söndag 21 augusti 2016

Idiotin fortsätter med Lövin!

Sveriges vice statsminister och biståndsminister Isabella Lövin har hållit sitt första sommartal som språkrör för Miljöpartiet.
Där säger hon att regeringen ökar sin satsning ”Klimatklivet” till sammanlagt 1,6 miljarder kronor fram till 2020.
400 miljoner de kommande fyra åren!
Isabella Lövin:
”Det innebär nästan en fördubbling. Så att Sverige kan ställa om i grunden.
Klimatklivet är tänkt att stödja lokala och regionala initiativ för att minska utsläpp av framförallt växthusgaser”.

Lövin påstår att klimatet är en av vår tids viktigaste frågor. De satsar 400 miljoner om året i fyra år och kallar det storsatsning.

Lövin måste ha haft skygglappar eftersom Sverige har haft världens renaste luft långt innan MP dök upp.

MP begriper inte att det kommer att behövas satsas allt mer pengar för att klara av statens och kommunernas kärnuppgifter och det kommer ändå inte att räcka till.
Vi går mot ytterst dystra tider och Lövins "nyhet"
1,6 miljarder till ett projekt ingen hört talas om fram till 2020, är bortkastade pengar. Dessa kronor kommer att behövas till annat.

Så hennes tal var inte mycket mer än en irrelevant par
entes.

MP förstår inte problemen i dagens svenska samhälle. Det svenska välfärdssamhället spricker nu. Människor oroar sig över en sjukvård som brister och en polis som inte finns där när man behöver den ... ja, ett sådant samhälle kommer inte att känna något engagemang inför ett språkrör som står och talar om ett koldioxidneutralt Sverige som dessutom inte behöver åtgärdas!

Väljarna kan nu se, att det inte finns någon vettig politik bakom fasaden och då tröttnar de och går hem.

Ett sådant språkrör ter sig bara som verklighetsfrånvänd.

Det man kan undra över är om den rödgröna regeringen tror att vi medborgare är helt obildade eller om de är så dumma att vi går på vad de säger…
Säga vad man vill om ”dåren” Romson, hon lyckades faktiskt engagera väljare.

Torrbollen Lövin må vara fiskeriexpert på
internationell nivå, men har lika mycket utstrålning som en utkastad julgran.
Lövin är inte ett stolpskott som Romson, men det
här talet lär inte lockat tillbaka några väljare. Hon är mer vänster än miljötaliban.

Att sätta sig i en regering med
Socialdemokraterna och tro de skulle få bestämma var extremt naivt. T o m självaste Lena Melin,Aftonbladet har insett att bytet av ett språkrör ingalunda förändrar Miljöpartiets hopplösa läge. Deras vurm för islamism var spiken i kistan.

Det här talet borde användas som sömnpiller åt folk med svårartade sömnproblem, naturligtvis receptpliktigt med tanke på biverkningarna - vanföreställningar och irrationella tvångstankar.

Nä, nån röstmagnet blir hon aldrig, Lövin, trots att hon nog är betydligt mindre dåraktig, än många andra i MP-toppen.


Med sina 2,8- 3,8% de senaste 4 månaderna i väljarstöd och det är självförvållat,  är MP i det närmaste dött som parti.
MP har aldrig behövts! Det är kloka människor som inte har något med MP att göra som sett till att Sverige har ren luft och rent vatten.

Sin arrogans har MP visat, när de stänger ner bygget ”förbifart Stockholm” och att de försökte lägga ner Bromma flygplats, så fort dom klev innanför dörrarna på regeringskansliet.
M
ed sina 5% bemästrade de hela invandringspolitiken.

Miljöförstörare partiet kommer att åka ut ur riksdagen i nästa val och Lövin och Frigolit får bära hundhuvudet.
De har inte fattat att det är väljarna som är deras uppdragsgivare.
MP:s politik är dess undergång, inte primärt deras företrädare, även om dessa självklart inte höjer dem till några högre höjder, tack och lov!

Lövin vill också ha en svensk livsmedelsstrategi och en ny diskussion om arbetstid.
Isabella
Lövin:
Jag tycker det är dags nu, dags att diskutera arbetstid, dags att diskutera hur vi för en bättre balans i livet.

MP vill införa 35 timmars vecka! Arbetstidsförkortning är inte ett budskap till de ansvarskännande medborgarna, utan just till den grupp som gärna är med och medvetet eller omedvetet vill skada landet.

I ett läge när det råder brist på viktiga yrkesgrupper, så kommer förslaget om arbetstidsförkortning, så att bristen på sådan arbetskraft skall bli ännu större.

Undrar om Lövin missat, att det råder akut lärarbrist på många skolor, att det saknas specialistsjuksköterskor och poliser.
Hon verkar också ha missat att byggbranschen inte kan täcka sitt behov utan behöver ta in arbetskraft från Östeuropa.Det här är inte politik - vi kan inte plocka vem som helst. Dessa branscher behöver utbildat folk.

Det är faktiskt rätt skandalöst illa av Lövin i det här läget, att föreslå en arbetstidsförkortning.
Samhälles destruktörerna jublar säkert, men det skadar Sverige.

Dessutom är det mycket märkligt att Lövin tar upp en svensk livsmedelsstrategi. För MP har miljöfrågan länge varit framträdande. Genom sin politik har man har kunnat
dödligt såra, både svensk industri och jordbruk, med allt hårdare miljöregler som försämrat dessa näringars konkurrenskraft.

Det går bra för Sverige just nu säger Lövin 110 000 fler personer har fått jobb och ungdomsarbetslösheten minskar. 13 000 har anställts i skolan. BMI-tillväxten är hög.

Det tar nog inte lång tid att syna Lövin här. Ungdomsarbetslösheten minskar automatiskt, då ungdomskullarna är mindre demografiskt än tidigare.
Att nämna BMI och inte BNP/capita är ett annat exempel på okunnighet/oärlighet.


På 1960- och 70-talen var det självklart att försöka begränsa befolkningsökningen i världen. Nu tycks det av någon anledning ha blivit politiskt inkorrekt att tala om överbefolkningen. Vi uppmuntrar till och med barnafödande och som ni vet släpper människor ut växthusgaser och tär på jordens resurser.

Den växande mänskligheten kräver mat som kan produceras snabbt och billigt, med vilka medel som helst.
I Brasilien skövlas regnskogen för att ge plats åt sojaplantager som ger foder till i-världens grisar. På Borneo hotas de sista orangutangerna av skogsavverkning för bland annat palmolja.

Glädjande nyheter om natur och miljö……
Jättedammen i hjärtat av Amazonas är stoppad!
Efter en 30 år lång kamp för att skydda sitt hem har Munduruku-folket vunnit en avgörande seger.
Bakgrund…..
De kallar den livets flod, Tapajósfloden i hjärtat av Amazonas. Munduruku-folket har levt här i hundratals år, men nu vill den brasilianska regeringen bygga en jättelik damm på floden. Projektet skulle förstöra ett område regnskog motsvarande Gotland i storlek.
Dammprojektet hotar Munduruku-folkets existens eftersom de är beroende av skogen och floden, inte bara för att bevara sin unika kultur, utan för sin överlevnad.
Den omgivande naturen ger mat, dricksvatten, örter och mediciner, och själva floden är en förutsättning för hygien och transporter.
Tapajós-floden är hemvist för många unika arter i Amazonas regnskog. Fåglar, fiskar och däggdjur – arter som enbart existerar här. Även den rosa Amazonasdelfinen och jaguaren, som måste kunna röra sig fritt för att överleva. En damm kommer att spola bort deras paradis för alltid.

Hela Lövins sommartal blir liksom ett självmål och ett pyramidspel av Miljöpartiet.
Att först orsaka alla problem
som Sverige har och sedan börja prata om arbetstidsförkortning och en satsning på ett projekt som ingen vill ha, är anmärkningsvärt.

I själva verket är idag den socialistiska modell som av socialister som gör anspråk på att tala för alla kallas för "den svenska modellen" dödsdömd. En brutal nedskärning av det så kallade
välfärdssamhället
inom en inte alltför avlägsen framtid är nu nationalekonomiskt oundviklig. Sverige kommer helt enkelt inte ha råd att fortsätta på den inslagna vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar