tisdag 31 januari 2017

Förintelsens (o)lika värde!

För några dagar sedan den 27 januari firade vi förintelsens dag. Det är 72 år sedan, som koncentrationslägret utanför Krakow - Auschwitz - Birkenau i Polen befriades.
Detta firades med all rätt på flera håll världen runt.
Tittar vi i backspegeln ser vi att under 1900-talet skedde förintelsen
mer än i Tyskland.
Nazisternas förintelse skedde under en kort period om
drygt 10 år.
Först i slutet av 60-talet började det uppmärksammas vad som hände med judarna under nazisternas tid vid makten.

När man läser den judiske forskaren Norman Finkelsteins bok, The Holocaust Industry, kommer märkliga fakta fram. Norman påvisar i boken hur marknadsföring kring ”Förintelsen med Auschwitz” som fixpunkt blev en industri efter Israels krig1967. För att ge ett förväntat dåligt samvete och övertag i affärsförhandlingar hos icke-judar med antydningar om förintelsen, ledde detta till mycket goda affärer för Israel.

När Israel köpte sex ubåtar utrustade för att kunna bära kärnvapen av Tyskland fick de ubåtarna till vrakpris. Detta är inte unikt utan tillhör spelmönstret. Den israeliske pressekreteraren vid ambassaden i Berlin, Adi Farjon, uttryckte tydligt för ett par år sedan inför en grupp lojala journalister, något som senare refererades i den israeliska tidningen Haaretz:
”Vi vill att Tyskland ska ha skuldkänslor över förintelsen, så att det kan gynna Israel!”

I boken ”The Holocaust Averted” av den likaså judiske professorn Jeffrey Gurock framkommer samma mönster. Hade de judiska lobbygrupper inte kunnat hänvisa till ”förintelsen” hade de behövt hålla en lägre profil. Istället har denna händelse kunnat utnyttjats till max, för att utöka judarnas inflytande över det amerikanska samhället, bland annat för att få USA att stödja Israel.

Man förundras över hur Israel profiterar på ”förintelsen” och dess offer. Här ser man klart och tydligt att den politiska vinningen är som vanligt viktigare än offren! Epitetet”antisemit” utnyttjas flitigt, när det passar den egna agendan. Men hycklarnas dubbla måttstockar tål ingen granskning.
Man får en besk känsla av ”firandet” av ”den enda” förintelsen, att den har utvecklats till en politisk ”förintelseindustri”, med offren som gisslan.

Nu till den stora frågan:
varför vi ständigt bara påminns om nazisternas förintelseläger och folkmord och inte de andras?

Alexander Solzhenitsyn:
”Bolsjevismen begick den största människoslakten genom alla tider. Det faktum att världen är ignorant och likgiltig inför detta enorma brott bevisar att global media är i handen på förövarna.”

Det svenska etablissemanget har helt ”tappat” bort det största folkmordet som genomfördes i Sovjetunionen vid tiden för Hitlers maktövertagande. En av Sovjet framtvingad hungersnöd kostade mellan sju och tio miljoner människor livet i Ukraina. Man blundar också för Gulag-arkipelagens dödsmaskin som arbetade för högtryck främst under 1930-talet och den fanns kvar ända tills Sovjet upplöstes 1989!

I boken The Jewish Century av den rysk-judiske professorn Yuri Slezkine skriver han om det djävulska som inträffade i Sovjet hade en klart etnisk slagsida!

De ansvariga för denna förintelse såg till att så att många som möjligt drabbades av denna terror – siffror på 25-35 miljoner offer nämns ofta – av judisk börd!
Det var etniska judar som styrde över Gulag som med kraft genomförde detta folkmord och de kallades för ”Stalin willingly Executers”.
Den ökända säkerhetspolisen beskriver Slezkine som ”en av de mest judiska av alla sovjetiska institutioner”.

I boken Stalin den röde tsaren och hans hov av Simon Sebag Montefiore finns redovisat varierande intriger, maktkamper, uppkomsten av storskalig förföljelse, skenrättegångar, terror och utrensning som Stalin bedrev under sina 30 år vid makten fram till sin död 1953.

Här kan vi verkligen prata om en förintelse totalt bortglömd och negligerad av det svenska etablissemanget.

Det svenska kommunistiska partiet =Vänsterpartiet har en lång historia med det kommunistiska Sovjet. Så sent som några månader innan DDR:s sammanbrott
var en delegation från partiet i Sverige med i firandet
och hyllandet av DDR 40 års minne!
Huset i Stockholm på Kungsgatan 84 betalades av det kommunistiska Sovjet.
Ungefär samtidigt med VP:s hyllande av DDR 1989 bildas Sverigedemokraterna.

Vänsterpartiet med sin digra och nära samarbete med Sovjet har inte idag på verket partiet trovärdighet. Idag är det stödparti till den rödgröna regeringen och de får vara med och påverka politiken.
Här kan vi verkligen prata om två partier olika värde.

Vänsterpartiets händer besudlade av Sovjet är rumsrena hos socialdemokraterna
Sverigedemokraterna är rasister och rasister enligt Löfvén!
Tala om hyckleri från Löfvén!

Motpol beskriver 30-talet på ett utmärkt sätt:
”Hör ni stöveltrampet? Nej, men om vi ska tro fler och fler medier borde ni göra det. 30-talet är nämligen tillbaka. Åtminstone som politisk floskel och ständig referensram för samhällsutvecklingen.
Det är en del av en desperat propagandamaskin som desperat försöker behålla den makt som glider dem ur händerna. Med alla medel. Fejkade nyheter, faktaresistens och alternativa fakta och allt det där. 30-talet och 1984 mixas ihop till en hemkört-och-päronsoda som ska passa den breda folkmassan tror tyckarna på Söder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar