onsdag 10 januari 2018

MP vindflöjlarnas parti slås för sin överlevnad i valet 2018!

Att det inte går så bra för MP just nu, är tydligt. När MSM och till viss del även SVT, tog sin hand ifrån MP i samband med att Mehmet Kaplan kom ut som islamist, istället för feminist, så sjönk partiet kraftigt i opinionen. Efter uppgörelsen med S om de s.k. ensamkommande, har partiets förtroende sjunkit ännu mer. Nu när MP också förknippas med pedofili, så kanske trovärdigheten är så låg, nog att förpassa partiet utanför riksdagen.

Baksidan av MP:s problem är väl att dess väljare måste ta vägen någonstans. Om det blir till FI eller V, är frågan! Trovärdighet är enligt socialisterna ett reaktionärt koncept som aldrig har anammats av en central påvekommitté och därför inte är tillämpbart. När en MP-väljare "tänker", lita aldrig på någon som är trovärdig, för det är hemliga nazister, eller t.o.m. otäcka företagare, som står bakom sånt!
MP livnär sig på att hjärntvätta blivande 18-åringar inför valet 2018 och partiet anser, att allt vad en 18-åring behöver, är MP:s politik - klimatet och köttätandet! Foliehatten har via mail från föräldrar(förbannade) som har ungdomar som går i gymnasiet att enbart MP och C har besökt deras skolor. MP förväntar sig kanske, att med de unga ”vilsna” rösterna, att de går rätt säkra över riksdagsspärren.

I SvD finns en artikel med den spännande titel, ”Kalabaliken breder ut sig i Miljöpartiets riksdagsgrupp”,  och DN är inte sämre med ”Partiet visar alla tecken på att vara i kris. ”
Vad som händer nu, är att den politiska verkligheten drabbar samman med den "gröna ideologin" och då uppkommer mycket friktion mellan paritets maktmänniskor och deras idealister. Det är bara luta sig tillbaka och njuta av skådespelet, för här finns nästan bara vinnare!
Det verkar som om MP kommer att satsa på klimatfrågan som sin viktigaste valfråga. De har insett att invandrarfrågan är körd. I en ledare i Bohuslänningen hittar vi detta:
”Tvivlande svenskar kan inte undgå tanken att statsministern innerst inne inser att öppna gränser för folk med icke västerländska värderingar varit Europas största politiska misstag i modern tid. Politiken har påtvingats oss av EU och våra senaste regeringar. Statsministern befarar nu att medias stöd för politiken inte övertygar väljarna inför kommande val. Därför tvingas han till omvändelse under galgen genom att skjuta en minister framför sig, så han själv slipper krypa till korset.”

Med den debattartikeln i
Metro som Isabella Lövin och Gustav Fridolin skrev häromdagen, ser den ut att vara ett avstamp inför valrörelsen.
De skriver: ”Miljöpartiets viktigaste vallöfte uppfylls när klimatlagen införs, en lag som binder Sverige framåt så att vi uppnår nollutsläpp år 2045. Men det här är politik som de andra partierna vill stoppa, skära ner och prioritera bort.”

Det måste vara mer än en rejäl kalldusch för MP, när Merkel nu förhandlar om en ny regering i Tyskland. Det tidigare målet att minska koldioxidutsläppen med 40 procent till 2020 bedöms av Merkels kristdemokratiska union och Socialdemokraterna inte vara rimligt. Tyskarna har tydligen vaknat upp ur sin Törnrosasömn. Kommer de svenska väljarna också att göra det och inse idiotin i MP:s politik?

Man kan undra varför det är tillåtet för politiker att ljuga friskt. I deras artikel talas det om att väderrelaterade katastrofer skulle ha ökat med 46 procent sedan år 2000, vilket inte stämmer överens med verkligheten och den finns redovisat i The Lancet!

För de klimattrogna på SVT och TT var givetvis Lövins och Fridolins artikel ”mumma” och de nappade rejält.
”Kraftig ökning av extremväder” var katastrofrubriken!
Någon lat journalist på TT tittade bara på sammanfattningen, lade till att det skulle vara en jämförelse mellan två olika år, vilket det inte är och lyckas dessutom skriva fel år, dvs att det skulle vara en jämförelse mellan åren 2010 och 2016. Sedan skickade de ut sin artikel. Antalet extrema väderhändelser ökade med 46 procent mellan åren 2010 och 2016. Förra året registrerades 797 extrema väderhändelser i världen.”
SVT, SR och DN lyckades tydligen att i alla fall inte öppna artikeln i The Lancet eftersom de fick med att året som står i sammanfattningen är 2000 och inte 2010. SvT och SvD kopierade bara uppgifterna ur TT:s artikel rakt av, utan att faktagranska något överhuvudtaget. Inte undra på att de som vill få korrekt info, väljer nätet istället!

På Facebook skriver Greenpeace att de senaste orkanerna i USA, är ett bevis på att våra utsläpp har förorsakat klimatförändringar som alltså påstås orsaka orkaner. En massa hjärntvättade människor kommenterar och säger sig ha övergett bilen och cyklar. Och ”klimatsmart” är ledordet. Foliehatten funderar över vilken sorts indoktrineringskurs som våra klimatjournalister har gått för att strunta i sin faktagranskning? Kan det vara journalisthögskolorna?

Foliehatten tror också att allt ljugande om katastrofer som Public Service kör med, skapar fler skeptiker än troende. De flesta är helt enkelt trötta på, deras eviga malande om hur illa det är ställt med klimatet, samtidigt som det mesta är som vanligt,
God, men ingen rekordskörd, av säd i Skåne, trots en kall vår, blötan har dock ställt till det för potatisodlarna och den kalla våren försämrade äppelskörden. Vilka klimatslutsatser drar skånska bönder av detta blandade resultat? Knappast något alls. Det tillhör en jordbrukares vardag att vädret varierar år från år.

På Twitter för någon månad sedan länkades det till en mycket hyllad artikel, där Malena Ernman skriver: ”Världens mest respekterade klimatforskare säger att havsytan kan stiga sex till nio meter med 1,5 graders uppvärmning.”
Det framgår inte vem ”världens mest respekterade klimatforskare” är!

I Metro artikeln skriver Lövin/Fridolin om en klimatlag. Riksdagen har beslutat om en klimatlag med överväldigande majoritet. Sju av åtta riksdagspartier stod bakom. Bara SD var emot. Klimatlagen började gälla 1 januari i år, så från och med då kan vi se fram emot att få mycket bättre klimat i Sverige. Och fy på sig SD som inte vill att klimatet ska bli bättre! Kan det vara så, att SD är de enda som har något förstånd, om vad det handlar om?
Tydligen har de andra det inte, för de har tyvärr glömt att fatta beslut om lagändringar som är nödvändiga, för att nå målet om 100 % förnybar elproduktion till 2040.

De har inte insett att naturlagarna, framför allt termodynamikens huvudsatser, som hittills inte tillåter sådant som förnybar energi eller energiproduktion. Ja, dessa gammalmodiga, för att inte säga reaktionära, naturlagar säger till och med att energi inte kan produceras alls, utan bara omvandlas mellan olika former. En av dessa former är materia, vilket visas genom världens mest berömda fysikaliska formel, ursprungligen framtagen av Albert Einstein för mer än 100 år sedan.
Detta att materia är en form av energi används i kärnkraften, ett av dessa energislag som MP och andra, i sin stora vishet, har insett att vi så snart som möjligt måste göra oss av med.
Problemet måste naturligtvis åtgärdas så fort som möjligt! Riksdagen måste omedelbart och helst i stor enighet, fatta beslut om att naturlagarna ändras så att förnybar energi blir möjligt! Undrar vad SD kommer att säga?

Ett problem med begreppet förnybar elproduktion, är vad det egentligen betyder. Är det själva elen som ska förnyas, så ordnas det lätt med en omformulering av termodynamiken, så denna energiform kan förnyas utan energiförluster. Är det materialet i kraftverken som ska vara förnybart, behöver dessutom riksdagen fatta beslut om att material som betong, stål, koppar, kvarts och glasfiber i fortsättningen odlas fram och inte produceras i en kedja från brytning av råmaterial i gruvor till produktion i industrier. Eftersom också detta handlar om sociala konstruktioner, som allt annat, behövs det bara, att vi alla är överens att det ska vara så.

I dagens värld är det så dumt ordnat att solpaneler inte producerar när det är natt och producerar mindre när det är mulet. Vindkraftverk producerar inte när det är vindstilla och måste stängas av om det blåser för mycket. Det är obegripligt att vi människor fram till nu, har kunnat enas om, och tro, på en sådan dysfunktionell ordning. Det kan nog vara så, att det är sju riksdagspartier som står bakom detta! Är det inte så att dessa partier bestämt att solpaneler och vindkraftverk alltid producerar oavsett tid på dygnet eller väder. Varför ska sådana bagateller som natt, moln och vindstilla hindra den nödvändiga omställningen till det förnybara Sverige?
Foliehatten vill påpeka att han inte nödvändigtvis är helt allvarlig i det han skriver. Det allvarliga är att en majoritet av riksdagsledamöterna har åsikter som bara fungerar, om det Foliehatten beskriver ovan faktiskt vore möjligt.

Med denna ironi blir idiotin kring klimat och energifrågan glasklar. Om det är något som borde vara förnybart, så är det våra politiker. En helt ny generation som förstår, att verkligheten är materiell och att det är den vi lever av. Det är endast när vi förstår detta som vi kan utnyttja den. Idealism tillhör de naiva och förmågan att förstå fysik, tillhör de begåvade.
 
Lövin kallar det olagligt att inte följa klimatlagen, men det kan inte vara olagligt att inte följa lagen eftersom det inte finns någon påföljd om ”kommande regeringar” inte följer lagen. Lagrådet spolade lagen av det skälet, men det struntade riksdagen i. Lövin har också påstått att klimatlagen är bindande för kommande regeringar. Struntprat. En riksdagsmajoritet kan när som helst upphäva lagen. Lika lustig är energiöverenskommelsen, då alla vet att det är en praktisk omöjlighet att nå målet till 2040 eller är det bara en minoritet i riksdagen som fattat det. Politikerna lider av hybris (att vilja efterlikna och/eller överträffa gudarna inom grekisk mytologi) om de tror att man kan styra över klimatet. En klimatlag är väl det hittills dummaste som politikerna har hittat på.
Mot den bakgrunden får vi nog snart se en lagstiftning som ska ändra på naturlagarna. Varför inte redan till 2025. Vi måste ju gå före i lilleputtlandet Sverige.
 
Klimatet förändras dag från dag, är vad människor tycks tro. Vädret förändras, är olika, varje dag. Det återstår en stor pedagogisk uppgift att förklara, att klimat är medelvädret under minst 30 år.

Det kvittar vilka frågor MP kommer att ta upp i sin valrörelse. De kom in i riksdagen på en lögn, säldöden som var ett virus och inte en miljökatastrof. De kommer att åka ut på alla lögner om invandringen och klimatet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar