måndag 14 november 2016

Låt bara kvinnor rösta, män vet inte sitt bästa anser universalgeniet Fredrik Virtanen!

Geniet Virtanen anser att det vore bra och ”historiskt rättvist” att förbjuda män rösträtt eftersom kvinnor inte hade full rösträtt 1921.
Geniets kunskaper om Sveriges historia är skrala. Allmän rösträtt för män infördes inte förrän ett år senare, Män var tvungna att ha fullgjort värnplikten. Detta krav avskaffades 1922 genom ett riksdagsbeslut.

I min enfald trodde jag att genier hade full kontroll på historiska data.

Han påstår rentav på fullaste allvar att kvinnor är ”klokare” än män och att ”alla” skulle få det bättre om det blev olagligt för män att rösta. Vad det handlar om är alltså nån form av kvinnlig diktatur, där män över huvud taget inte ska få vara med och bestämma.

Virtanen:
”Samhället skulle bli vackrare om män fråntogs rösträtten. Vi vet ju inte vårt eget bästa. Sverige­demokraterna skulle då inte komma in i riksdagen, de rödgröna skulle få hela 58 procent och alliansen bara 37 procent, enligt Statistiska centralbyrån. Kvinnor är vänster, män är höger, generellt. Antagligen därför att kvinnor är mer medvetna om förtryck. En kvinna kan lättare identifiera sig med invandrare, fattiga och utsatta. Kvinnor vet hur det är. ”


Virtanen fortsätter:
Män har större problem med
solidaritet eftersom vi haft det enklare. Vi inser inte våra privilegier. Vi blir kränkta om någon tillrättavisar oss.”

Geniet menar på fullaste allvar att Sverige med feministiska inslag skulle få det bättre och att alla problem som Sverige har, skulle lösas omgående, eftersom kvinnor är klokare.

Sverige har idag:
en feministiska regeringen
en feministisk utrikespolitik
en feministisk polis
en
feministisk skola
en feministisk äldrevård
e
n feministisk bygg- och boendemöjlighet
en feministiska assistansverksamhet

Snökaoset i Stockholm förklaras med att det är ett experiment från den feministiska regeringen. Att man prioriterat snöröjning på cykel och gångbanor före gator, förklaras med att kvinnorna inte skall bli blöta om skorna.
I den feministiska skolan är övervägande delen av lärarkåren kvinnor och problemen i skolan förklaras med, att
snart har vi världens bästa skola.
Succén efter Saudiarabien besöket är total för den feministiska regeringen. Saudierna har äntligen fattat att kvinnorna är klokare än män. Efter besöket får  de nu köra bil, resa själva, ha på sig vissa kläder som jeans, prova kläder i butiker och beblanda sig med män på offentliga platser.

Allas vår feministiska utrikesminister skall resa runt i världen och berätta hur kloka kvinnorna är och vilka fantastiska resultat Sverige uppnått med sin feminism.
Inte minst skall hon varna för väst för dom mörka krafterna och motverka dom med ”alla likas värde” och att demokratin måste återvinnas. Succén kommer att bli formidabel för vår utrikesminister!


Geniet anser att vi män inte borde rösta på högerextra partier som cementerar problemen. Geniet anser att problemet är att SD har sina absolut starkaste partisympatier hos män. Men geniet glömmer att kvinnor numera allt mer kommer att rösta på SD eftersom kvinnor alltmer utsätts för olika brott.
Om män förbjöds att rösta skulle inte en enda antifeminist eller nationalist nått makten om kvinnor valt ledare. Det är en strålande tanke.
Den extreme vänsterdebattören Göran Greider skrev i ETC för en veckan sedan, att en röst på Feministiskt Initiativ, trots att han håller med om allt FI står för, är en bortkastad röst. Det drabbar de rödgröna och gynnar Alliansen men allra främst SD, när FI inte når fyraprocent spärren till Riks­dagen.

Partiledaren Gudrun Schyman svarade att kvinnor alltid fått höra att de ska vänta och det måste vara slut med det. Nu är det dags att rösta på FI i nästa val 2018 anser Gudrun. Vi kommer in i Riksdagen eftersom män inte vår rösta!

Om vi följer geniet Virtanens råd skulle:
Mängder av krav på oss män lyftas från ­våra axlar i ett jämställt samhälle.  Men vi är inte så kloka att vi förstår det. Vi förstår inte vårt eget bästa. I svåra fall kan och bör, en domstol omyndigförklara oss.

 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar