söndag 25 februari 2018

F! tar kål på sig själva!

I går på F! valkongress och extra kongress inför valet, valdes Gita Nabavi som ny partiledare jämte Gudrun Schyman. F! är Gudruns personliga lekstuga. Och kommer vara det så länge hon är med. När hon inte är med kommer F!, kommer de att gå i malpåse eller i graven.
Populistpartiet F! destruktiva väg till slutet är intressant att följa. Gudrun valde feminism för att det låg i tiden och 50% av landets befolkning är kvinnor. Trots en enorm uppbackning av kulturvänstern och skyhög mediesupport av kvällstidningarna, slog det fel. Då såg Gudrun möjligheten i att exploatera flyktingsituationen och rasism. F! blev rasifierat och samtidigt tvingades de hålla mycket låg profil, om de fenomen i Sverige som ligger längst från jämlikhet. Nu tycks många lojala och kompetenta ”feminister” känna sig åsidosatta. Det räcker troligtvis, med några få, för att skadliga läckor till pressen blir ett faktum. Bara ett mirakel kan rädda Gudruns populistparti.
 
I fredagens SVT Rapport fick vi se Gita Nabavi den nyvalda partiledaren för F!. När Foliehatten såg denna naiva kvinna i ögonvrån tänkte han automatiskt - ”men stackars naiva lilla flicka.” När Foliehatten tittat på det i repris ser han, att det är en 35-årig kvinna med en flickas förstånd/förståelse. Det relativt intressanta i sammanhanget är SVT-reporterns jobb, till förväxling lik journalistik!
Ett av hannes hennes förslag är: ”Att ingen ska utvisas från Sverige, även om dom är mördare och ska man göra det då ska svensken också utvisas!!!!
SVT-reportern är Pontus Mattsson: ”Men ska
ingen utvisas?
N: Helst skulle jag se att vi har helt öppna gränser. Eh, att vi... att ingen ska utvisas. Men det är ju asså, vi jobbar ju åt det hållet. Eh…
M:Men brottslingar, mördare, Akilov?
N: Ja men i sånt fall så kanske vi skulle utvisa alla som begår brott och alla som mördar och alla som... Hur... vart skulle dom hamna nånstans? Asså det här ju bara för att dom människorna inte är födda här så betyder ju inte det att dom inte är vårat ansvar.”
Foliehatten är helt tagen och förstår inte hur dessa feminister tänker. Nabavi är totalt befriat från konsekvenstänkande, förstår hon ens avlägset vad som skulle hända med hennes egen ideologi? Att den helt skulle raderas ut från den politiska kartan.
Men
F! tänkande är helt i linje med stora delar av sjuklöverns förvirrade ideologiska tänkande, där Lööf intar en särställning. Christer Hallerby, statssekreterare till B Friggebo, 1994 yttrade: "Vi svenskar kan inte hävda en exklusiv rätt till ett så relativt glesbefolkat land." Det var då, det fortfarande gick att hänvisa till att det fanns ursvenskar.

I SVT:s direktsändning kunde vi höra Gudrun Schyman orera:
Män skall inte få löneförhöjningar, förrän kvinnorna i vården är ikapp.
Kött skall förbjudas!
Det är inte fullt nå
gonstans i det här landet, in med mer invandrare.
Avveckla vapenindustrin.
Ekonomi? Allt skall omfördelas från svenska vita män och ges till alla andra.
Är det så att F! vill att alla svenska män skall bli obeväpnade sojapojkar?
Vems ärenden springer F!?
I sändningen sitter F! deltagarna och sjunger invandringens, de rasifierades och de muslimska männens lov, så det enda rätta är väl att de lämnar över hela partiet åt riktigt hårdkokta muslimska män. De kvinnor som är kvar i partiet borde sedan vara enbart rasifierade och klädda i burka. F! är verkligen ett praktexempel på att svenska högutbildade kvinnor inte kan leda Sverige. Det blir för abstrakt och markkontakten är lika bra som hos ett UFO. De trasslar in sig i högtravande argument som i praktiken leder till sånt här tjafs. F! borde byta namn till ”kackel” i grönsakslandet.

M
P var på god väg åt det hållet, men av någon anledning stoppades överlämnandet. Man kan tycka vad man vill om MP, men de hade kunnat bli det första parti, att på riktigt stå, för sin muslimska värdegrund.

F! är ett parti är på väg att ta kål på sig själv och de försvinner snart. Klart så länge Metro håller dem om ryggen, kan man inte vara riktigt säker. F! är definitivt på väg att ta steget som i deras ögon är den enda rätta. Det är februari nu. Ett enormt internt kacklande och bråkande om hudfärg kommer att sippra ut under våren. De vita F!kvinnorna på Södermalm, måste se upp. Snart kommer ren och skär rasism att gälla i F!. Schyman är förstås undantagen!
Oavsett vad man tycker om F! eller andra partier, så är det för många som ställer upp i riksdagsvalet och som kommer in. Vårt valsystem är i grunden gjort för högst 5 partier och nu är det 8 plus en massa tramspartier precis nedanför riksdagsspärren. Alla partier måste rannsaka sig själva om de behövs eller inte. Då försvinner tramspartier som F! -
automatiskt, eftersom de inte passar in under någon av de partiblocken.
Minst 25% av befolkningen är totalt från vettet. De måste ju också ha någonstans att ta vägen när deras förvirrade hjärnor processat sig fram till ett favoritparti. Med lite flyt och utspridning hamnar partierna under fyraprocentsspärren hela bunten. MP 3,9%, Fi 3,9%, V 3,9%, FP 3,9%, KD 3,9% = 19.5% av rösterna rakt ner i sjön, 1,3 miljoner väljare helt bortkopplade från inflytande. Centerpartiet är i och för sig galnast av alla, men hamnar av allt att döma långt från spärren tråkigt nog.
Tror tack och lov att vi ser slutet på sekten FI närma sig, då även dom flesta feminister insett att det är ett parti backat av Islamister. En ulv i fårakläder.

1 kommentar:

  1. En from förhoppning är att Fi iom detta val helt tar kål på sig själva, än mindre hamnar i Riksdagen.
    Sekten Fi är ju fö inget annat än ett hobbyprojekt drivet av Schymans personliga aggressioner mot alla män och oliktänkande.
    Kpml(r)-rötterna finns fortfarande kvar, nån "feminism" är det knappast.

    SvaraRadera