onsdag 3 januari 2018

Kan man lita på Moderaterna?

Det är en chimär att Sverige minskat invandringen som Stefan Löfvén har försökt att lura i oss. Trots hans prat om ”stängda gränser” blev just bara prat! 135459 för 2017 är katastrofala rekordsiffror som har tillkommit under Löfvens rödgröna- och feministiska regeringstid, förarbetad av den moderatledda Alliansregeringen.
Bara några dagar tidigare tydliggör Ulf Kristersson i sitt nyårstal att M hellre låter Sverige gå "käpprätt åt skogen" än att prata med SD. Det finns publicerats en gammal bild på en artikel från Ulfs tid i MUF, där han propagerar för öppna gränser. Trovärdighet noll nu. Ulv i fårakläder med kluven tunga är vad han är! Ulf vilket kappvändande och totalt oseriöst! Det finns ingen som helst seriositet i Ulfs utspel. Gång på gång har M tjatet om, "icke fungerande integrering" och gång på gång samma usla lösningsförslag: sänkta löner och "avreglerad" arbetsmarknad. Får de (mot förmodan) makten, kommer den okontrollerade massinvandringen fortsätta som förut och landet går ännu snabbare mot sin ruin.
Det spelar tydligen ingen som helst roll för Ulf, att det kommer att gå riktigt käpprätt åt skogen för Sverige, bara han slipper att ha något slags samarbete med SD. Detta är det viktigaste av allt. Här är 7 klövern verkligen ståndaktiga och mycket rädda för att rasistkortet ska dras fram. SD tjänar förstås på denna galenskap, men samtidigt finns det många hjärntvättade väljare som inte kan se skogen för alla träd. SD kan utan vidare hela tiden upprepa innan valet: "som närmaste hantlangare till Reinfeldt är Ulf lika ansvarig som sin tidigare boss för den totalt misslyckade politiken, att locka hit all världens lycksökare!"
 
Kan det här citatet belasta M och Ulf likt tidigare exempel om det används emot dom och honom på rätt sätt? Kan det göra att väljarna återigen flyr från M?
Reinfeldt: Öppna era hjärtan!
Kinberg Batra: Stockholmare är smartare än lantisar.
Kristersson: Fri invandring och öppna gränser! Sverige kan gå käpprätt åt helvete på grund av massinvandringen, men vi kommer aldrig samarbeta eller samtala med S
D. Kan dessa tre uttalanden få samma effekt och dra ned M kraftigt i skiten och förlora väljare i massor återigen?
 
Egentligen sitter Ulf i en rejäl knipa. För lyssnar man riktigt noga på vad han säger, inser man att han egentligen skulle vilja säga:
Öppnar jag för samarbete med SD så är vi(M) rökta på den delen av M som ogillar SD. De flyr till centern som vi såg under Kinberg-Batra. De som avskyr samhällsförändringen travar sakta mot SD, eftersom de blir mer och mer exponerade, dessa vill jag bromsa och locka tillbaka många gamla moderater, så måste jag positionera mig, så långt i den riktningen som möjligt.
 
Invandringen är SD:s kärnfråga, så det är svårt hitta något annat som har bäring för folket. Är PK spöket som hägrar än, hade de inte stigmatiserat SD så hårt, så hade det inte varit några problem att samarbeta inom flyktingområdet, nu har M satt sig i den här sitsen och fler och fler blir djupare fäst och engagerad i SD, än vad de annars hade varit. Kommer se ut såhär till valet? Låsta positioner och för mycket att riskera. Se skådespelet för vad det är, handlar om skrika högst i mediebruset.
 
För många är Ulf tal ingen överraskning, eftersom han varit delaktig i den politik som fördes under ”Fredrik den store!” Fast många är förvånad över att Ulf och M är så transparanta redan nu, att man erkänner att man skiter i Sverige hellre än att ens samtala med SD och att det kommer gå åt helvete och problemen kommer eskalera. Man gör en tidig Reinfeldt, för att vara säkra på att inte få någon makt i höst heller.
 
Stefan Löfven har åtskilliga gånger gjort det helt glasklart att han inte avgår, även om Alliansen blir större i höst vid valet. M och Ulf har gjort det lika klart att de inte tänker samarbeta/samtala på något som helst sätt med SD. Detta gör i realiteten att Alliansen endast kan regera vid egen majoritet (50+%), vilket inte kommer att ske.

Om vi leker med tanken att Stefan går med på att avgå, om
Alliansen blir något större än de rödgröna då? Då har vi ett M som lovat en invandringskvot på 30.000/år plus anhöriga, dvs x 3 =90.000/år. Samma M ska förhandla om dessa massinvandringssiffror med öppna gränserpartierna C och L, vilket kommer skjuta dessa redan enormt höga siffror till bisarra nivåer.

Tror man att det ska bli någon som helst förändring genom att bara byta regering hösten 2018, så har man inte förstått någonting. Det är samma folk i M nu som under Reinfeldts tid 2006-2014 då Alliansen släppte in nära 900.000 ekonomiska migranter som
till större delen lever på bidrag och många vill krossa den kristna sekulära världen och införa sharia. De är inte flyktingar.

Det enda som är sämre än dagens regering är dagens MSM och SVT. Enligt de, har vi aldrig känt oss så trygga, haft det så bra och kommuner klagar på att de inte får tillräckligt många invandrare?
Tänk om de kunde granska Löfven/Wallström med samma iver som de granskar Trump. När Trump pratar om den starka kylan i nordöstra USA och skämtar om, att man kunde behöva lite global uppvärmning, så får DN det till att han hånar klimatrörelsen. Och när han skämtar om, att han har större avtryckarknapp än Nordkorea, så tar Expressen det som att det sitter en tioåring i Vita Huset. Det är synd om MSM och SVT!
 
Tänk om vi hade politiker som varit mer rimligt funtade, så hade vi haft en normal invandring, invandrare hade varit bättre integrerade, inga NO-GO-zoner, social stabilitet, dramatiskt mindre kriminalitet, skolan hade inte flummat iväg till det negativa som idag, skatterna lägre, bättre energipolitik, bättre representativ demokrati, god ton i samtalsklimatet, neutral politik i SVT/SR!
Men nu har politikerna prioriterat sig själva och polariserat samhället, genom att dela upp samhället i de goda och de onda i samtalsklimatet. Vapendragarna MSM och SVT har även de blockerat den goda tonen och förstört samhällsdebatten.

2 kommentarer:

 1. Tack, för en som vanligt initierad text.

  SvaraRadera
 2. Mitt svar på rubriken är: NEJ!
  Snacka är gratis, ord kostar inget. "Verkstad" är vad som räknas.
  Kristersson kommer, är jag övertygad om, att fortsätta Reinfeldts politik med öppna gränser om han till äventyrs kommer i maktställning.
  Rödtoppen vill väl lite inflytande hon också?
  (c) är ett genuint politikst opålitligt parti, L nästan lika mycket..
  Vad återstår?

  SvaraRadera