söndag 14 januari 2018

Det kan bara hända i Sverige!

Att utse Reinfeldt till ordförande för Trygghetskommissionen (Svensk Försäkring), vars uppgift är att ”ta fram goda exempel på hur kommuner och andra lokala aktörer samverkar i brottsutsatta områden", är inget annat än en förakt mot svenska folket!
Detta är en så kallad oberoende expertkommission har som uppdrag att "analysera utvecklingen av vardagsbrottsligheten" och föreslå åtgärder för att minska kriminalitet och otrygghet i Sverige.

Den här gången är Reinfeldt inte folkvald, så det finns ingen som helst anledning att se honom som en legitim företrädare för folket på något plan, än mindre med det Sverige och människofientliga politik, han har i bagaget. Man undra hur Svensk Försäkring tänker? Är de inte medvetna om, att den mannen tog bort all trygghet i samhället, genom att all välfärd avskaffas. Fel man på fel plats. Nu skall han lösa den otrygghet som själv har varit högst delaktig i att skapa. Känns som en ond dröm man bara vill vakna upp ur.
Försäkringsbranchen som Svensk Försäkring företräder tjänar på otryggheten Reinfeldt skapat. Högre otrygghet, fler försäkringar säljs. Så detta är väl ett tack.

Att de döper det till Trygghetskommis
sionen är bara en dimridå för att förvirra. Lite som förslaget att slopa nät-neutralitet i USA var döpt till Internet Freedom Act.

Det är sånt Reinfeldt älskar. Tror inte han kan låta bli, går sannolikt och myser av att skapa otrygghet under fanan Trygghetskommisionen, förvånar mig inte om det är han som kommit på namnet.

Det påminner på något konstigt sätt om när Mona Sahlin 2014, fick uppdraget som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism. Den utnämningen toppar fortfarande ”Svenska hjärnsläpp”, men Stridshingstens utnämning bör hamna som god tvåa. Hoppas att alla som tycker det landet är fult av märkligheter förstår, att mycket beror på den icke fungerande icke granskande tredje statsmakten – MSM.

Hur ökar vi tryggheten?
Det första vi ska göra är att kasta Reinfeldt i fängelse och visa för nuvarande och framtida politiker att det blir konsekvenser, när dessa medvetet skapar otrygghet, genom sina destruktiva beslut, exempelvis genom gigantiska folkförflyttningar av aggressiva klaner som sedan vänder ut och in på värdlandet.
Ni kanske såg Veckans brott i SVT i veckan. Leif GW tog ett bra helhetsgrepp på gängkriminaliteten, rätt gedigen genomgång, säkert duktigt i underkant, men ändå.
47 st aktiva "klaner/gäng/etniska sammanslutningar" med uppemot 1300 st medlemmar (kärnmedlemmar).

Foliehatten tycker detta med Trygghetskommissionen är mycket intressant och hN tror det har potential för att bli nästa "tafsa-inte"-armband. Batman Reinfeldt verkar patologiskt tänka ut saker som försämrar för etniska svenskar.
Foliehatten blir inte ett dugg förvånad om Barman föreslår åtgärder som gör att etniska svenskar behöver vistas mera i utsatta områden, exempelvis på kvällar. Så att rädslan motverkas hos etniska svenskar, så att dom upplever sig mindre rädda för otrygghet. Batman kan också föreslå trygghetsvärdar på stan, flera gatlampor och rensa bort buskar vid cykelvägar för att förhindra potentiella våldtäktsplatser. Varför inte införa en skatt som etniska svenskar betalar till invandrare, så att dom inte rånar.

Fredrik Reinfeldt, mannen som är otroligt starkt bidragande till att otryggheten i Sverige har ökat gigantiskt under de senaste 10 åren, skall alltså leda ett seminarium om hur tryggheten ökar i Sverige. I dårhuset Sverige är ingenting omöjligt, det visar sig gång på gång.
Lena Melin har i en kolumn kallt Stridshingsten för Batman!
Melin liknar hans nya uppdrag vid Batman, "den superstarka seriefiguren vars föräldrar dödas av en rånare och som därefter ägnar sitt liv åt att bekämpa brottsligheten!
Detta är nog enda gången som Foliehatten ger Lena Melin en riktigt stor applåd!

Glöm inte Batmans gärningar. Han gjorde inget mer än att varna svenska folket vad som skulle komma!
I sitt sommartal 2014 höll uppmanade han svenska folket att välkomna de massiva asylströmmar som förväntades under kommande år.
Svenskarna skulle "öppna sina hjärtan", enligt Reinfeldt, oavsett vad de ekonomiska konsekvenserna blev!
Facit har vi vad som hände 2015. Facit har vi också på hur mycket Batman plockar in till sitt bolag. Över 20 miljoner det senaste året.
Foliehatten uppmanar alla som ser något evenemang som denna person är med i, att ni bojkottar detta. Ännu bättre är om ni sänder ett mail till arrangören och skriver att ni tycker det är en skam att han är med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar