lördag 14 januari 2017

Vad är sant om Trump och ”hotellrummet” i Moskva?

De som följer media den senaste månaderna har inte undgått att det finns mängder av artiklar om Trump. I svensk media och SVT är de nästan genomgående negativa och där beskrivs den ena historien efter den andra.

Svensk media och SVT har fått epitet ”ljugmedia! Alldeles för många gånger har det avslöjats att man inte kan lita på, vad de skriver utan man får gå till nätet för att hitta sanningen!

Foliehattens uppfattning är att det stämmer mer och mer, att MSM och SVT sväljer allt med hull och hår, helt i avsaknad av analys och källkritik. Dom verkar helt enkelt inte läsa dom rapporter som trots allt publiceras, bara det tjänar deras egen agenda journalistik så att det passar det att sprida ”fakenyheter”, medialt skymningsläge råder.

Anti-Trump
Anti-SD
Anti-Putin
Anti-Brexit 

När man läser alla dessa artiklar börjar man undra över – vad är sant, ren lögn och vad är fake?

Det har nog inte undgått någon och läst "nyheterna" om att Trump kan bli utpressad av Ryssland eftersom de har känsliga uppgifter om honom.
Åtminstone inte på de svenska sidorna vad man kan se.. 

Citationstecken används av samtliga, och SVT&SvD nämner tydligt att trovärdigheten utreds av FBI. Medan DN väljer att skriva att Ryssland KAN ha kommit över information.

Genast infinner sig frågan – hur har man fått tag i dessa känsliga uppgifter.
Har man ”agenter” i Ryssland som kommit över denna info eller varifrån kommer allt detta. Är källorna verifierade? Hur kan MSM känna till att detta dokument kommer från CIA? Eller kan detta vara medvetet från FBI,CIA och CNN, för att sabotera relationerna mellan den nya regeringen och Ryssland?
Noterbart är att Trump inte hade tillkännagivit att han ställde upp i presidentvalet, när detta skulle ha hänt!

Kan det vara så enkelt att många i det gamla etablissemanget har mycket att vinna på dåliga relationer mellan USA och Ryssland. Frågan är om de inte är desperata nu.

För Foliehatten är detta helt relevanta frågor att ställa, eftersom mycket som skrivs om detta är mer än märkligt.


Denna historia är på samma gång så hysteriskt komisk och skrämmande. Trump skulle alltså ha rest till Moskva och hyrt ett rum som Obama tidigare bott i.
Trump skulle sedan ha hyrt in ”galanta damer” som han betalade för att "pinka" i sängen där Obama sovit. FSE skulle ha haft bevakning på sviten och ha allt på bild.

Att en sådan här vansinnig historia om piss och ”damer” ens är med i en rapport tyder väl bara på att de inte har något bättre att komma med. Hade CIA och FBI suttit med en riktig kioskvältare hade man ignorerat en sådant här tips.

Handen på hjärtat och om man tänker logiskt!

Trump ska ha åkt till Moskva, hyrt samma rum som Obama och fru gjort, sedan hyrt prostituerade för att pinka i sängen och sedan suttit och ”mastuberat” till spektaklet.
Hur trovärdigt på en skala från 1 - 10 är detta?


Jag tror att även om det skulle framkomma saker som faktiskt var sant, så är han immun. Media har bränt allt förtroende med sina falska nyheter och ständiga bias mot Trump. Om det var något som avgjorde för Trump så var det nog att folk är rejält less på MSM och att man tänkte: "Om media hatar honom så mycket, då måste han ha gjort nåt rätt i alla fall."

Man kan ladda ner hela historien här: LÄNK 18,6 MB för den som vill läsa mer!
Det som står att läsa i rapporten är alltså följande mycket grova anklagelse.

Trump hatar Obama.
Trump vet att Obama bott i presidentsviten på Ritz Carlton i Moskva.
Trump hyr också sviten.
Trump vill i efterhand förnedra Obama.
Trump hyr in ett antal galanta damer till sviten.
Trumps damer showar och kissar på varandra i sviten framför honom.
Trumps svit är känd för att vara övervakad med kameror.
Trump kan finnas på dessa filmer.
Här finns en bild på sängen som det syftas på i
#pissgate.

Foliehatten anser att detta är årets hittills bästa läsning. Det här är underhållning på hög nivå. Man kan inte tro att det är sant hur den amerikanska underrättelsetjänsten kan ha använt detta som grund. Det är helt obegripligt och så gränslöst amatörmässigt.
Utan tvekan är det här nog en flerdimensionell trollning av högsta klass!

Den som tror på detta kan alltså dra följande slutsats: det finns städerskor, galanta damer, underrättelsepersonal och annan personal på hotellet som kan bekräfta händelsen.

Edit: Det enda som gör mig lite försiktig, är att ryssarna är de ultimata trollen, det är en rysk folksport att förvränga verkligheten 360 grader hos våra grannar i öst. Väst borde ju veta om detta, men alla som levde och jobbade i säkerhetstjänsten under kalla kriget, är väl snart döda eller inkompetenta på grund av ålder.

Först fixar Putin det amerikanska valet, sedan detta.
Var det inte Svensk press som skulle bekämpa falska nyheter? Det som är skrämmande är att alla mediehus vet att det inte är sant, men dem fortsätter pumpa ut nyheten i propaganda syfte.

1 kommentar:

  1. Det jag inte fattar är varför medierna sätter sitt rykte på spel. De har inget att tjäna på ryktesspridning. Sverige röstar inte i presidentvalet. De har däremot allt att förlora för varje gång ryktena visas vara falska så tappar de trovärdighet. Eller är det bara en desperat klickjakt från en döende bransch?

    SvaraRadera