torsdag 29 december 2016

Antisemiten Margot Wallström!

Varje år publiceras Simon Wiesenthalcentret en lista över antisemiter och för 2016 återfinns en annan väl- och ökänd svensk politiker på listan.

Utrikesminister Margot Wallström
får plats åtta. Juryns motivering är:  "För att ha brytt sig mer om terroristerna än offren."

Motiveringen skulle utan vidare också kunna inkludera stora delar av Sveriges politiska och journalistiska etablissemang.
Utan att ta till överord gör stora delar av svensk media och den svenska staten bort sig i vanlig ordning. Faktum är Sveriges riksdag tar Simon Wiesenthal-centret seriöst.

Det är stor humor när det drabbar en toppolitiker i ett parti som lättvindigt kastar ord som fascist, nazist och rasist efter sig. Hädanefter blir det svårt för sossarna att rasistanklaga SD.
Jimmy Åkesson behöver bara säga: "Ni har en bekräftad antisemit i era led"

Att Wallström har utmärkt sig i egenskap av utrikesminister särskilt i Israel-Palestinakonflikten är känt i hela världen. Vem minns inte när Margot i direktsändning påstod att Israel var ansvariga för att Islamska staten slaktade civila i Paris?
Klart hon är antisemit.
 
Ödets ironi kan man kalla det när Wallström samma dag erkände Palestina som självständig stat, befann sig feministern Löfven på knä, med kippa på, i en synagoga under en judisk gudstjänst. Han trodde säkert att han ”gjöt” olja på vågorna.
Istället har den svenska kluvna tungan aldrig visat sig tydligare än då!
Wallströms diplomatiska förmåga kan liknas vid en blind elefant i en porslinsbutik. Man undrar snart var någonstans hon är välkommen?


Nyligen mottog hon den palestinska The Star of Jerusalem, "soldatorden", som ges till "en soldat som har utfört en framstående handling"..


Det är Wallströms enögda stöd till palestinierna som belönas. Nu har hon även "belönats" med en plats på Simon Wiesenthalcentrets antisemitiska topp tio-lista, kanske inte lika ”glassigt”!
Grattis –
Wallström!

Att svensk vänster är pro-palestinsk och de skäms inte för att dra de mest hårresande liknelser mellan staten Israel och förbrytarstater på 30-talet. Margot Wallström verkar således i en lång tradition när hon tilldelas medalj av Mahmoud Abbas och hamnar på en antisemitisk topplista. Det sistnämnda har föga förvånande hamnat i en komplett medieskugga bland svenska mainstreammedier.

På Wallströms senaste Mellanösternresa hade Israel "inte tid" att ta emot henne. Det är ett långt finger på diplomatspråk. Sveriges relation till staten Israel har försämrats avsevärt sedan Stefan Löfvens regering tillträdde och är nu på en sådan nivå att en svensk utrikesminister i praktiken inte längre tas emot.
 
De som kommer ihåg minns säkert att Ilmar Reepalu utsattes för extremt hård kritik från Simon Wiesenthal Center under flera år, cirka 2010-2012. Det skrevs väl en del om detta, men Reepalu hade aldrig några interna problem inom sossarna. Judehat har länge varit helt OK där.

De som är äldre kanske kommer ihåg den långa kärleksaffären mellan sossarna och Yassir Arafat. Vi bokstavligen hällde pengar över honom. Hans stora förebild i livet var Haj Amin al-Husseini, även känd som Muftin av Jerusalem. Denne mufti bodde i Berlin under
andra världskriget och var starkt drivande vad gäller förintelsen. Han var även en av dåtidens ledare inom muslimska brödraskapet.

Att sossarna länge har öppet samarbetat med just muslimska brödraskapet i Sverige via sin organisation "tro och solidaritet" är väl någorlunda välkänt.

Det är helt rätt när man påpekar att " Margot Wallström verkar således i en lång tradition". Sossarna valde sida för länge sen. Kanske tror de att detta på något sätt kommer att gynna dem. Den dåvarande integrationsministern Jens Orback var inne på ett sådant resonemang under regeringen Persson, när han i princip förklarade att om vi var snälla mot muslimerna nu, skulle de behandla oss bättre när de blev en majoritet. Historien indikerar starkt att han har fel.
 
Att media rapporterar om att Björn Söder var på Simon Wiesenthal-listan är helt i sin ordning - det är givetvis anmärkningsvärt när en svensk politiker registreras på deras radar. Men med den logiken så borde det vara desto mer anmärkningsvärt när våran utrikesminister, som dessutom ska in i FN:s säkerhetsråd, hamnar på Wiesenthal-listan.

"Listan är uppenbarligen oseriös." - Utrikesdepartementet.
Undrar om den var lika oseriös när Björn Söder hamnade på samma lista.
Om Wallström är på listan eller ej må vara hänt, men hur detta hanteras av MSM och utrikesdepartementet denna gång kontra Söders placering på den berömda listan är anmärkningsvärt.

Vi har helt klart i kommunistMSM dubbla måttstockar i hur ärendet hanteras i MSM och i departement.
Media verkar undra konstant varför deras förtroende faller, men detta visar ett exempel på varför - man är inte konsekvent. Antingen så har Simon Wiesenthal-listan något slags nyhetsvärde eller så har den det inte. Att ignorera Margot Wallströms plats på listan medan Björn Söder ger krigsrubriker visar bara att massmedia inte är att lita på.

Wallström representerar enbart mygel och hur socialdemokrater genom nepotism och ryggdunkande, ”arselslickande” kan komma till samhällets absoluta toppskikt, utan att vare sig ha utbildning eller fallenhet!

Göran Persson ångrar nog idag att han skickade Wallström i exil för att slippa henne i inrikespolitiken. Den inom partiet märkligt nog populära, kompletta odugling som återkom efter de resultatlösa åren i EU är rent av farlig i sin jakt på personlig makt.

Dessutom lider W
allström av mindervärdeskomplex, då hon känner ett behov att jämföra sig med Carl Bildt. Wallströms försök att leverera den typ av skarpa uttalanden som Bildt faktiskt lyckades med är det som lett till dagens situation då Wallström inte förstår diplomatins spelregler och saknar fingertoppskänsla.

Margot är ingen antisemit, hon är enbart ett av typexemplen i "vår" regering, hur lojala socialdemokrater befordras långt över sin kompetensnivå.
Socialdemokraterna måste blidka sina muslimska väljare. 80% av Sveriges muslimer röstar på S, resterande på V och MP - islamisterna föredrar MP.


Kan man ta en sån här lista seriöst?
USAs regering kom på första plats.
UK Labour partiets ordförande kom på andra plats.
Frankrike som land kom på tredje plats.
Bojkottning av Israeliska-varor kom på fjärde plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar