måndag 19 februari 2018

Foliehatten har en infektion och en akutsjukvård som är under all kritik!

Foliehatten har drabbats av en infektion och kommer ta en liten paus på någon dag tills penicillinkuren börjar fungera!
Foliehatten sökte en akuttid i Landskrona igår som han tillhör. Han ringde 9.31(öppnar 9.30-1500) och kom fram som 13 i kön. Valet var att stå kvar eller att bli uppringd! Det senare alternativet valdes. Du tappar inte din plats i kön utan vi ringer upp när det blir din tur. 2 timmar går och det rings igen! 19 före i kön. Efter ytterligare 30-35 min rings det igen. 18 före i kön. Klockan 13.00 nytt samtal och nu är det bara 8 före i kön.
Kommer fram och undrar varför de inte ringt upp. Vi ser det. Vi har precis ringt upp dig, men det var upptaget. Är det meningen att man skall behöva vänta i 4 och en halvtimme? Fick något mummel till svar. Tyvärr vi har inga tider kvar! Ring till Lund och VC Getingen eller åk till akuten. Ringer dit och svaret blir många ringer och försök igen. Efter 6 försök ger Foliehatten upp och genomlider en natt utan sömn! Att sitta på akuten kanske 10-12 timmar är inget som är ett alternativ.
Måndag 7.45 sitter i väntrummet på en riktigt bra VC i Svalöv som han tillhör. Har tur och får en tid direkt, dessutom hos den
listade läkaren. Som vanligt en noga genomgång och en infektionen konstaterades.
I väntrummet hörde Foliehatten följande: VC Kävlinge fungerar inte och patienterna flyr till andra VC. Eslöv säger nej till fler, eftersom de inte klarar av anstormningen.
De kan inte nog berömma den vård , service och trevlig personal som finns på denna VC i Svalöv.
Återkommer på onsdag med inlägg!

1 kommentar:

 1. Du!
  Kom till Finland.
  Eller Frankrike.
  Eller Belgien.
  Andra länder kan jag ej av egen erfarenhet uttala mig om.
  Jo, för fanken.
  Även i Enköping fungerade det för ett par år sedan.
  Landskrona har jag bara en missad angöring. Min egen inkompetens.
  Bara en person såg det.
  Krya på dig!

  SvaraRadera