 kommentarer:

  1. Vill bara korrigera att från 1989 till 2018 är de 29 år. Inte 38! Och då blir antalet beviljde än värre per år.

    SvaraRadera
  2. Helt rätt! Man kan undra om man kan räkna! Ändrar. Tack!

    SvaraRadera