lördag 20 januari 2018

Elev till lärarvikarie – sug kuk, din hora!

För cirka en vecka sedan kunde vi i Expressen läsa om Rebecka Rafael som hoppade in som lärarvikarie, för att få nyttig erfarenhet. Men efter påhopp från en elvaåring i södra Malmö, har hon tappat lusten. Hon hade planerat att undervisa i engelska och religion i gymnasieskolan. Men nu har hon tänkt om. Jag vill inte bli lärare längre.

Elvaåringen sparkar henne på smalbenet och tilltar henne med:
Ät bajs
S
ug kuk, din feta hora
Kolla, horan gråter

Med tanke på att hon själv gick i grundskolan för bara 10 år sedan, är det märkligt att hon blir så chockad över beteendet bland dagens
elever. Det var inte precis på 70-talet hon gick i skolan själv, i så fall hade man förstått chocken. Om man ser på TV4 inslaget, har hon dessutom varit medveten om problemen, kursare har hoppat av osv. Nu drabbade det henne själv och då passar inte lögnen längre.

Visst är det synd om Rebecka, men säkert ett välbehövligt uppvaknande och vi behöver alla ett ordentligt uppvaknande, men de som verkligen behöver vakna är politikerna. Sverige var för ett civiliserat land, där elever respekterade lärarna. Hennes chock och upplevelse visar verkligen svenska skolans förfall. Vissa tycker att hon borde ha förväntat sig detta, i en svensk skola!
I invandrartäta områden är skolorna i kaos varenda dag. Elever slåss, skriker, knuffar, säger, hora, jag ska döda dig och flickor riskerar att bli indragna på en toalett och bli våldtagna. Svenska regler och lagar gäller inte i de här områdena, utan det är ett klantänkande, en kultur som är bygd på styrka och det finns ingen rättvisa.
Är vi alla skyldiga? De skyldiga är de som år efter år röstat för mångkultur, men framför allt våra politiker som bara pratat och pratat och inte gjort någonting. Vem minns inte Fridolins löfte om att fixa skolan på 100 dagar!
Varför har Finland bättre skola än Sverige? Här kan du läsa varför!

Svenska politiker
vill inte ta tag i skolan. Inte åtgärder vidtogs, när vi började märka, att skolan gick åt fel håll. Skolverket är politiskt styrda och det är därifrån allt skit kommer. Kommunalisering, skolpeng, inkludering för alla, tanken att elever ska lära sig själva, är tankar som har spridit sig som cancer från skolverket ner till lärarutbildningarna och sedan till skolan. Som tur är, så ser många lärare, att allt detta har skadat skolan, men vi är bakbundna av politiker som inte vill erkänna att de senaste 30 åren har varit ett enda stort misslyckande.
Varför kan man undra? Dumskallar är enklare att styra än intelligenta personer med integritet. Vi som förstår helheten kallar detta socialismens rätta ansikte.

Foliehatten pratar om flumskolan, den borde ha kvävts i vaggan på 70-talet. Situationen vi nu befinner oss i, där en 11-årig skitunge kan mobba sin lärare, borde aldrig ha fått uppstå. Alla från V till M, såg situationen förvärras, utan att någon försökte ingripa. Skadan var redan gjord, innan det blev ett verkligt problem med invandrare. Ingen är egentligen speciellt förtjust i bristen på disciplin i skolan. Förändringen skedde inte över en natt. Att en lärarinna idag kan räkna med att bli nedsparkad och bli kallad fet hora är något politikerna, gradvist har accepterat.
Det kommer bli svårare och svårare för verklighetsförnekarna att lura sig själva, desto mer som samhället fallerar. Idag är det, egentligen, en väldigt liten klick (de flesta hemmahörande i Stockholm) som är så pass privilegierade, att de aldrig kommer i kontakt med den verklighet vi andra måste leva i varje dag.

Ingen tror att MP och V-människorna kommer att omvärdera sin övertygelse, om att den svenska skolan är bra. Det finns liksom alltid ett ologiskt svar som kan förklara alla deras ologiska problem. Om invandrarslynglar kallar lärarna horor och slår eleverna, måste det såklart bero på att han varje dag måste leva under den tysta ”rasistiska” kultur som råder.
Rebecca talar inte ens bra svenska. Dialekten är en typisk Rosengårds-skånska som verkligen borde tvättas bort, om hon tänker om och vill bli lärare.

En majoriteten av befolkningen baserar sin verklighet, på vad som står i tidningarna och vad som sägs på nyheterna, istället för att faktiskt själv titta på och reflektera över vad som händer framför näsan på dem.
Hur kan någon frivilligt bli lärare idag? Det saknas 70.000 lärare och det kommer knappast bli lättare i framtiden.

Om inte politikerna tar itu med problemen, kommer det nog att sluta med att vi får bedriva undervisning på ett flertal olika språk i Sverige (finns redan förslag på detta för de ensamkommande). Det är inte så konstigt att det ser ut som det gör i Sverige och politikerna är inget undantag! Vad Sverige skulle behöva en förmyndare / god man som tillvaratar våra intressen
Foliehatten föreslår Donald Trump - då blir det fart på Sverige och inte minst MSM och SVT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar