måndag 1 januari 2018

Blir 2018 lösningarnas år?

Vi har nu lämnat 2017 bakom oss och 2018 blir ett intressant år. Vi kommer att få ett val i september och våra politikerna har ett stort problem att hantera - invandringen och dess konsekvenser. Trots att motståndet är enormt stort, blir det frågan som kommer att avgöra valet!
2017 har varit ett år med mycket starka och omskakande händelser. En pensionerade domare beskriver en verklighet i Malmö som för de flesta svenskar framstår som en overklighet, men den är högst aktuell. Han skriver i Sydsvenskan:
”Nu, år 2017, har vi sedan länge godtagit att människor i Malmö blir mördade, lemlästade, får sina hem plundrade. Att elementär ordning inte upprätthålles i skolor, på socialtjänstens mottagningar eller ens på sjukhusen. Gator och parker är riskområden för kvinnor och flickor. En nittioåring med rollator blev nyligen inknuffad i sin trappuppgång och rånad. Lastbilar med stöldgods lämnar landet utan kontroll. Skötsamma näringsidkare, antingen infödda svenskar eller invandrare, utsätts för beskyddarverksamhet, det vill säga utpressning, stölder och bedrägerier. De är svikna av samhället. Ge mig en godtagbar förklaring.”


Vems är ansvaret för denna utveckling och vad är förklaringen och vem har ansvaret för dessa mångkulturella fenomen?
Egentligen borde ansvarsfrågan vara högst upp på dagordningen i flera år. Skall bli enormt intressant att se, vilka politiska krafter som tar tillfället i akt och profilerar sig på ansvarstagande. Riktigt ansvarstagande.
Frågan är hur de 7(sju) kommer att hantera denna besvärliga fråga. Hur det än är, finns det idag i riksdagen fram till valet, bara ett av ansvarsflykt obefläckat parti. Alla andra 7(sju) är befläckade av ansvarsflykten. Alla. Så i det påstådda regeringsunderlaget finns en oansvarig Allians och oansvariga partier på vänstersidan. Alla tar för givet att valet kommer att stå mellan en Allians som inte kan ta sitt ansvar och forma en Allians eller en vänster som har visat, att de inte kan ta sitt ansvar.

Regeringen har faktiskt i Regeringsbrevet till Migrationsverket gjort en beställning på fler förvarsplatser och att MV skall föra en nära dialog med kommunerna. Vem tror på denna sagoberättelse?
”Utöver att handläggningen ska effektiviseras ska den också bli mer kostnadseffektiv. Det här sker bland annat genom införandet av ändamålsenliga processer och digitaliserat och automatiserat handläggningsstöd. Regeringen understryker också vikten av ett fördjupat barnrättsperspektiv och att Migrationsverket ska föra en nära dialog med kommunerna när det gäller planering inför anvisning och mottagande av nyanlända för bosättning. Migrationsverket uppdras även att under 2018 öka antalet förvarsplatser. ”

Visst kan man bli frustrerad över att det inte talas om volymer eller repatriering, men det går inte så fort att vända en stor lyxkryssare. Man har ju i decennier lovprisat och krävt ökat flyktingmottagande och mångkultur, då kan man inte plötsligt kräva ett flyktingstopp och börja skicka hem dom som man har lockat hit.
Istället krävs det flera steg, först måste man peka på och erkänna problemen. Det är där vi är nu, allt fler debattörer erkänner problemen, men långt ifrån alla håller med och det lär nog ta ett tag till. När det målet är nått, kommer volymfrågan och tänkbara lösningar att börja diskuteras, man får bara hoppas att det inte är för sent då.
Men vi ska inte vara för kritiska till de som tjatar om problemen, utan att diskutera lösningarna, de är ute på tunn is och måste vara försiktiga.

Vems är ansvaret för att vi har en fungerande polis? Utan tvekan är det Stefan Löfvén som har det yttersta ansvaret. Att sätta Eliasson som chef för polisen är inget annat än ett brott. Eliassons framfart på de tidigare myndigheter borde varit en varningsklocka. Med Eliasson som chef för polisen, ser vi nu konsekvenserna! Vi får inte den polismyndighet vi betalar för. Den är helt politiskt sönderkorrumperad. Det är bara att titta på resursen som läggs på att lösa riktiga brott som dessutom läggs på hög. Man blir beklämd, på vilken resurser som man la ner, på att stoppa NMR:s flygbladsutdelande och demonstrationskaos. Resursslöseriet visade hur ”skitnödiga” sossarna egentligen var, för att bli ersatta på riktigt av något helt annat. Men egentligen kan man betrakta, hela den "nationalsocialistiska" rörelsen som nyttiga idioter åt Löfvén &Co. För dem är bra att ha ett varnande exempel och alla konnotationer från gaskammare och annat att stödja sig på. Efter ett nytt maktövertagande, bör hela extremvänstern dömas till lagens strängaste straff.

Vår store ledare Löfvén förstår inte att Europaparlamentet består av 751 folkvalda ledamöter, varav 20 från Sverige. Löfvén har inbillat sig, att han har en enorm påverkanskapacitet som han tydligt har demonstrerat och ibland med sin trogne vapendragare Morgan Johansson som stöd. Bägge har talat om för EU, vikten av rättvis fördelning av flyktingar.
I FN är Sveriges påverkanspotential givetvis ännu mindre och med Margot som skeppare sned seglas det mer än måttligt dessutom. Margot försökte följa i Palmes fotspår och erkände Palestina. Belöningen blev en palestinsk medalj och att hon inte är välkommen till Israel! Fingertoppskänslan hos S är beundransvärd. Den liknar mest bara hyckleri. Precis som det hycklas med illusionen "Sverigebilden."

Sossarna blygs icke, utan de sjunger globalismens lov och lögnen om Sveriges makt att påverka agendan hävdas oförtrutet från deras håll och inte minst från DN – världsmästarna på feak news! Niklas Ekdal har förkunnat budet om svenskens rätta plats vid någon av de tyngst belastade årorna på det NWO-flaggade galärskeppet Kosmopolitism. De förvillar oss med lögner, påstår Ekdal oblygt, de som talar om att frälsningen inte är kosmopolitisk och global. Brexithäxan kallar han Theresa May och Trump ljuger minst fem gånger om dagen, "Diktaturerna Kina, Ryssland och Iran framstår som balanserade jämfört med Vita Huset".
Att kasta de skyldiga politikerna överbord från lyxkryssaren Sverige räcker inte, det måste städas ordentligt. Flykting gömma aktivister, rättshaverister, batikhäxor, myndighetsaktivister och andra som är längst ner i båten och godhets borrar hål i skrovet, är enkla att kasta överbord. Problemet är de på dom övre våningarna i båten. Flera årtionden har det nu pågått en nyliberal fest på kommandobryggan där ingen har styrt båten. Man har kollat till den lite då och då och styrt efter EU-båtens vågsvall.
Då och då kommer EU-båten med proviant och fyller på barskåpet, så att festen på kommandobryggan kan fortgå. Vad lyxkryssaren behöver är en kapten och styrman som är anti globalister och de måste vara nyktra, för att kunna styra båten.
På våningen under sitter den samlade MSM och SVT i kaptenshytten och snortar tjack och ägnar sig åt sin egen lilla #Metoo-fest i kaptenshytten. Ibland tar sig en festdeltagare sig ut från #Metoo-festen till båtens kommunikationsrum, där man talar om i högtalarsystemen, att "det går bra det här, vi är på rätt väg!" Tydligen avlyssnade Kattis Ahlström detta för hon lovprisade #Metoo på Skansen inför tolvslaget!

Vi behöver en kapten och styrman som kan navigera själva, det är den bästa färdriktningen för en båt i vår storlek och de skall sluta följa EU- och USA-båtarnas svallvågor och de skall istället försöka hitta en egen svallvåg som för oss in i rätt hamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar